Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos paštas

QUOTE(naitas @ 2012 11 06, 15:17)
Jūs ir teisi, ir neteisi tuo pačiu metu.. Kai kure šiukšlių maišai jau turi "irimo geną". Kai pakuojat į tokį, niekada nežinot, kokioj jis stadijoj. Na panašiai kaip man - atrodo, turiu maxima maišelių namie. Pasiimu. Normalūs. Nueinu į pardę, įsidedu kilogramą cukraus, ir rankose lieka rankenos - maišas nuplyšo. Jo amžius jau praėjęs, jis tyliai ramiai suiro per pusmetį bestovėdamas...
Tai manau, kad su šiukšlių maišais panašiai gali nutikti.

Ir dar kitas dalykas - šiukšlių maišas ir afrikoj šiukšlių maišas. Manau, kad paštas nori išsaugoti ir savo šiokį tokį "veidą". Nu kas jis per paštas, jeigu šiukšlių maišuose pervežinės siuntinukus?  biggrin.gif

Ir sutinku, ir ne smile.gif

Pakuodavau į tvirtą šiukšlių maišų plėvelę - sakė netinka. Užklausiau dėl maišelių, tokių kur iš užsienio atsiunčia: plastikiniai, kaip šiukšlių maišai tik kraštai tvarkingai užlyginti - tinka. Pvz. man žymiai patogiau būdavo ta plėvele apvynioti siuntinį, nei dabar popieriumi. Popierius neišsiformuoja, kad lipni juosta normaliai priliptų, sušlapęs išsileidžia doh.gif Tokie pat netikę ir vokai be "paminkštinimo". Bet ir pykt negali, ne visi pakuotės tvirtumą įvertindavo ir pakavo bile kaip cool.gif Beje teko kartą susimokėti ir už perpakuotą siuntinį. Mat dėžutė buvo su parduotuvės reklama/foto. Užklausiau pašto, kaip su tokiom pakuotėm. Gavau atsakymą: dėžutės tinka visos, kurios tinkamos saugiam transportavimui.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2012 11 06, 16:17)
mes vis dar kalbam apie pašto paslaugą, ar jau apie jūrinius konteinerius?  biggrin.gif

Vis dar apie pasto paslauga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2012 11 05, 21:03)
na bet Jūs kalbat apie Kiniją..
normalios prekės visgi eina iš kitos pasaulio pusės. Perkant iš JAV, ar Vokietijos, registracija su 6 doleriais neįmanoma. Kaina vokiečiuose prasideda nuo 20 eurų, JAV panašiai nuo 20 dolerių, o lubų nėra. Esu mokėjus ir 80 už 4.5 kg registruotą siuntimą.

taip turiu omeny kiniečius ax.gif o iš JAV aš nesisiunčiu tiesiogiai, nes tikrai brangiai gaunasi mirksiukas.gif labiau apsimoka sumokėti tarpininkavimo mokestį 4u.gif
iš Vokiečių priklauso koks tinklapis, žaislus siunčiuosi ir ten 10 eurų siuntimas, nepriklausomai svoris ir kiekis smile.gif aišku didelių gabaritų nesiunčia, tokių kaip virtuvėlių didžiulių ir pan unsure.gif

QUOTE(shopingas @ 2012 11 06, 05:43)
Ziurint is kur jums siuncia - as rasau apie JAV kainas (jei netikit, paziurekit www.usps.com puslapyje).

aš tikrai tikiu smile.gif tiesiog radau kitą būdą ten pirktis mirksiukas.gif

QUOTE(naitas @ 2012 11 06, 09:54)
Bet kaip Lietuvos Paštas nusigyveno  doh.gif  .. Kauno Centriniam pašte ne lipdukus "Priority" klijuoja, bet deda antspaudus "Priority" tokiu nublankusiu rašalu.. trūksta žodžių..

akropoly kažkada vilniaus tą patį darė pašte, dabar nežinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Viotinola @ 2012 11 07, 12:53)
Ir sutinku, ir ne smile.gif

Pakuodavau į tvirtą šiukšlių maišų plėvelę - sakė netinka. Užklausiau dėl maišelių, tokių kur iš užsienio atsiunčia: plastikiniai, kaip šiukšlių maišai tik kraštai tvarkingai užlyginti - tinka. Pvz. man žymiai patogiau būdavo ta plėvele apvynioti siuntinį, nei dabar popieriumi. Popierius neišsiformuoja, kad lipni juosta normaliai priliptų, sušlapęs išsileidžia  doh.gif Tokie pat netikę ir vokai be "paminkštinimo". Bet ir pykt negali, ne visi pakuotės tvirtumą įvertindavo ir pakavo bile kaip  cool.gif  Beje teko kartą susimokėti ir už perpakuotą siuntinį. Mat dėžutė buvo su parduotuvės reklama/foto. Užklausiau pašto, kaip su tokiom pakuotėm. Gavau atsakymą: dėžutės tinka visos, kurios tinkamos saugiam transportavimui.

