Sveikos merginos!!!
Linksmu Jums Sv.Kaledu, meiles, ramybes, jaukumo namuose... Bet svarbiausia turbut sveikatos!
QUOTE(dera1 @ 2011 12 22, 18:23)
sveika
Na kadangi man visa tai įvyko kažkaip labai staigiai, tai ....plaukai labai slenka, baigiu visą savo ševeliūrą pamest, tai nusikirpau visiškai trumpai, vis ne taip baisiai atrodo. Svoris buvo truputį padidėjęs, nors maitinausi minimaliai, visiškai jokio maisto nevirškino. Ištisai pykino. Dabar palengva krenta, nors apetitas atsirado. O pulsas ir kraujospūdis susinormalizavo per kokį mėnesį, o buvo tai kaip lavono. Gaila, regėjimas labai pablogėjo. Ir greičiausiai prasidėjo kaulų retėjimas, pasiėmiau siuntimus tyrimus pasidaryti. Labai erzina kamuolys gerklėje, ir pastoviai užeinantys kažkokie seilėjimosi priepuoliai, ryti seilių nespėju. O nuo to sakė vystosi skrandžio erozija.
O pradėjau aš nuo 25, kas savaitę didinau. Sakė kad mano atveju organizmas yra kaip po ilgalaikio badavimo, todėl negalima staiga duoti didelių dozių, gali būti organizmui šokas ir.... kaip ir puota po daugiadienio badavimo. Mirtinai pavojinga. Todėl kol kas 100, o po naujų manau didins.
Nesijaudink, viskas bus gerai... Teisingai gydytoja sako... As taipogi pamazu didinau dozes, mano TTH irgi buvo nekoks, t.y. 48