Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis Diabetas.

QUOTE(Tepaluota @ 2011 12 18, 13:04)

cia tai geras,man patiko thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas, šendien pasiprašiau atostogų (turiu nepanaudotų daugggggg), laukiu dabar atsakymo leis ar ne. Tepaluotos atsiūstoj nuorodoj nervus apraminau ir toliau kenčiu thumbup.gif
Maniškis šendien buvo pas endo, jam pakeitė insuliną iš Humologo į Basali ir dar kažkoki. Nesugebėjo pats suskaityt ką ipiešė. Dabar jos nurodymas yra:
Basali leistis tik vakare 20vv, o to kito 6vv ryte 4vv diena ir 6vv vakare. Kai parsigausiu namo pasižiūrėsiu ką ten išrašė. Bet man tai baisus basalio skaičius nakčiai g.gif
Penktadieni vėl keliaus pas endo, pasižiūrės kaip sekasi su to dozėm.

Panos ar dovanėlės jau supakuotos???
Aš vakar po 12 nukiūtinau miegot, baigiau pakuot dovanėles. Liko tik katinui surišt lotuliukas.gif Tik kažkaip šventinės nuotaikos nėra... g.gif
Atsakyti
Basalis- yra ilgo veikimo Humalogas. Aš jį naudoju. O dienai- paprastą Humalog
Dovanos ne tik supakuotos, bet kelios jau ir padovanotos smile.gif Kai kam pakuot nereikia- keliaus tiesiai į kojinę smile.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif

nei dovanom, nei pakavimo popierium apsirupinus nesu schmoll.gif kazkokios nešventinės nuotaikos visai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Wild Pearl @ 2011 12 18, 14:38)
Labai įvairus  rolleyes.gif
Šiandien radau ryte 8mol.o dabar apie pietus 5mol. Naktinį reikia koreguoti ko gero, nes rytiniai padindinti laikosi blush2.gif

Ramiai, brangioji, siandien atsikeliau su 22, vakare cukrus buvo 4.5, uzvakar cukrus is vakaro 6.5, ryte 1.6... doh.gif kartais nebesinori nei gyvent, kaip pasivargo nuo situ nesamoniu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jauniute: 19 gruodžio 2011 - 15:31
Žodž, nusitrenkiau darbo reikalais į kitą miesto galą. Užstrigo mašinos durelės doh.gif Trenkiausi su visuomeniniu transportu per vėją ir lietų iki meistrų, parsivežė atgal, atlupo, nulupo 70 pinigų doh.gif Dabar tvarko spynas, dar neaišku kiek nulups ir ar iki vakaro sutaisys. Bus faina narkomanams - nerakinta, kieme, imk ką nori, miegok, kiek nori... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2011 12 19, 16:40)
  doh.gif Dabar tvarko spynas, dar neaišku kiek nulups ir ar iki vakaro sutaisys. Bus faina narkomanams - nerakinta, kieme, imk ką nori, miegok, kiek nori...  doh.gif

lai geriau tada ima kanori nei miega smile.gif

atsimenu as kai su pilvuzu gulejau kmuk, vyras gi lakste pas mane i ligonine, niu ir gryzdamas namo nupirko man ten mesytes, skanestu visokiu, uzleke i buta, gryzo atgal, o masinoj to maisiuko su maistu neber...ot pasiseke tiems chebrantams....
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2011 12 19, 16:40)
Žodž, nusitrenkiau darbo reikalais į kitą miesto galą. Užstrigo mašinos durelės  doh.gif Trenkiausi su visuomeniniu transportu per vėją ir lietų iki meistrų, parsivežė atgal, atlupo, nulupo 70 pinigų  doh.gif Dabar tvarko spynas, dar neaišku kiek nulups ir ar iki vakaro sutaisys. Bus faina narkomanams - nerakinta, kieme, imk ką nori, miegok, kiek nori...  doh.gif

Na Tepaluota pasirinko tavo mašiniuks pasikapryzit visai nekokia diena doh.gif Katik buvau nulėkus iki bankomato, ain švilpt kaip šalta.
Vsio, patvirtinu kad išeinu atostogų iki kitų metų thumbup.gif Bet tiek jau prisisplanavus esu, kad muset per trumpos jos man bus lotuliukas.gif

Žinokit mano patalai tai žiba mirga nuo blizgučiu lotuliukas.gif nes vakar proto bokšte vaikam saldainius rušiavau ir dėjau i maišiukus, o tie zarazos blizgiukus meta doh.gif Bandžiau nupurtyt - neina, parėjus bandyiu siurbt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(oksy @ 2011 12 19, 16:33)
pasirinko tavo mašiniuks pasikapryzit visai nekokia diena  doh.gif

Ir nesutaisė, eina nakum. Palikau atrakintas vairuotojo pusėj, vakare atvažiuos, užstatys su kita mašina tas dureles, kad niekas neįlįstų, o ryt ieškos detalės. Neva ne spynelėj problema, o visam mechanizme. Ir temperatūra vėl pakilo - pasisklaidžiau su autobusu... doh.gif Dabar nužliumbiau posmą, bet dar noriu. Reik suspėt, kol atvažiuos, tada būsiu Čiukčijos prezidente user posted image
Atsakyti
Tepaluota, a kodel ta tempa tau taip ilgai laikos? Kas cia do kva
raba pas tave?
Atsakyti
Nebežinau nieko, imunitetas mano nusilpęs, nebesusitvarko šaltu periodu. Dar lakstau pirmyn atgal, vienur šalta, kitur šilta, tai striukės neužsisegu dėl kelių žingsnių, tai vėl...
O dabar va nesimiega, nuo tempos degiau visa, dabar kaulus laužo, skauda, vaistų pririjau, laukiu, gal praeis... verysad.gif
Atsakyti
Tepaluota laikykis console.gif 4u.gif
Atsakyti