Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos paštas

QUOTE(wixxxx @ 2012 11 02, 20:06)
O uz kokia suma jau apsimoka siusti registruotu, o uz kokia ne? labai smalsu man kokia suma ikainuojamas ramus miegas ir nervai bigsmile.gif

na priklauso nuo nervų.. ar dar sveiki, ar jau ištampyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2012 11 02, 18:18)
na priklauso nuo nervų.. ar dar sveiki, ar jau ištampyti  biggrin.gif

Tai gerai, kad siunciuosi registruotu, o tai seniai is tu nervu prazilus, susiraukslejus, drebancom rankom sedeciau prie pasto ir linguodama laukciau, vaizdziai tariant biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wixxxx @ 2012 11 02, 19:06)
Net nezinau kiek kainuoja tas neregistruotas, visad siunciuosi registruotu ir dar buna issideriu jog nereiktu man uz siuntima moketi, arba per puse, nu zodziu, ir dar niekas nedingo.

Bet jusu situacija man rodos tik perkant LT - kokiam SM'e ar per skelbimus. O perkant is uzsienio, tai nepasideresi su parduotuve, kad uz siuntima jie moketu ar per puse biggrin.gif Na nebent kokia parduotuve, kad nurodzius 'free shipping' i LT, bet tokiu atveju paprastai neregistruoti buna. Na o pvz ebay tai nuo pardavejo ir prekes priklauso - 'free shipping' po visa pasauli azijieciai dazniausiai siulo, tai kitur arba imi pigiausia siuntima, arba moki uz registracija, bet tada sveri reikia ar ne (kaip pvz galiu duot, kad jei tarkim akiu tusa siusiu i LT paprastu pigiausiu pastu, tai kainuos kazkur $3, o jei noresiu registurotu, tai bus apie $20 - kazin ar kuri pirktu tusa uz $25 ir siustusi ji uz $20, tada jau nesigauna pigiau nei kad LT nusipirkt).
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 11 03, 07:44)
Bet jusu situacija man rodos tik perkant LT - kokiam SM'e ar per skelbimus. O perkant is uzsienio, tai nepasideresi su parduotuve, kad uz siuntima jie moketu ar per puse  biggrin.gif Na nebent kokia parduotuve, kad nurodzius 'free shipping' i LT, bet tokiu atveju paprastai neregistruoti buna. Na o pvz ebay tai nuo pardavejo ir prekes priklauso - 'free shipping' po visa pasauli azijieciai dazniausiai siulo, tai kitur arba imi pigiausia siuntima, arba moki uz registracija, bet tada sveri reikia ar ne (kaip pvz galiu duot, kad jei tarkim akiu tusa siusiu i LT paprastu pigiausiu pastu, tai kainuos kazkur $3, o jei noresiu registurotu, tai bus apie $20 - kazin ar kuri pirktu tusa uz $25 ir siustusi ji uz $20, tada jau nesigauna pigiau nei kad LT nusipirkt).

Bet man atrodo, kad tuos azijiečius ir išduria pirkėjai doh.gif Prekes gauna, o po to kelia claim'us, kad negavo. Ne veltui žiūriu, kad kai kurie azijiečiai net italus ir graikus yra užblokavę, nekalbant apie litovcus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 11 03, 05:44)
Bet jusu situacija man rodos tik perkant LT - kokiam SM'e ar per skelbimus. O perkant is uzsienio, tai nepasideresi su parduotuve, kad uz siuntima jie moketu ar per puse  biggrin.gif Na nebent kokia parduotuve, kad nurodzius 'free shipping' i LT, bet tokiu atveju paprastai neregistruoti buna. Na o pvz ebay tai nuo pardavejo ir prekes priklauso - 'free shipping' po visa pasauli azijieciai dazniausiai siulo, tai kitur arba imi pigiausia siuntima, arba moki uz registracija, bet tada sveri reikia ar ne (kaip pvz galiu duot, kad jei tarkim akiu tusa siusiu i LT paprastu pigiausiu pastu, tai kainuos kazkur $3, o jei noresiu registurotu, tai bus apie $20 - kazin ar kuri pirktu tusa uz $25 ir siustusi ji uz $20, tada jau nesigauna pigiau nei kad LT nusipirkt).

Jus teisi, tokiom machinacijom neuzsiimu, bet jei va tarkim uzsisake uz 3$, po to uz 4$, abu dingo, tai vis tiek, ar apsimoka moketi uz ora? Man geriausiai saugiai, is uzsienio per tarpininkes, Lietuvoje registruotu. Bet zinoma, pats tas faktas, jog vagia, tai ne kazka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wixxxx: 03 lapkričio 2012 - 10:43
QUOTE(wixxxx @ 2012 11 03, 12:42)
Jus teisi, tokiom machinacijom neuzsiimu, bet jei va tarkim uzsisake uz 3$, po to uz 4$, abu dingo, tai vis tiek, ar apsimoka moketi uz ora? Man geriausiai saugiai, is uzsienio per tarpininkes, Lietuvoje registruotu. Bet zinoma, pats tas faktas, jog vagia, tai ne kazka smile.gif

