Sako jog nebutina daryt FT4, nes TSH labai tiesiogiai pasako apie FT4. Jeigu TSH per aukstas, tai jau reiskia, kad FT4 per zemas arba ketina buti per zemas. Todel ir nedaro. Saugiau yra pasidaryti ir FT4, taciau galima ir nedaryt tikriausiai. Nes rasoma, jog gali buti TSH uz normos jeigu kazkas blogai su hipofize.
Man liepe darytis TTH ir FT4. Praeita karta TSH buvo 5,9, FT4- 15,3. Tai kaip ir norma? Bet vaistus geriu... Tik Anti TPO 1300
QUOTE(Lucero @ 2011 12 14, 19:44)
Kad kai geriau po 75 buvo blogi tyrimai, rode perdozavima.
As jauciuosi tai neblogai, tik kad plaukai labai slenka. Daug kas sako, kad normalu kol maitini ir po gimdymo, kad plaukai slenka. Tik, kad as jau bijau, kad jei taip ir toliau slinks, as greit plika liksiu

QUOTE(AninaNina @ 2011 12 15, 14:50)
Man liepe darytis TTH ir FT4. Praeita karta TSH buvo 5,9, FT4- 15,3. Tai kaip ir norma? Bet vaistus geriu... Tik Anti TPO 1300
blogi tyrimai, truksta tau tiroksino....
As siandien krauja Sorpo pridaviau, pirmadieni bus atsakymai.
QUOTE(Lucero @ 2011 12 15, 18:39)
blogi tyrimai, truksta tau tiroksino....
As kalbu apie FT4
QUOTE(Lucero @ 2011 12 14, 23:24)
Na man nuo paauglystes, tai sakydavo brendimo laikotarpys bet ir islyko iki dabar.
Manau vistiek geriau visus pasidarysiu, paciai ramiau bus

Ar esate kuri dariusi tyrimus po menesio po dozes didinimo? ar po menesio jau galetu rodyt tyrimai ar doze tinkama ?
as jau menuo kaip geriu o savijauta nera gera t.y pavargstu greit, o darbo turiu sociai, tai sunku... ir as manau jei man netruktu tiroksino butu jegu daugiau

QUOTE(Lucero @ 2011 12 16, 12:39)
Ar esate kuri dariusi tyrimus po menesio po dozes didinimo? ar po menesio jau galetu rodyt tyrimai ar doze tinkama ?
as jau menuo kaip geriu o savijauta nera gera t.y pavargstu greit, o darbo turiu sociai, tai sunku... ir as manau jei man netruktu tiroksino butu jegu daugiau

Man pakartotinai po 1,5 men. liepe ateiti paziureti. taigal palauk truputi

QUOTE(AninaNina @ 2011 12 16, 15:14)
geriu po simta nuo lapkricio 16 tai sausi eisiu daryt tth...
Sveikos, senokai nabarasiau cia
kaip jus visos laikotes? Kaip prieskaledines nuotaikos?
Atrodo praeitoi temoi kazkas minejo apie spiegima ausyse, man siandien taip keistai kazkaip spiegia, del ko taip yra gal zinot?