Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos paštas

QUOTE(zaRAza @ 2012 08 16, 00:22)
Panikuoju, nes irgi i Vokietija issiuntus esu doh.gif Anksciau tikrai galedavo sekt...
Papildyta:
Ir dar, jei gerai suprantu, jeigu sakytu, kad negavo, o as skelbciau paieska per Lietuvos pasta, pirkejo melo atveju man tektu sumoket dar ir 15Lt g.gif

taip. Reikia laukti mėnesį, ir tada tik pradėtų paiešką.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2012 08 16, 08:18)
taip. Reikia laukti mėnesį, ir tada tik pradėtų paiešką.

Deutschepost.de atrase:
"Dear Sir,

registered letter was delivered."

Gavejas irgi parase, kad gavo:-).

Visgi galima su Vokietija apeiti 15lt :-). Cia jau gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Turbopower: 16 rugpjūčio 2012 - 12:22
QUOTE(Turbopower @ 2012 08 16, 13:21)
Deutschepost.de atrase:
"Dear Sir,

Liuks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Turbopower @ 2012 08 16, 14:21)
Deutschepost.de atrase:
"Dear Sir,

blink.gif ich bin bolnoj.. Das ist Antrakt.. nu cia tai bent blink.gif
Atsakyti
QUOTE(RutRut @ 2012 08 14, 19:46)
Pas mus irgi ištisai siūlo loterijos bilietus, vaikiškus dvd ir dar ten kažką. Bet jau taip įkyriai, kad net baisu. ir laiškininkė kai su siuntinuku ar laišku ateina vis pasiūlo, įtariu jiems iš viršaus kažkas liepia, bet tai su tokiu įkyrumu ir atbaidyti gali g.gif

Čia kaip LESTO darbuotojai turi per mėnesį būtinai sudaryt tam tikrą kiekį debetinių su tarčių su klientais nes kitaip "pliušo" gauna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(audradv @ 2012 08 27, 20:16)
Čia kaip LESTO darbuotojai turi per mėnesį būtinai sudaryt tam tikrą kiekį debetinių su tarčių su klientais nes kitaip "pliušo" gauna doh.gif

Ir bankuose tas pats smile.gif
Girdejau, kad greitu metu nebebus pastu skyriu tel. nr., o norint kazko pasiteirauti, reikes skambinti i centrini.
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2012 09 04, 20:55)
Ir bankuose tas pats smile.gif
Girdejau, kad greitu metu nebebus pastu skyriu tel. nr., o norint kazko pasiteirauti, reikes skambinti i centrini.

JAU nėra tų numerių. Daugiau kaip mėnuo jau tokia tvarka veikia. Aš jau esu skambinusi, ir ten dirba labai nemandagios bufetavos. Be to, dar ir priekurtės. Yra sujungę su kitu paštu, nei buvo prašoma. Be to, amžinai kvočia, kokiu klausimu skambinama. Jeigu asmeniniu, tai žėk, dar ir nesujungtų.
Atsakyti
Issiunte man preke is USA 09/04 ir statusas iki siol yra
"Electronic Shipping Info Received" siunta "Priority Mail International Parcels"

ar tai normalu??

P.s. kodel tarp saliu i kurias galima siusti laiskus nera Puerto Riko? Reiks paskambint i pasta 1dieni.

Atsakyti
QUOTE(Turbopower @ 2012 09 08, 12:08)
Issiunte man preke is USA 09/04 ir statusas iki siol yra
"Electronic Shipping Info Received" siunta "Priority Mail International Parcels"

ar tai normalu??

P.s. kodel tarp saliu i kurias galima siusti laiskus nera Puerto Riko? Reiks paskambint i pasta 1dieni.

Puerto Rikas priklauso JAV. Paste turi formint kaip registruota korespondencija i JAV.

O del to statuso - tai cia bus neregistruota korespondencija. Tiesioj jie ten suteikia savus kodus iki sienos, o po to uzsienio pastai priima kaip neregistruota korespondencija. Pradzia lygtai LK ar LC..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 08 rugsėjo 2012 - 14:58
QUOTE(naitas @ 2012 09 08, 15:57)
Puerto Rikas priklauso JAV. Paste turi formint kaip registruota korespondencija  i JAV.

O del to statuso - tai cia bus neregistruota korespondencija. Tiesioj jie ten suteikia savus kodus iki sienos, o po to uzsienio pastai priima kaip neregistruota korespondencija. Pradzia lygtai LK ar LC..

Puerto Rikas skaitosi kaip atskira valstybe, kaip ir Singapuras ir Monakas, reiks pasiaiskint pirmadieni kaip is tikro yra, nes gavejo adresas nera USA, o PR

pradzia CF.........US, siuntimas kaino 47,95USD, ten nelabai didelė siunta, bet virš 2kg, manau turėtų būt sekimas normalus, nes nemanau, kad tilpo į korespondecijos rėmus, nes ten jau siunta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Turbopower: 08 rugsėjo 2012 - 17:29
QUOTE(Turbopower @ 2012 09 08, 19:28)
Puerto Rikas skaitosi kaip atskira valstybe, kaip ir Singapuras ir Monakas, reiks pasiaiskint pirmadieni kaip is tikro yra, nes gavejo adresas nera USA, o PR

pradzia CF.........US, siuntimas kaino 47,95USD, ten nelabai didelė siunta, bet virš 2kg, manau turėtų būt sekimas normalus, nes nemanau, kad tilpo į korespondecijos rėmus, nes ten jau siunta.

Esu turejus reikalu su Puerto Riku, todel ir sakau, kad priklauso JAV. Nugis zinau ka sakau dirol.gif
Joo.. siuntimas brangus.. vadinas, bus trackingas.. bet matai, cia electronic shippment dar tiktai.. tai realiai gali buti ir nepajudejus ta siunta. Todel ir nerodo, kaip ji juda.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2012 09 08, 21:31)
Esu turejus reikalu su Puerto Riku, todel ir sakau, kad priklauso JAV. Nugis zinau ka sakau  dirol.gif
Joo.. siuntimas brangus.. vadinas, bus trackingas.. bet matai, cia electronic shippment dar tiktai.. tai realiai gali buti ir nepajudejus ta siunta. Todel ir nerodo, kaip ji juda.

Tai kai nunesiu i pasta ten pamatys, kad nera ju sarase PR, tai sakyt, kad siustu i USA?
adreso galas:
<..>
San Juan, PR 00926

bet jei ivesta i ta electronic shippiment tai jau reiskia, kad zmogus ja paliko paste?
Atsakyti