na taip, jeigu dingo.. o jeigu nedingo? jeigu visą kelią lydėjo sąžiningi pašto darbuotojai?
Pirkti pačiam - žymiai patraukliau ir pigiau, negu per tarpininkus. Ir be abejo, sutaupoma pinigų . Tarpininkas ima gal 10 - 15 procentų nuo sumos, išauga siuntimo išlaidos, nes reikia papildomai mokėti už kelią nuo tarpininko iki pirkėjo.
Aš mėginau pirkti per tarpininkę. Tai ten dar blogiau, negu su LT paštu biggrin.gif Aš klausiu, kaip mano prekės- jokio atsakymo dvi dienas. Po to parašo, kad vaikas viduriavo. Nu o koks mano reikalas biggrin.gif Aš kreipiuos ne į vaiko mamą, aš kreipiuos į tarpininką. O ten viduriuoja vaikas.. ot tai priežastis neatsiliepti dvi dienas. Po to turėjau dar kažkam skambinti, derinti atsiėmimo laiką, siųsti žmogų atvežti prekes.. kai pagalvoju, tai šiurpas nueina rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2012 11 03, 22:18)
na taip, jeigu dingo.. o jeigu nedingo? jeigu visą kelią lydėjo sąžiningi pašto darbuotojai?
Pirkti pačiam - žymiai patraukliau ir pigiau, negu per tarpininkus. Ir be abejo, sutaupoma pinigų . Tarpininkas ima gal 10 - 15 procentų nuo sumos, išauga siuntimo išlaidos, nes reikia papildomai mokėti už kelią nuo tarpininko iki pirkėjo.
Aš mėginau pirkti per tarpininkę. Tai ten dar blogiau, negu su LT paštu  biggrin.gif  Aš klausiu, kaip mano prekės- jokio atsakymo dvi dienas. Po to parašo, kad vaikas viduriavo. Nu o koks mano reikalas biggrin.gif  Aš kreipiuos ne į vaiko mamą, aš kreipiuos į tarpininką. O ten viduriuoja vaikas.. ot tai priežastis neatsiliepti dvi dienas. Po to turėjau dar kažkam skambinti, derinti atsiėmimo laiką, siųsti žmogų atvežti prekes.. kai pagalvoju, tai šiurpas nueina  rolleyes.gif

Na taip, del tarpininkavimo sutinku, man paciai teko susidurt, uzsakiau prekes, sako uzsakyta, savaite tylu, rasau, o per kiek laiko gaunat prekes, sako per dvi dienas, nu ok galvoju, vel tylu, kokius du menesius, po to atsiranda, saskaita ji man atsiuncia, tai jau sakau aciu, nebereik ohmy.gif
Sorry uz ot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2012 11 03, 23:18)
Pirkti pačiam - žymiai patraukliau ir pigiau, negu per tarpininkus. Ir be abejo, sutaupoma pinigų

Nesutikciau ax.gif Jei kalbam apie USA, aisku. Jei kokia smulkme pirkt, tai taip, bet jei ne smulkme, tada tik per tarpininkes. Nes jei moket uz siuntima i LT, PVM, ismuitinima, tai vargu, ar pigiau gaunasi ax.gif

Atsakyti
ne visos tarpininkės pasiūlo apeiti PVM mokėjimą. Todėl kiekvienu atveju reikia skaičiuoti. O lovas ar spintas, pilnas drabužių, tai čia retai kas siunčiasi.. šiaip niekalai visokie..
Atsakyti
O as pikta, nes jau antra savaite pas mus paste dirba mokines doh.gif Nu suprantu reik apmokint, bet kad pasodintos vienos, eile didziausia, o tos senosios darbuotojos net nosies nekisa is kambarelio....Ir dirba vienas langelis, nes matai vienas is viso nediba, kitas kur mokescius priimineja, siuntiniu nepatarnauja doh.gif doh.gif Kosmaras kazkoks, kai norint atsiimti siuntini reikia vos ne valanda laukt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(doska @ 2012 11 05, 19:23)
O as pikta, nes jau antra savaite pas mus paste dirba mokines doh.gif Nu suprantu reik apmokint, bet kad pasodintos vienos, eile didziausia, o tos senosios darbuotojos net nosies nekisa is kambarelio....Ir dirba vienas langelis, nes matai vienas is viso nediba, kitas kur mokescius priimineja, siuntiniu nepatarnauja  doh.gif  doh.gif Kosmaras kazkoks, kai norint atsiimti siuntini reikia vos ne valanda laukt  doh.gif

O Jūs paimkit ir paskambinkit į LT paštą jų bendruoju numeriu 8 700 55 400 ir paklauskit, "ar taip turi būti"? Įsivaizduoju, kad senės labai greitai išlįstų iš savo urvų dirbti hihihi.gif centras nesicackina.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 11 03, 05:44)

schmoll.gif tušą registruotu kainuoja atsisiųsti apie 6 dolerius mirksiukas.gif siunčiausi ir kodą gavau iš kart kur sekt galėjau
Atsakyti