Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija (tiroiditas)

Sako jog nebutina daryt FT4, nes TSH labai tiesiogiai pasako apie FT4. Jeigu TSH per aukstas, tai jau reiskia, kad FT4 per zemas arba ketina buti per zemas. Todel ir nedaro. Saugiau yra pasidaryti ir FT4, taciau galima ir nedaryt tikriausiai. Nes rasoma, jog gali buti TSH uz normos jeigu kazkas blogai su hipofize.
Atsakyti
Man liepe darytis TTH ir FT4. Praeita karta TSH buvo 5,9, FT4- 15,3. Tai kaip ir norma? Bet vaistus geriu... Tik Anti TPO 1300
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2011 12 14, 19:44)
as tai gerciau kasdien po 75  irnesakyk.gif
o kaip savijauta??

Kad kai geriau po 75 buvo blogi tyrimai, rode perdozavima.
As jauciuosi tai neblogai, tik kad plaukai labai slenka. Daug kas sako, kad normalu kol maitini ir po gimdymo, kad plaukai slenka. Tik, kad as jau bijau, kad jei taip ir toliau slinks, as greit plika liksiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(AninaNina @ 2011 12 15, 14:50)
Man liepe darytis TTH ir FT4. Praeita karta TSH buvo 5,9, FT4- 15,3. Tai kaip ir norma? Bet vaistus geriu... Tik Anti TPO 1300

blogi tyrimai, truksta tau tiroksino....
Atsakyti
As siandien krauja Sorpo pridaviau, pirmadieni bus atsakymai.
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2011 12 15, 18:39)
blogi tyrimai, truksta tau tiroksino....

As kalbu apie FT4
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2011 12 14, 23:24)
bet man ji jau desimt metu , viskas tirta  smile.gif

Na man nuo paauglystes, tai sakydavo brendimo laikotarpys bet ir islyko iki dabar.
Atsakyti
Manau vistiek geriau visus pasidarysiu, paciai ramiau bus rolleyes.gif
Atsakyti
Ar esate kuri dariusi tyrimus po menesio po dozes didinimo? ar po menesio jau galetu rodyt tyrimai ar doze tinkama ?g.gif as jau menuo kaip geriu o savijauta nera gera t.y pavargstu greit, o darbo turiu sociai, tai sunku... ir as manau jei man netruktu tiroksino butu jegu daugiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucero: 16 gruodžio 2011 - 10:41
QUOTE(Lucero @ 2011 12 16, 12:39)
Ar esate kuri dariusi tyrimus po menesio po dozes didinimo? ar po menesio jau galetu rodyt tyrimai ar doze tinkama ?g.gif as jau menuo kaip geriu o savijauta nera gera t.y pavargstu greit, o darbo turiu sociai, tai sunku... ir as manau jei man netruktu tiroksino butu jegu daugiau

Man pakartotinai po 1,5 men. liepe ateiti paziureti. taigal palauk truputi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(AninaNina @ 2011 12 16, 15:14)
Man pakartotinai po 1,5 men. liepe ateiti paziureti. taigal palauk truputi wink.gif

geriu po simta nuo lapkricio 16 tai sausi eisiu daryt tth...
Atsakyti
Sveikos, senokai nabarasiau cia ax.gif kaip jus visos laikotes? Kaip prieskaledines nuotaikos? smile.gif Atrodo praeitoi temoi kazkas minejo apie spiegima ausyse, man siandien taip keistai kazkaip spiegia, del ko taip yra gal zinot?
Atsakyti