Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos paštas

QUOTE(piktg @ 2012 09 11, 02:14)
siunti ir bijai ar kas nagu neprikis. tai pinigai is vokeliu isimti, tai nuotraukos suslapusios, ar telefonas su ipodu dingsta, niekas nesikeicia

jus cia is praeities apsilanket, kokie pinigai, kokios nuotraukos ? biggrin.gif
Nors kai per kaledas siunciau mamai atvirute, uzrasiau didziosiom raidem TIK ATVIRUTE, NEDRASKYTI! cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KibirVibir: 11 rugsėjo 2012 - 10:16
QUOTE(naitas @ 2012 09 11, 10:29)
Kad gal Lietuvos paštas neturi tokių kodų, kad prasidėtų AP.. Niekad nesusidūriau. Siuntiniai prasideda CE, CN, o registruota korespondencija RN.

butent.... na tikiuosi gausiu nes kazkoks keistas man tas kodas. pirkau knygas is parduotuves internetines g.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2012 09 11, 16:05)
butent.... na tikiuosi gausiu nes kazkoks keistas man tas kodas. pirkau knygas is parduotuves internetines g.gif

hmm.. nu gal jie turi kokia nors sutarti su pastu.. tai zymi pagal ta sutarti.
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2012 09 11, 08:56)
be
o man klausimas dar vienas. gavau isuntos nnumeri. pirmos raides AP ivedu i post .lt sistema tokio siuntinio nera pakeiciu i visas ten imanomas tokio siuntinio nera. dar ir nelaikas gauti, taciau idomu sekti. gal cia koks dpd? nors laiske parasyta :

Tai siunta siunciama per pasta . AP - reiskia atsiemimas paste.
Atsakyti
QUOTE(-->BLOOONDINKA<-- @ 2012 09 11, 21:42)

ooo, AČIŪŪŪŪŪŪŪ oro_buckis.gif tikrai nežinojau.
Atsakyti
QUOTE(-->BLOOONDINKA<-- @ 2012 09 11, 20:42)

aciu!!!! bet sekti sios siuntos visteik negaliu g.gif nes jos neranda. kazi kodel g.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2012 09 13, 18:23)
aciu!!!! bet sekti sios siuntos visteik negaliu g.gif nes jos neranda. kazi kodel g.gif

nu bet tai jau senas reikalas doh.gif jau seniai turėjo ateiti šita siunta, gi veiksmas Lietuvoje unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2012 09 13, 19:08)
nu bet tai jau senas reikalas  doh.gif  jau seniai turėjo ateiti šita siunta, gi veiksmas Lietuvoje  unsure.gif

aha senas dry.gif ... pirmadieni 09.10 gaunu laiska kad siunta issiusta ir kad per 1-3 darbo dienas ji mane pasieks. siandien sutinku pastininke ir klausiu ar man nieko nera? ne nera. gryztu namo pasitikrinu per email`a ta koda. pasirodo seka. taciau siunta paste uzregistruota isiuntimui tik vakar 09.13. o siandien 09.14 ji yra mano paste raso atiduota laiskininkui iteikti 05.55 ryto, bet ji neturejo net pranesimo doh.gif nusirasau numeri ir vel varau i miesta. lyg netureciau ka daugiau veikti......
Atsakyti
Mano laiškininkė - labai faina moteris. Atlyginimas jos - 720 litų į rankas doh.gif Bet dirba savo darbą taip nuoširdžiai, taip sąžiningai.. ir ji greita tokia.. nors jau visai nedaug iki pensijos.

O šiand kilo mintis - gi galiu aš apie ją parašyt pašto valdžiai, ane bigsmile.gif ? Nu parašyt ten viršūnėlėms, kad jie turi NUOSTABŲ žmogų, kuris puikiausiai dirba. Kodėl vien tik skundus rašom.. galim ir gerą žodį.. g.gif
Kaip manot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2012 09 18, 11:29)
Mano laiškininkė - labai faina moteris. Atlyginimas jos - 720 litų į rankas  doh.gif  Bet dirba savo darbą taip nuoširdžiai, taip sąžiningai.. ir ji greita tokia.. nors jau visai nedaug iki pensijos.

O šiand kilo mintis - gi galiu aš apie ją parašyt pašto valdžiai, ane  bigsmile.gif ? Nu parašyt ten viršūnėlėms, kad jie turi NUOSTABŲ žmogų, kuris puikiausiai dirba. Kodėl vien tik skundus rašom.. galim ir gerą žodį..  g.gif
Kaip manot? 4u.gif

butinai parasykit pagyrima bigsmile.gif 4u.gif iki darbuotojos pagyrimas tikrais nukeliaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-->BLOOONDINKA<-- @ 2012 09 18, 14:06)
butinai parasykit pagyrima 

hmm.. o tai kur parašyti? Į Vilnių? Ar užtektų į vietinį paštą?
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2012 09 18, 16:19)
hmm.. o tai kur parašyti? Į Vilnių? Ar užtektų į vietinį paštą?

manau gal situo info@post.lt g.gif
Atsakyti