Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis Diabetas.

Laba vakareli 4u.gif

QUOTE(jauniute @ 2011 12 05, 08:49)
Laba diena, glikuotas 8.2, praverkiau visa savaitgali verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Jauniute imk balioneli 4u.gif console.gif Susiimsi ir kita karteli viskas bus thumbup.gif

Kamillota, kaip sekesi parduotuvese? mirksiukas.gif

QUOTE(Wild Pearl @ 2011 12 03, 05:52)
O tai gal dar bus šansų. ilgai laukti neteks?

Labai tikiuosi, kad bus ax.gif

QUOTE(Wild Pearl @ 2011 12 03, 05:52)
O tiesa iš jo (vyrijos) pusės kokie nors ženkliukai jaučiasi, ar labai jau rimtas vyras?

Tame ir beda, kad nelabai as pastabi tokiems dalykams blush2.gif Net jei kartais ir atrodo, kad yra kazkoks demesys, as visa tai nurasau draugiskumui ir savo vaizduotei doh.gif

Pasak mano kolegu, tai jis visada manes iesko(o ne mano boso), kas man visai suprantama, darbo reikalais. Be to pasak kolegos kuno kalba irgi kazka rodo. Vienu zodziu nzn doh.gif Ir nenoriu per daug prisisvajoti, kaip kokia nesubrendusi paaugle blush2.gif

Bet penktadieni jis taaaaaip nerealiai atrode, kad netekau amo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Me-Boho ♥: 06 gruodžio 2011 - 01:15
QUOTE(loretita2 @ 2011 12 05, 23:31)
Kazin ar tiktu tas tepalas jai.Bandyciau drauges prasyt  gal Kaliningrade gautu

Be abejo, tiktų. Jei prašysi ir kaina bus padori, paprašyk ir mums rolleyes.gif Pas mane jau vos žirniukas yra, o pirkau gal prieš 10 metų, kai dar studentė buvau. Ilgai groja tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2011 12 06, 00:51)
1.Tame ir beda, kad nelabai as pastabi tokiems dalykams  blush2.gif Net jei kartais ir atrodo, kad yra kazkoks demesys, as visa tai nurasau draugiskumui ir savo vaizduotei  doh.gif
Pasak mano kolegu, tai jis visada manes iesko(o ne mano boso), kas man visai suprantama, darbo reikalais. Be to pasak kolegos kuno kalba irgi kazka rodo. Vienu zodziu nzn  doh.gif  Ir nenoriu per daug prisisvajoti, kaip kokia nesubrendusi paaugle
2.Bet penktadieni jis taaaaaip nerealiai atrode, kad netekau amo  lotuliukas.gif

1 Ech... wub.gif Kaip intriguojančiai skamba viskas. flirt.gif
2. hihihi.gif
QUOTE(Tepaluota @ 2011 12 06, 07:33)
Be abejo, tiktų. Jei prašysi ir kaina bus padori, paprašyk ir mums  rolleyes.gif Pas mane jau vos žirniukas yra, o pirkau gal prieš 10 metų, kai dar studentė buvau. Ilgai groja  tongue.gif

Ohoho blink.gif Tiek ilgai laikai? bigsmile.gif

Jaunutei 4u.gif Nesielvartauk, juk ir darbuojies darbe, sunkiau nužiūrėti kada tas cukrus pakyla ir kinta. Tiesa kaip tavo reikaliukai su antra puse? ax.gif

Beje laba smile.gif
Stogas važiuoja nuo visko, ku daryt? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wild Pearl: 06 gruodžio 2011 - 07:46
Labas rytas 4u.gif Ziemaaaa thumbup.gif nors tas sniegas tuoj balam virs rolleyes.gif
QUOTE(inge37 @ 2011 12 05, 17:59)

Kamillota ,kai as mamai siusiu siuntini idesiu ka nors ir tavo vaikuciui,cia labai visko daug yra.Bet tik neprizadu greitai mirksiukas.gif

4u.gif blush2.gif mes dar du menesius planauojam sedeti pilvelyje blush2.gif

QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2011 12 06, 01:51)

Kamillota, kaip sekesi parduotuvese?  mirksiukas.gif

Faktas, kad siais laikais tureti vaikeli - prabanga doh.gif uz kiekviena š*** atitinkama kaina unsure.gif
Atsakyti
Laba ryta hi.gif

Gal kas kavos?

Ir lekiu i darbuka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2011 12 06, 10:37)

Laba rytuka 4u.gif

as as kavos ax.gif

Me-Boho, tu imk ta vyruka kazkokiu budu ax.gif as cia visos temeles neperziurejau, tai primink ar tu gavai jo telefono nr ar ne kaip planavai? g.gif bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Wild Pearl @ 2011 12 06, 08:45)
Tiesa kaip tavo reikaliukai su antra puse? ax.gif

niu zinok baisu prisikalbeti, bet viskas labai labai gerai (tfu tfu tfu pe rkairi peti) smile.gif man dar taip nera buve, taip sakant pirmoji neilsdildoma patirtis 4u.gif beje mazuuulka jau beveik ir suka seimynini lizdeli nes su antraja puse ir gyvena blush2.gif zodziu Dieve padek ir toliau taip 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, dėl to tepaliuko užklausiau draugės, kad pasidomėtu, ana kelių žino...
Su pirmu šlapiu sniegu panos 4u.gif
Jaunute - mažute ti ko žliumbi? reik džiaugtis, pašodėj turi "pašildytuvą". ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2011 12 06, 10:59)
  beje mazuuulka jau beveik ir suka seimynini lizdeli nes su antraja puse ir gyvena blush2.gif 

Kokia greita saunuole thumbup.gif 4u.gif

Me-Boho dar taip reikia apsisukti ir visos laimingos su nuosavais kaledu seneliais sedesim blush2.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Oksy, jei kų, švilpk ir mums dėl Iruxolio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2011 12 06, 12:46)
Oksy, jei kų, švilpk ir mums dėl Iruxolio  ax.gif

aha, ir as noreciau.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(oksy @ 2011 12 06, 11:11)
Labas rytas, dėl to tepaliuko užklausiau draugės, kad pasidomėtu, ana kelių žino...
Su pirmu šlapiu sniegu panos 4u.gif
Jaunute - mažute ti ko žliumbi? reik džiaugtis, pašodėj turi "pašildytuvą".  ax.gif

tai va, niekada nemaniau, kad nuo meiles cukrai sitaip kyla biggrin.gif

tai jei kas papigiai to tepalo rastumet ir as imciau, maza kas ax.gif
pvz as is savo patirties galiu pasakyti man zaizdos net ir su sitokiu stazu labai greitai ir gerai gyja, problema tame, jog kai uzgyja lieka randeliai tokie raudoni, net jeigu zaizduke ir minimali buvo... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Kamillota @ 2011 12 06, 11:31)
Kokia greita saunuole  thumbup.gif  4u.gif

Me-Boho dar taip reikia apsisukti ir visos laimingos su nuosavais kaledu seneliais sedesim  blush2.gif  4u.gif  thumbup.gif

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(CervusDama @ 2011 12 06, 12:08)
aha, ir as noreciau....  ax.gif

Na jei kaina ne kosmine ir as paimciau ax.gif
Atsakyti