Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos paštas

Su*istas Lietuvos pastas!! pragane man zaisla uz 50Lt, ir dabar nei zaislo nei pinigu.... zodziu siunciau zaisla registruotu pastu, bet kazkur praganiau ta lapuka kur siuntini kodas parasytas.... siunta gawejo nepasieke. Nuejau y kauno centrini is kurio siunciau siuntini ir man pasake kad man niekuom padeti negali, nes neturiu to siuntinio kodo, bet ar tikrai??? juk ar nesiweda jie pas sawe y kompus kas kam siuncia siuntini , ir po to negali to kodo kazkaip atsekti??? gal kas zino tiksliai?
nes man pasake kad jie tipo jokiu gatwiu nieko pas sawe nesiweda y kompus del to negali paziureti ir atsekti to kodo siuntos ir beabejo nemato kur yra siunta...
Plius as dar tai moteriai kur siunciau zaisla tai parasiau sms su tuo kodu siuntos ir po to to lapuko taip akylai ir nesaugojau, kazkaip galwoju jei reiks kodo tai bus pas mane issiustuose sms'uose, na ir ka matyt blogai nurasiau ta koda nes kai suwedu y pasto siuntu siuntiniu paieska raso kad tokio kodo neranda.... gal kam panasiai buwo ? gal dar atkeliaus siuntinukas tai moteriai?? nors jau keturios darbo dienos praejo...
Atsakyti
QUOTE(gabytesaulyte @ 2012 02 07, 13:02)

tikrai gali patikrint mirksiukas.gif
as siunciau buvusiai klasiokei dovana, o mano drauge dirbanti paste man paskambino ir pasake, kad va, siuntinuka tavo siandien Dianai iteikem bigsmile.gif (o ji tu siuntu neisnesioja, ji prie kompo sedi).
Atsakyti
O iš kur į kur buvo siųsta?
Atsakyti
is kauno y klaipeda
Atsakyti
QUOTE(gabytesaulyte @ 2012 02 07, 18:20)
is kauno y klaipeda

Tikrai ilgai eina. Jei dar iki savaitės galo negaus reiktų rimtai pradėt galvot ką daryt.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2012 02 02, 16:45)

ne, nu ir paklausėt.  doh.gif 

o ko cia putojates? nemokate ramiai atsakyti, tai ir neatsakinekite, as jusu asmeniskai neklausiau smile.gif
Atsakyti
mane nervina paštas doh.gif vakar ryte į paštą buvo gauta siunta tad visą vakarykštę dieną namuose laukiau laiškininkės. Nepasirodė. Vakare patikrinau pašto dėžutę, bet ir ten nieko nebuvo. Maniau, kad šiandien atneš. vėlgi laukiau, bet nesulaukiau, gavau tik lapelį, kad siunta laukia pašte. Nuvažiavau į paštą ir klausiu kodėl į namus neneša. Sako, kad ta laiškininkė tikrai sąžininga ir tikrai nešė vakar, bet nieko namie nebuvo doh.gif o vakar ir šiandien tikrai buvau namie, niekur nebuvau išėjusi doh.gif suprasčiau jei siunta būtų sunki ar didelė, bet buvo tik mažas vokas, sveriantis 200 g
Atsakyti
QUOTE(gabytesaulyte @ 2012 02 07, 13:02)
Su*istas Lietuvos pastas!! pragane man zaisla uz 50Lt, ir dabar nei zaislo nei pinigu....    zodziu siunciau zaisla registruotu pastu, bet kazkur praganiau ta lapuka kur siuntini kodas parasytas.... siunta gawejo nepasieke. Nuejau y kauno centrini is kurio siunciau siuntini ir man pasake kad man niekuom padeti negali, nes neturiu to siuntinio kodo, bet ar tikrai??? juk ar nesiweda jie pas sawe y kompus kas kam siuncia siuntini , ir po to negali to kodo kazkaip atsekti??? gal kas zino tiksliai?
nes man pasake kad jie tipo jokiu gatwiu nieko pas sawe nesiweda y kompus del to negali paziureti ir atsekti to kodo siuntos ir beabejo nemato kur yra siunta...
Plius as dar tai moteriai kur siunciau zaisla tai parasiau sms su tuo kodu siuntos ir po to to lapuko taip akylai ir nesaugojau, kazkaip galwoju jei reiks kodo tai bus pas mane issiustuose sms'uose, na ir ka matyt blogai nurasiau ta koda nes kai suwedu y pasto siuntu siuntiniu paieska raso kad tokio kodo neranda.... gal kam panasiai buwo ? gal dar atkeliaus siuntinukas tai moteriai?? nors jau keturios darbo dienos praejo...

Reikia iš karto rimtai eiti, pas viršininką ir pan. mirksiukas.gif Aš kartą išlošiau gana gerai savo naudai, nes nepatingėjau nueiti, pašnekėti, paargumentuoti. O atvejis buvo beviltiškesnis, draudimas nė nepriklausė kaip supratau ax.gif Labai nenorėjau patirti nuostoliio, nes daiktu ir taip buvau nusivylusi, jis buvo ne toks koks turėjo būti, tai siunčiau siuntėjui atgal ir dar pasimetė, o siuntinys į užsienį turėjo nueiti. Arba iš viso, tas bjaurybė pats kažką prichimičino, nes gyvena Anglijoje kažkokiame žvejų kaime, kur porą šimtų gyventojų, tai gal pats pašte dirbo cool.gif Ir tai man pavyko. Jei gaili pinigų, tai bandyk arba ateičiai žinok, kad reikia pakovoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Lelyte @ 2012 02 07, 23:03)
o ko cia putojates? nemokate ramiai atsakyti, tai ir neatsakinekite, as jusu asmeniskai neklausiau smile.gif

taip, teisingai. aš debiliškus klausimus apmėtau putomis laugh.gif
Atsakyti
jei man iš JAV gražinama siunta po mėnesio laiko ten gulėjimo, nes ten gavėjas neatsiėmė, tai ją gausiu pagal tą patį siuntos numerį, pagal kurį ir siunčiau siuntą?

"After researching, I have found that the inquiry for this item has to be started in the country of origin."
čia usps atsakymo dalis.
Kaip suprantu siunta jau pakeliui pas mane.
Atsakyti
QUOTE(Turbopower @ 2012 02 09, 14:41)
jei man iš JAV gražinama siunta po mėnesio laiko ten gulėjimo, nes ten gavėjas neatsiėmė, tai ją gausiu pagal tą patį siuntos numerį, pagal kurį ir siunčiau siuntą?

"After researching, I have found that the inquiry for this item has to be started in the country of origin."
čia usps atsakymo dalis.
Kaip suprantu siunta jau pakeliui pas mane.

Išsiaiškinau, kad taip.
Atsakyti
Gal turit komentarų apie Gibraltarą? Atrodytų, kaip ir čia pat.. o va tarifai tai kaip į ne ES.. Maniau, kad Royal Mail aptarnauja, bet LT paštas negali pasakyt.
Atsakyti