Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis Diabetas.

QUOTE(Kamillota @ 2011 12 15, 09:06)
Nejaugi tokia gera siais metais buvai, kad Kaledu senis pasikviete pas save pasisveciuoti?  bigsmile.gif

O tai kaip manai? laugh.gif
QUOTE(Kamillota @ 2011 12 15, 09:06)
Gal atostogauji?  blush2.gif

Sergu cool.gif
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2011 12 15, 09:45)
Beje, cukriukas siandiena 6mmol  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

thumbup.gif
QUOTE(jauniute @ 2011 12 15, 09:57)
kazi merginos o jei as pabandyciau visa levemir doze leisti ryte, tai gal naktim nehipuociau, a? 4u.gif 

Tai tu mažink naktinio dozę, kam tau dieną jo reikia?
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2011 12 15, 17:41)
O tai kaip manai? laugh.gif

Sergu  cool.gif

Nieko gero, kad sergi unsure.gif
Manau tongue.gif
Atsakyti
o kiek cia svencianciu 4u.gif 4u.gif sveikinimai vaikiukams ir ju mamytems 4u.gif
Gerai kad as nesapnuoju tokiu sapnu, nes vaikus man sapne matyti reiskia-vargas smile.gif
Jauniute kur tavo briedi pamatyt? facebooke?
Mano dukra apsirgo, siandien i darba nejo verysad.gif , visi aplinkui serga, as pfu pfu visada atsilaikau.
kaip noreciau kokio karsto vyno dabar wub.gif ,buciau siauliuose su tepaluota nulektumem mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inge37 @ 2011 12 15, 19:35)
nulektumem mirksiukas.gif

Vakar turėjom koncą, po to furšetas buvo, pakvietė ir mumi, tai balto vyno gurkšnelį sriūbtelėjau ir iškart rūgštingumas sukilo doh.gif Bet nieko, tu - vynelį, aš pampaną wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2011 12 15, 22:44)
Vakar turėjom koncą, po to furšetas buvo, pakvietė ir mumi, tai balto vyno gurkšnelį sriūbtelėjau ir iškart rūgštingumas sukilo doh.gif Bet nieko, tu - vynelį, aš pampaną  wub.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2011 12 15, 11:18)
Aš irgi buvau smile.gif
Galima ir mes torto kąsnelį mažyliui paimsim  ax.gif - vakar sukako 1-ieji metukai  wub.gif

Paveluoti sveikinimai happybday.gif Gero sventimo ir skanaus torciuko birthday.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2011 12 16, 02:19)
Paveluoti sveikinimai  happybday.gif Gero sventimo ir skanaus torciuko birthday.gif  mirksiukas.gif

Prisidedu prie sveikinimu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Oksy ir tavo bernužėlį su švente 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Labukas ax.gif
Atsakyti
Ačiū, saldžiosios, už sveikinimus mano kleckiukui 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Vakar gult nuėjau su 6,6 nail.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inge37 @ 2011 12 15, 20:35)
o kiek cia svencianciu 4u.gif  4u.gif sveikinimai vaikiukams ir ju mamytems 4u.gif
Gerai kad as nesapnuoju tokiu sapnu, nes vaikus man sapne matyti reiskia-vargas smile.gif
Jauniute kur tavo briedi pamatyt? facebooke?
Mano dukra apsirgo, siandien i darba nejo verysad.gif , visi aplinkui serga, as pfu pfu visada atsilaikau.
kaip noreciau kokio karsto vyno dabar wub.gif ,buciau siauliuose su tepaluota nulektumem mirksiukas.gif

aham facebooke yra mirksiukas.gif
Papildyta:
ir as ir as ir as prisidedu su silciausiais sveikinimais visiems wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2011 12 16, 11:03)
aham facebooke yra  mirksiukas.gif

Kad aš nieko nematau g.gif
Atsakyti
Kokiu ekstrasensiniu būdu mums žinoti, kuris? cool.gif
Atsakyti
Taip taip, kuris tas laimingasis? g.gif Reik isnarstyt po kauleli thumbup.gif
Atsakyti