biggrin.gif
Atsakyti
kas dėl pakavimo, tai mane kelis kart apstaugė dėl apsukta plėvele viso siuntinio, stengiausi, kad saugiau būtų, o pasirodo, jos neturi kur antspaudų uždėt tokiu atveju rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, gal jus galesit man padeti...naujoke as apsipirkimuose:(
turejau gauti 2 siuntinukus is UK, is tos pacios vietos.Gavau kodukus.Vienas issiustas spalio 26, niekaip nepasiekia LT, o kitas issiustas spalio 31 d. ir as jau ji turiu namuose...o kur ding kitas?kaip man susekti kur jis pasiklydo. Angliskam paste rodo kad 26 d. issiustas i LT...
aciu jei kas galesit ka patart:) ax.gif
Atsakyti
Dilema. Gautas laiškas. Voko "viršelyje" kaip priklauso pašto ženklas su USA užrašu. Lipdukas "United states postal service PART AVION AIRMAIL", mano adresas ir siuntėjo adresas. Ir kitoje pusėje datos antspaudas kada gauta Lietuvoje mano mieste. Ar kartais neturi būti antspaudas kada priimta JAV pašto skyriuje. Galvojau, kad net jei ir į pašto dėžę įmestas siuntimui laiškas, bet pašto darbuotojai peržiūri užantspauduoja.. Hm? Kaip yra iš tikrųjų?
Atsakyti
Gal kas įsivaizduoja, per kiek laiko Lietuvą turi pasiekti neregistruoti laiškai (na, siunta-laiškas su šiokiu tokiu nepopieriniu turiniu, mažo voko formato) iš Rusijos, kažkur ~pamaskvės?
Išsiųsti du tokie pat vokai, iš to paties asmens, tą pačią dieną (spalio 12). Iki šiol nėra. Turiu vilties gauti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Urtee @ 2012 11 08, 09:30)
Sveikos mergaites, gal jus galesit man padeti...naujoke as apsipirkimuose:(
turejau gauti 2 siuntinukus is UK, is tos pacios vietos.Gavau kodukus.Vienas issiustas spalio 26, niekaip nepasiekia LT, o kitas issiustas spalio 31 d. ir as jau  ji turiu namuose...o kur ding kitas?kaip man susekti kur jis pasiklydo. Angliskam paste rodo kad 26 d. issiustas i LT...
aciu jei kas galesit ka patart:) ax.gif

O tuo kodu Lietuvoje bandėte ieškoti? g.gif aš iš UK irgi laukiu siuntinuko, praeitą kart labai greit atkeliavo, šį kart laaaaabai ilgai keliauja, ir nuo ko tai priklauso nežinau g.gif juk dar ne šventės g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angeloangel: 09 lapkričio 2012 - 19:15
QUOTE(Joliete @ 2012 11 09, 16:19)
Dilema. Gautas laiškas. Voko "viršelyje" kaip priklauso pašto ženklas su USA užrašu. Lipdukas "United states postal service PART AVION AIRMAIL", mano adresas ir siuntėjo adresas. Ir kitoje pusėje datos antspaudas kada gauta Lietuvoje mano mieste. Ar kartais neturi būti antspaudas kada priimta JAV pašto skyriuje. Galvojau, kad net jei ir į pašto dėžę įmestas siuntimui laiškas, bet pašto darbuotojai peržiūri užantspauduoja..  Hm? Kaip yra iš tikrųjų?

Siaip turetu but antspaudas ir JAV pasto - dazniausiai ant zenkliuko deda. Bet gali but, kad buvo imestas i pasto deze, tai va kaip su tokiais nezinau, gal kartais ir neatspauduoja visu. g.gif Nors turetu manau...
Atsakyti
QUOTE(asphalt @ 2012 11 09, 17:58)
Gal kas įsivaizduoja, per kiek laiko Lietuvą turi pasiekti neregistruoti laiškai (na, siunta-laiškas su šiokiu tokiu nepopieriniu turiniu, mažo voko formato) iš Rusijos, kažkur ~pamaskvės?
Išsiųsti du tokie pat vokai, iš to paties asmens, tą pačią dieną (spalio 12). Iki šiol nėra. Turiu vilties gauti?  unsure.gif

Rusijoje pastas neprognozuojamas rolleyes.gif
Atsakyti
man toks jausmas, kad tame pasienio paskirstymo pašte dirbančių nėra, už tai ir stringa doh.gif jau net nervas ima doh.gif
Atsakyti