Oksy, ieškokit tepalo Iruxol mono, gal kas į Lenkiją, Vokietiją važiuoja, kad parvežtų. O gal turguj prie rusiškų vaistų kur rasit. Jis nebus iš pigiųjų, apie 30Lt kažkada kainavo, bet tiūbikas didelis, kaip dantų pastos ir tepalo daug, užteks ilgam. Vienintelis vaistas cukriniams
Dar galit insulino kelis lašus užvarvint, kai ramiai sėdės, jis irgi spartina žaizdų gyjimą. Ir cukrus tegu žiūri - kuo aukštesni cukrai, tuo ilgiau negyja.

QUOTE(Tepaluota @ 2011 12 05, 14:27)
Oksy, ieškokit tepalo Iruxol mono, gal kas į Lenkiją, Vokietiją važiuoja, kad parvežtų. O gal turguj prie rusiškų vaistų kur rasit. Jis nebus iš pigiųjų, apie 30Lt kažkada kainavo, bet tiūbikas didelis, kaip dantų pastos ir tepalo daug, užteks ilgam. Vienintelis vaistas cukriniams
Dar galit insulino kelis lašus užvarvint, kai ramiai sėdės, jis irgi spartina žaizdų gyjimą. Ir cukrus tegu žiūri - kuo aukštesni cukrai, tuo ilgiau negyja.

niu as pasicekavimui ilindau i googla paziuret kas cia per vaistas, aina sau radau, kad 25 g 169 lt kainuoja

o kodel jis vienintelis mums tinkantis?

QUOTE(slitka @ 2011 12 05, 13:34)
Gal ne vienintelis, nežinau, bet man padėjo tik jis. Mano pilvas perpjautas, ir randą metalinė diržo sagtis nutrynė, vargau kokį pusmetį

Kur tu kainą žiūrėjai? Nes LT jis jau porą metų išbrauktas iš vaistų registro.
QUOTE(Tepaluota @ 2011 12 05, 16:13)
Gal ne vienintelis, nežinau, bet man padėjo tik jis. Mano pilvas perpjautas, ir randą metalinė diržo sagtis nutrynė, vargau kokį pusmetį
, tai mėginau viską, šitas tepalas tik padėjo. Jis specialiai skirtas sunkiai gyjančioms žaizdoms.

As kazkada kai ieskojau sito tepaliuko, buvo pasiulymu skelbiu .lt , tik kainu nebepamenu...
o mano mergiote siandien vos namu nesudegino

Tai ir dabar matau, kad yra skelbimų, tik neaišku, kiek prašo. Bet tikrai ne 169Lt jis kainuoja

QUOTE(Tepaluota @ 2011 12 05, 15:13)
, tai mėginau viską, šitas tepalas tik padėjo. Jis specialiai skirtas sunkiai gyjančioms žaizdoms.

niu nebet cia ne tas kuri tu parasei
http://www.visivaist...SmeNrjp/uNzcg==
QUOTE(slitka @ 2011 12 05, 16:18)
niu nebet cia ne tas kuri tu parasei
Veiklioji medžiaga ta pati, pavadinimas kiek pakeistas

QUOTE(Tepaluota @ 2011 12 05, 17:29)
Bet LT jo nėra, kaži, ar kaina teisinga 

Reiks savaitgali į turgu nulėkt, gal kartais turės pigiau. Nu girdž nieko sau kalėdinė dovana vyrui

QUOTE(Tepaluota @ 2011 12 05, 18:29)

tai labai paprasta, nueini i vaistine ir paklausi ar yra tokio vaisto ar nebera:)
Papildyta:
QUOTE(Kamillota @ 2011 12 05, 11:53)
As ciuoziu i vaiku parduotuve prasiciupineti vaikisku daikciuku ir kainas apziureti, nes galvoju ar is uzsienio geriau pirkti ar cia

Kamillota ,kai as mamai siusiu siuntini idesiu ka nors ir tavo vaikuciui,cia labai visko daug yra.Bet tik neprizadu greitai

QUOTE(inge37 @ 2011 12 05, 16:59)
tai labai paprasta, nueini i vaistine ir paklausi ar yra tokio vaisto ar nebera:)
Nėra. Jau keli metai nėra.
QUOTE(Tepaluota @ 2011 12 05, 17:29)

niu ka radau ta idejau, ne is lempos sukuriau....uztai ir sakau, kad kaina ogogo 25 ml....
QUOTE(oksy @ 2011 12 05, 14:00)
O koja jo iš pradžios taip gražiai gijo, manėm kad viskas liuks. Bet vis nukrenta šašas ir kraujas bėga, pilnai neužgija

Sveikutes merginos, va ka man daryt su mama, serga cukralige,bet aip jau megsta draskyt sasus, spogus, o poto viskas pulioja, sunkiai gyja, Kazin ar tiktu tas tepalas jai.Bandyciau drauges prasyt gal Kaliningrade gautu