Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos paštas

Ar kas susidurete su tokiu absurdu? Atsiemiau siandien siuntini siusta is anglijos, (uzsakymas is el. parduotuves), atvyko tuscia deze doh.gif siuntinys buvo registruotas, deze nepazeista, el. parduotuve tvirtina, kad prekes tikrai is ju iskeliavo, tuscios dezes jie man nesiunte, tuo neabejoju. Nejaugi sitaip slyksiai pastas apsivoge? Parasiau skunda, taciau nezinau ka as is jo pesiu, realiai juk siuntini gavau, kartonine deze 170lt vertes doh.gif Matau, kad deze perklijuota, klijavimo juosta ant virsaus uzklijuota stambesne nei klijuota siuntejo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ryuk: 27 vasario 2012 - 23:53
QUOTE(Ryuk @ 2012 02 28, 01:30)
Ar kas susidurete su tokiu absurdu? Atsiemiau siandien siuntini siusta is anglijos, (uzsakymas is el. parduotuves), atvyko tuscia deze doh.gif  siuntinys buvo registruotas, deze nepazeista, el. parduotuve tvirtina, kad prekes tikrai is ju iskeliavo, tuscios dezes jie man nesiunte, tuo neabejoju. Nejaugi sitaip slyksiai pastas apsivoge? Parasiau skunda, taciau nezinau ka as is jo pesiu, realiai juk siuntini gavau, kartonine deze 170lt vertes  doh.gif  Matau, kad deze perklijuota, klijavimo juosta ant virsaus uzklijuota stambesne nei klijuota siuntejo.

o čia tai bent. O tai kas viduje?? juk jeigu žinojot, kad prekės yra viduje, tai kai į rankas padavė, tai turėjot jausti kad tuščia.

Visgi prie langelio yra tokis užrašas - siuntos turinį tikrinti prie langelio, ir jeigu ką, pašto darbuotojas privalo surašyti aktą.

Be to, prieš atiduodamas, pašto darbuotojas registruotą siuntą PRIVALO pasverti.

Tik kur tai daro, man pasakykit hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2012 02 28, 08:46)
o čia tai bent. O tai kas viduje?? juk jeigu žinojot, kad prekės yra viduje, tai kai į rankas padavė, tai turėjot jausti kad tuščia.

Visgi prie langelio yra tokis užrašas - siuntos turinį tikrinti prie langelio, ir jeigu ką, pašto darbuotojas privalo surašyti aktą.

Be to, prieš atiduodamas, pašto darbuotojas registruotą siuntą PRIVALO pasverti.

Tik kur tai daro, man pasakykit hihihi.gif

Siuntini atsieme seimos narys, taigi neturejo supratimo kas turejo buti viduje, jei pati buciau atsiemusi siuntini (kaip jau minejau deze puikios bukles, jokiu lipduku apie pazeidimus nera) buciau pagalvojus, kad parduotuve pamirso ideti viena-kita preke, deze buvo pilna juros putos gabaliuku, tai svori lengva turejo. Pirmiausiai kreipiausi i parduotuve, kuri patvirtino, kad prekes is ju iskeliavo, tik tada tapo aisku, kad ivyko vagyste. Netelpa galvoje, kad kazkas galejo isimti daiktus ir apklijuoti papildoma juosta lyg niekur nieko. Dabar manau niekas nieko nebesveria seniai. Turiu patirties del dingusio siuntinio, taciau, kad butu atejus tuscia deze, tinkamai suklijuota ir nepazeista - dar taip nebuvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ryuk: 28 vasario 2012 - 09:21
O siuntėjas aišku neturi čekio su užrašytu svoriu, kurį jam nustatė pašte?:-)
Galima būtų palyginti šitus svorius.
Atsakyti
QUOTE(Turbopower @ 2012 02 28, 09:32)
O siuntėjas aišku neturi čekio su užrašytu svoriu, kurį jam nustatė pašte?:-)
Galima būtų palyginti šitus svorius.

Gera ideja pasiulete, reikia kreiptis i parduotuve su uzklausa. Taciau idomu ar man kas atsakys paste, apie uzfiksuotus svorius, jei cia nieko nesveria. O galbut reiketu kreiptis su kodu i royal mail? Paziuretu per sistema koki svori uzfiksavo istikruju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ryuk: 28 vasario 2012 - 09:47
QUOTE(Ryuk @ 2012 02 28, 11:37)
Gera ideja pasiulete, reikia kreiptis i parduotuve su uzklausa. Taciau idomu ar man kas atsakys paste, apie uzfiksuotus svorius, jei cia nieko nesveria. O galbut reiketu kreiptis su kodu i royal mail? Paziuretu per sistema koki svori uzfiksavo istikruju.

Jei tai buvo registruotas, tai pašte TURI DUOMENIS, kokio svorio siunta ateina. Tik reikia noro.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2012 02 28, 11:00)
Jei tai buvo registruotas, tai pašte TURI DUOMENIS, kokio svorio siunta ateina. Tik reikia noro.

Tai puiku, vadinasi nesunkiai viskas bus issiaiskinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryuk @ 2012 02 28, 13:02)
Tai puiku, vadinasi nesunkiai viskas bus issiaiskinta smile.gif

taip, bet bent jau mano pašte kabo toks užrašas - prieš atiduodamas siuntinį, pašto darbuotojas PRIVALO JĮ PASVERTI taip, kad atsiimantis asmuo matytų jo svorį.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2012 02 28, 11:04)
taip, bet bent jau mano pašte kabo toks užrašas - prieš atiduodamas siuntinį, pašto darbuotojas PRIVALO JĮ PASVERTI taip, kad atsiimantis asmuo matytų jo svorį.

Kad visi taip saziningai atliktu savo funkcijas tai ir problemu nebutu smile.gif
Atsakyti
Kaip užkn*sa, kad negalima sekti siuntos kelio UK;-(.
Atsakyti
QUOTE(Turbopower @ 2012 02 29, 19:24)

pritariu. žeurei..

arba Francijoj, arba Italijoj..
Atsakyti
QUOTE(Turbopower @ 2012 02 29, 18:24)

Kodel negalima, galima, jei registruota - t.y yra barkodas. track - irasyti barkoda. http://track2.royalm...c...&gear=track
Atsakyti