Sveikos merginos

seniai berašiau čionai, žiū Saulužė ir Noriu padovanoti temutei neleidžiat užgest, šaunuolės
Chi, paskaičiau jūsų komentarus, niu bet Noriu padovanoti rašysenos braižas man patinka, taip čėsnai, šviesiai tiesiai parašai ką galvoji, super
Na dabar aš biške savo nuomonę išliesiu, visų pirma pakalbėsiu apie spec. Vasario 14 d. laidą, nuvylė... Laida buvo pilstymas iš tuščio į kiaurą, vaizdelis šiek tiek dirbtinokas buvo, įdomiausia pradžia buvo, kaip susitiko laidoje, kas vyko po laidos, ir kaip santykiai toliau vystėsi , o paskui galėjau ir nežiūrėt, nebįdomu buva.
Mano nuožiūra būtų įdomiau jeigu būtų pafilmavę porikes, kurios liko kartu po laidos, žodž. parodo priminimą kaip susitiko laidoje ir paskui reportažą kas vyko po laidos ir kaip jiems sekasi dabar, manau tikrai įdomiau.
Pora visai gražiai žiūrėjosi, o ar jie vaidino ar nevaidino net nežinau, tikiuosi kad nemeluoja ir yra ištikrųjų pora.
Čia dar apie pirmadieninę apkųniaję šnekėjot, kaip sakant nespjauk į šulinį , nes pačiam teks išgerti, sukritikavo pirmąjį ir vis tiek pasirinko su juo išeit, bet tikrai atrodė kaip mama su sūneliu, o vaikis nebuvo labai laimingas

šiaip nieko pana, jei būtų jaunikiai parinkti nors kiek tinkantys jai tai ir atrodytų patraukliau, o kai nei vienas neatitiko jos asmenybės net vaizdiškai, visi sliekeliai, tai ir žiūrėjosi jinai neskaniai

bet tada reikėjo jai vienai išeit nes tikrai nebuvo jos jaunikio, būtų oriau atrodžiusi neg su tuo vaikiuku, kad atrodė

ir kažkaip nepatiko kad dirba padavėja ir neužsiminė kad gal norėtų ir studijuot kur, pasirodė nekvaila rimta panelė...
Na va, toliau apie šią dienikę.
Pirma mintis šovusi į galvą Selena Gomez, nežinau kaip jums bet man jaunoji kažkiek panaši.
Žinoma nepatiko jos elgesys, išvaizda. Tokia nešilta, nemoteriška, prie tokios ir prisiglaust netraukia
Kai išėjo viena, iš jos pasakymo supratau kad kvietė į antrą pasimatymą, bet šis nesutiko, gal todėl tiek daug ir juokavo kad panelė nepatiko, nelabai rimtai šnekėjo.
O prajuokino pirmasis jaunikis, grynai mamos ieško, kad valgyt padarytų, lauktų sutvarkytuose namuose, kad būtų aprūpintas paguostas pamyluotas

bet gal be reikalo prajuokino, turbūt dažnas vyras ieško žmonos-mamos, juk jie kaip maži vaikučiai

tai bent pirmasis atvirai ir pasakė ko ieško

bet kaip jis su draugeliu spjaudėsi gryžęs į kambarėlį, nepatiko jiems Selena Gomez
Ir dar laida įdomi buvo kur jaunikis 34 m, o jaunosios visos su vaikučiais, bet turbūt jau jam bevaikę žmoną bus sunku susirasti turint tiek metų, nebent labai jaunesnę už save rastų. Pirmoji, tikrai tokia išvaizdi, šilta maloni pasirodė, bet naivi moteriškė matosi, per daug gera, per daug patikli sakyčiau, net gaila kad moteris turi prievartą patirti iš partnerio, net gamtoje tokių anomalijų nėra, joks patinas nemuša savo patelės, o va žmonės...liūdna. Bet tikiuosi kad suras jėgų nepriimti to despoto atgal, linkiu susirasti savęs verto, normalų vyrą.
Antroji keistoka tokia, paplaukusi, gal kad jaunikis nepatiko ir išsidirbinėjo, net nežinau, bet ir staigmena keista, vaikiška ir mano akiai nevykusi...
kai įėjo trečioji juodaplaukė, taip vau graži faina moteris, pasitempusi, bet besiklausant vaizdelis apkarto, po švelnia kaukia gyvatėlė rangosi, brolis tai toks gyvas, linksmas pasirodė

ir gražiai pasakė Vaiva kad tarp jų ryšys yra, smagu, dėl to jaučiasi tvirtai jinai, esant bėdai turi kur kreiptis.
Na dabar apie Vaivą

stebiu ją viena akim, jin nekelia man pasitikėjimo, manau vaidmainė yra, kalba pagal situacija, ne kartą keitė savo pasakymus, kaip pvz.: "Jūs su pirmu vaikinu esat nesuderinami, o laidos pabaigoj kai nieko gero iš jaunikių nėra, sako rinkis pirmą jūs turite vieną suderinamumo pliusą"
Į eterį labai maloniai šypsosi, bet karts nuo karto filmuotoj medžiagoj parodo, sėdi rūškana visa, kai galvoja kad dabar jos nerodo.
Vienas jaunikis buvo pasakęs ant jos , cituoju: "Jūs gera psichologė esat", perkando ją.
Kad ir per šventinę Vasario 14 d. laidą, jaunoji Jūratė sakė nesitikėjau kad mane pasirinks, nes Vaiva sakė kad mes su Algirdu nesuderinami, tai Vaiva įsiterpė, tipo Algirdas patikslino savo gimimo laiką ir dabar viskas verčiasi antraip.
Ir dar man įstrigo, seniau kažkurioj pokalbių laidoj būrė garsių porų ateitį, ant Zvonkų pasakė kad gyvens kartu ir susilauks vaikučių, neišsipildė
Na bet čia tik mano asmeninė nuomonė

kartais ir visai vertingų dalykų galima iš jos išgirsti, ir šiaip gal ir gera, puiki yra savo srities specė, ką mes žinom nematę nesusidūrę tik per TV matę
Buvo dar užsiminta apie Rusišką variantą tokios laidos, gaila nerodo pas mane šio kanalo, o tai tikrai pažiūrėčiau

rimtos su gyvenimiška patirtimi laidos duoda naudos, tiek paaugliams tiek augesniems žmonėms.