Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos paštas

QUOTE(hirundo* @ 2012 03 07, 15:22)
o kaži jei aš nueičiau į tą paštą ir pasirodytų, kad siunta vis dar ten guli, ar galėčiau ją pasiimti?

kas prisipažins, kad ji dar ten guli bigsmile.gif
taip ir padaryčiau.. ot pasigailėtų bobos..
Atsakyti
na va, buvau pašte. Tai sakė, kad iš Vilniaus pašto dar tą pačią dieną buvo paimtas siuntinys, po dviejų dienų pristatytas į Mažeikių paštą ir vis dar ten guli. Sesė ir vakar, ir šiandien ryte teiravosi, bet Mažeikiai sakė, kad jokio siuntinio nėra doh.gif sakiau, kad ryt nueitų ir reikalautų savo siuntinio
Atsakyti
Jei Vilniaus sistema rodo, kad siuta, jau Mažeikiuose, tai ir Mžk sistemą tą patį turi rodyt:-).
Jei nerodo, tai kažkur šuo pakastas.
Atsakyti
QUOTE(Turbopower @ 2012 03 07, 21:32)
Jei Vilniaus sistema rodo, kad siuta, jau Mažeikiuose, tai ir Mžk sistemą tą patį turi rodyt:-).

ha ha ha.. pamate kad batai, ir gal tskant.. patiko laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(hirundo* @ 2012 03 07, 19:22)
na va, buvau pašte. Tai sakė, kad iš Vilniaus pašto dar tą pačią dieną buvo paimtas siuntinys, po dviejų dienų pristatytas į Mažeikių paštą ir vis dar ten guli. Sesė ir vakar, ir šiandien ryte teiravosi, bet Mažeikiai sakė, kad jokio siuntinio nėra  doh.gif sakiau, kad ryt nueitų ir reikalautų savo siuntinio

o ka jums rodo post sistema?
Atsakyti
QUOTE(Turbopower @ 2012 03 07, 19:32)

Vilnius pagal koduką iškart pasakė kur yra tas siuntinys, o Mažeikiai sesei sako, kad jokio siuntinio nėra g.gif pažiūrėsim ką šiandien sakys, jei dar nenorės atiduoti tai aš kaiptik savaitgalį važiuoju į Mažeikius, reiks pas viršininką nueiti g.gif

QUOTE(naitas @ 2012 03 07, 22:01)
ha ha ha.. pamate kad batai, ir gal tskant.. patiko laugh.gif

tai kad ten paprasti vaikiški ortopediniai batai doh.gif

QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 03 07, 23:18)
o ka jums rodo post sistema?

man rodo: "Siunta pašte priimta iš siuntėjo ir perduota siųsti. "
Atsakyti
na va, pagaliau siuntinys atsiimtas thumbup.gif Mažeikiai kaltės neprisiėmė, sakė, kad kaltas Vilniaus paštas, nes kažką blogai užpildė, todėl Mažeikiams kompe nerodė doh.gif tik kažin kodėl pastarasias dvi dienas Mažeikiai sakė, kad jų paštas nėra gavęs nei vienos siuntos, nors siunta gulėjo g.gif
Atsakyti
QUOTE(hirundo* @ 2012 03 08, 10:20)
pažiūrėsim ką šiandien sakys, jei dar nenorės atiduoti tai aš kaiptik savaitgalį važiuoju į Mažeikius, reiks pas viršininką nueiti  g.gif

Virsininkai savaitgali nedirba biggrin.gif

P.S. ar bent batukai tiko? Nereiks vel ilgai ilgai siust atgal? smile.gif

naitai, perklausiau kodel negrazina uz registravima. Pagal konvencija grazina tik uz siuntima tuo atveju, jei nera nurodytos priezasties. Jei tamstai priezastis nurodyta, gal grazins daugiau. O gal isvis nieko negrazins, jei priezatis kokia nepateisinama smile.gif Galvoju dar i Royal mail parasyt smile.gif
Atsakyti
Kaip su Portugalijos sekimu?
Atsakyti
QUOTE(Turbopower @ 2012 03 08, 17:59)
Kaip su Portugalijos sekimu?

Naitas, a girdi?
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2012 03 08, 14:13)
P.S. ar bent batukai tiko? Nereiks vel ilgai ilgai siust atgal? smile.gif

netiko doh.gif gerai, kad bent atgal paštu siųsti nereiks, nes savaitgalį pati važiuosiu į Mažeikius, tai parsivešiu
Atsakyti
QUOTE(Turbopower @ 2012 03 08, 22:48)
Naitas, a girdi?

ne visada laugh.gif

neprisimenu.. zinau kad Ispanija duoda sekti.. tik reik siek tiek ispaniskai moket bebe.gif correos ar kazkaip ten..
Siunciau i Portugalija, kiaules nepakase. biggrin.gif Kadangi buvo malonus zmogus, tai kazkaip net nepatikrinau, ar leidzia sekti.. o reikejo..

nu galiu papasakoti, kaip mane afifiso is Reunjono salos biggrin.gif Žodžiu, kažkaip susiraskit tą salą, į rytus nuo Madagaskaro, tik už 800 kilometrų į Indijos vandenyną laugh.gif nu va .. ir rašo man - tipo Reunjonas priklauso Prancūzijai laugh.gif
Bet aš ant prancūzų pikta už jų glušumą.. nu galvoju, tiek to.. Jevropa.. tegul. .siųsiu.. bet aš dar nebuvau pažiūrėjus, kur tas Reunjonas.. girdėjus esu per žinias tokį pavadinimą.. nu susimoka .. blyn doh.gif tada išnarstau, kur tas Reunjonas.. bet ai.. tegul.. pažėsiu, kas do žmogus..

kai pagalvoji, tai ir Australija yra Jevropoj, bo ana gi Anglijos kolonija, kaip Reunjonas ir Mauricijus - Prancūzijos laugh.gif
o dieną prieš tai bazarinau su panele iš Mauricijaus.. fainuolė tokia.. moka kiek reikia ir dar siūlosi pridėti.. tai va, bus patirtis po kokių 3 - 4 savaičių su šitais dviem.. Į Mauricijų jau antras daiktas išskrido.
Papildyta:
QUOTE(zaRAza @ 2012 03 08, 16:13)
naitai, perklausiau kodel negrazina uz registravima. Pagal konvencija grazina tik uz siuntima tuo atveju, jei nera nurodytos priezasties. Jei tamstai priezastis nurodyta, gal grazins daugiau. O gal isvis nieko negrazins, jei priezatis kokia nepateisinama smile.gif Galvoju dar i Royal mail parasyt smile.gif

ne. ant dėžės lietuviška ranka užrašyta - "priežastis nenurodyta". Pateikiau skundą čia pasiskaičius biggrin.gif . Kitą dieną gavau patvirtinimą, kad skundas priimtas ir dar labai malonaus balso moteris paskambino pasitikslint detalių. Sakė, siųs užklausą į Franciją, kas tipo ir kodėl.. man pravers ir tie 15 litų.. galiu ir pašto ženklais paimti biggrin.gif
Atsakyti