Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos paštas

QUOTE(Turbopower @ 2012 03 18, 17:01)
Rusijos paštas net svorį rodo:O, nerealu.

sakiau didis.gif ten TVARKA. PORIADOK, tak skazatj pioneer.gif
Atsakyti
Bсе в порядке bigsmile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Turbopower: 18 kovo 2012 - 22:55
Kaip Singapūro sekimas?
Atsakyti
QUOTE(Turbopower @ 2012 03 19, 22:13)
Kaip Singapūro sekimas?

na bent kiek man teko, tai rodo, kad pristatyta. Delivered. O kaip ten sekimas.. zodziu, neprapuls siunta. 4u.gif
Atsakyti
Jei kas skaito mano "istorijas". Skunda del siuntos grazinimo nagrineja 30 dienu, pinigelius (dalinius) grazina per 14 dienu. Taigi, jei grizo siunta, kuria siuntet atgal, turekit galvoje, kad 1.5men. pastui pinigelius "paskolinot", o registracijos mokesti padovanojot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2012 03 19, 22:40)
na bent kiek man teko, tai rodo, kad pristatyta. Delivered. O kaip ten sekimas.. zodziu, neprapuls siunta.  4u.gif

Gud, Indonezijoje irgi rodo, kad jau atvyko:-).
Atsakyti
O matet, kad worktrace puslapy pagal siuntos numeriuka kartais raso Final delivery? Anksciau tik matydavau, kad isskirido is LT, o dabar ir apie pristatyma ziniu atsiranda. Tiesa, ne visom siuntom kol kas. Todel del kitu vis dar panikuoju, kad nesugriztu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2012 03 21, 20:56)
O matet, kad worktrace puslapy pagal siuntos numeriuka kartais raso Final delivery? Anksciau tik matydavau, kad isskirido is LT, o dabar ir apie pristatyma ziniu atsiranda. Tiesa, ne visom siuntom kol kas. Todel del kitu vis dar panikuoju, kad nesugriztu doh.gif

Numatytomas atvykimo laikas į gavimo šalį rašomas.
Į kokią šalį siuntei?
Atsakyti
QUOTE(Turbopower @ 2012 03 21, 21:12)
Numatytomas atvykimo laikas į gavimo šalį rašomas.
Į kokią šalį siuntei?

Nea, ne numatomas raso (kaip kad anksciau budavo geltonas tas trikampiukas), o atsiradus nauja grafa- Final delivery. Anksciau tikrai nerasydavo. Siunciau i UK. Su kitom salim nera problemu. Mane tik UK nervindavo, kad neina sekt visiskai, o dar kai antra siunta grizta per siuos metus doh.gif
Atsakyti
Kaip su siuntinio atsiėmimu, jei, panašu, kad mano pavardė ant jo labai nugrybauta? g.gif
Atsakyti
Jei pirmadieni is Kauno issiustas paprastas laiskas i Vilniu kada turetu buti? Jau ketvirtadienis, o dar nera... g.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2012 03 21, 21:19)
Nea, ne numatomas raso (kaip kad anksciau budavo geltonas tas trikampiukas), o atsiradus nauja grafa- Final delivery. Anksciau tikrai nerasydavo. Siunciau i UK. Su kitom salim nera problemu. Mane tik UK nervindavo, kad neina sekt visiskai, o dar kai antra siunta grizta per siuos metus doh.gif

Dabar pertikrinau Vokietiją, Graikiją, Angliją, Nyderlands, Airiją tai net nekvepia grafa Final delivery, tik yra tas trikampiukas:))).
Atsakyti