QUOTE(Turbopower @ 2012 03 08, 22:48)
ne visada
neprisimenu.. zinau kad Ispanija duoda sekti.. tik reik siek tiek ispaniskai moket
correos ar kazkaip ten..
Siunciau i Portugalija, kiaules nepakase.

Kadangi buvo malonus zmogus, tai kazkaip net nepatikrinau, ar leidzia sekti.. o reikejo..
nu galiu papasakoti, kaip mane afifiso is Reunjono salos

Žodžiu, kažkaip susiraskit tą salą, į rytus nuo Madagaskaro, tik už 800 kilometrų į Indijos vandenyną

nu va .. ir rašo man - tipo Reunjonas priklauso Prancūzijai
Bet aš ant prancūzų pikta už jų glušumą.. nu galvoju, tiek to.. Jevropa.. tegul. .siųsiu.. bet aš dar nebuvau pažiūrėjus, kur tas Reunjonas.. girdėjus esu per žinias tokį pavadinimą.. nu susimoka .. blyn

tada išnarstau, kur tas Reunjonas.. bet ai.. tegul.. pažėsiu, kas do žmogus..
kai pagalvoji, tai ir Australija yra Jevropoj, bo ana gi Anglijos kolonija, kaip Reunjonas ir Mauricijus - Prancūzijos

o dieną prieš tai bazarinau su panele iš Mauricijaus.. fainuolė tokia.. moka kiek reikia ir dar siūlosi pridėti.. tai va, bus patirtis po kokių 3 - 4 savaičių su šitais dviem.. Į Mauricijų jau antras daiktas išskrido.
Papildyta:
QUOTE(zaRAza @ 2012 03 08, 16:13)
naitai, perklausiau kodel negrazina uz registravima. Pagal konvencija grazina tik uz siuntima tuo atveju, jei nera nurodytos priezasties. Jei tamstai priezastis nurodyta, gal grazins daugiau. O gal isvis nieko negrazins, jei priezatis kokia nepateisinama

Galvoju dar i Royal mail parasyt
ne. ant dėžės lietuviška ranka užrašyta - "priežastis nenurodyta". Pateikiau skundą čia pasiskaičius

. Kitą dieną gavau patvirtinimą, kad skundas priimtas ir dar labai malonaus balso moteris paskambino pasitikslint detalių. Sakė, siųs užklausą į Franciją, kas tipo ir kodėl.. man pravers ir tie 15 litų.. galiu ir pašto ženklais paimti
Iš Lietuvos emigravo jau ir delfinai...