QUOTE(Viksva x @ 2011 12 17, 07:59)
Seikos, Mamos, jungiuosi ir as i si bureli... Labai prasau gal kas turejote panasios patirties - pasidalinkit. Turiu autoimunini tiriodita, 1.5 metu geriu mazas tiroksino dozes. Dabar turiu 5.5 men. suneli

Per nestuma tyrimai buvo geri, o dabar grizau su ziauriai pablogejusiais

teks eiti pas endokrinologa, tikrai didins tiroksino doze, gal skirs papildoma gydyma (minejo beta blokatorius ir dar kazkoki fuflo). As kudiki zindau ir noriu zindyti toliau. Gal kas susiduret su tokia situacija? kokie buvo gydytoju sprendimai, kokius vaistus skyre? kaip reagavo kudikis? ACIU
Sveika, as maitinau antraji vaika gerdama 100 mcg tiroksino iki 8 men (ilgiau nenorejau

). Mano gydytojas patvirtino, kad maitinti tikrai galima, tiroksino i krauja ir i piena patenka labai nedaug. Vienintelis dalykas, kuri jis man pabreze, kad ryte tiroksina gerti iskart pamaitinus vaika (ne pries maitinima), kad sekanciame maitinime tiroksino koncentracija butu mazesne.
O del pablogejimo, tai mane irgi ispejo, kad butent maitinancioms tai gali atsitikti (nemaitinancioms tai nutinka ypac retai), su pirmaja dukra buvo didelis pablogejimas, o su antruoju - doze man buvo didoka, reikejo mazinti. Tai tiek. Sekmes