Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis Diabetas.

Labas rytas, Tepaluota na ir diena blink.gif doh.gif
Še 4u.gif Kaip šiandien jautiesi?Nesusirk prieš pat šventes unsure.gif
Šiandien darželyje bus eglutė, jau paskutinė tikiuosi šiais metais cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
Jeigu visi žmonės turi angelus sargus, tai mano arba kažkur kirmija, arba labai ilgam užgėrė... cool.gif Visą naktį degiau, paskui kaulus laužyt pradėjo, ypač kojas. Sukinėti, tiesiogine ta žodžio prasme blink.gif Pririjau vaistų, pasėdėjau kompe, pradėjo šaltis krėst, susisukau į antklodę ir šiaip ne taip užmigau. Cukrus atsikėlus - 20,8 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2011 12 20, 09:23)
Jeigu visi žmonės turi angelus sargus, tai mano arba kažkur kirmija, arba labai ilgam užgėrė...  cool.gif Visą naktį degiau, paskui kaulus laužyt pradėjo, ypač kojas. Sukinėti, tiesiogine ta žodžio prasme  blink.gif Pririjau vaistų, pasėdėjau kompe, pradėjo šaltis krėst, susisukau į antklodę ir šiaip ne taip užmigau. Cukrus atsikėlus - 20,8  doh.gif

Gripas gal Tepaluota? g.gif ir cia vis sloguoja , gripuoja, dukra irgi,gerai kad visokiu vaistu turiu atsivezus, o taip cia sirgti baisu, neisimokeciau doh.gif , as kazkaip laikausi, nekimba man nuo kitu, kad neprisikalbeciau biggrin.gif
Kompas kazko luzta doh.gif , kad nedingciau tik ilgam verysad.gif
Atsakyti
Nebandai dingt. Jau grįžai? unsure.gif
Atsakyti
dar neuzluzo biggrin.gif , is atostogu jau grizau.Kaip merginos Kaledas svesit?
Atsakyti
A kur rapartažas ir partagrapijes? unsure.gif
Atsakyti
fotikas issikroves, nerandu pakrovejo g.gif
Atsakyti
Ryta laba,

kaip sveikatele pas tamsta Tepaluota?

Pas mane cukriukas kyla nuo neaisku ko g.gif Atsikeliau ryte 7.3mmol. Kaip ir puse velnio. Kol nusigavau iki darbuko, po poros valandeliu, pakilo iki 11.3mmol doh.gif doh.gif doh.gif

Geros dieneles visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2011 12 21, 10:29)
Ryta laba,

Pas mane cukriukas kyla nuo neaisku ko  g.gif Atsikeliau ryte 7.3mmol. Kaip ir puse velnio. Kol nusigavau iki darbuko, po poros valandeliu, pakilo iki 11.3mmol  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Geros dieneles visoms  4u.gif

Labas rytas 4u.gif

Gal tau tomis valandomis truksta insulino, nes turetu cukrus laikytis pastovus? rolleyes.gif

As eisiu kita ketvirtadieni i komisija del grupes ax.gif dokumentus jau pristaciau, dabar beliko tik nuosprendzio sulaukti ax.gif Ka turejau tai tikrai tureciau gauti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2011 12 21, 10:29)
Ryta laba,

kaip sveikatele pas tamsta Tepaluota?

Pas mane cukriukas kyla nuo neaisku ko  g.gif Atsikeliau ryte 7.3mmol. Kaip ir puse velnio. Kol nusigavau iki darbuko, po poros valandeliu, pakilo iki 11.3mmol  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Geros dieneles visoms  4u.gif

tai me boho baigesi tas vadinamasis medaus menuo,arba remisija kaip sako kazkaip ten, uztai ir kyla, kol susireguliuosi per nauja taip ir bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inge37 @ 2011 12 20, 23:32)
fotikas issikroves, nerandu pakrovejo g.gif

Jaškok cool.gif
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2011 12 21, 09:29)
kaip sveikatele pas tamsta?

Nieko gero schmoll.gif
QUOTE(Kamillota @ 2011 12 21, 09:35)
As eisiu kita ketvirtadieni i komisija del grupes  ax.gif

Liepė ateit ar savo noru?
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2011 12 21, 13:50)