QUOTE(skruzdeda @ 2012 01 11, 10:57)
Kai ieskojau vasara, tai supratau, kad niekur. Armour be recepto neisigysi niekaip.
As nebandziau gauti Armour, todel nezinau kokia ju tvarka. Bandziau tik ERFA Thyroid. Kanadietiskas. Buvau nusiuntusi savo lietuviska recepta sake, kad is principo geras, bet reikalingos kelios korekcijos pagal juos. Lengviausias kelias tai paciam pasidarbuoti su photoshopu ir padaryt tas korekcijas. Visvien originalaus recepto niekam nereikia. Bet paskui radau, kam 100% tiko lietuviskas receptas, tai ir nebesukau sau galvos.
Galima be recepto gauti tik Thyroid-S, kuris gaminamas Tailande. Nors atsiliepimai geri ir tie vaistai labai pigus. Bet cia jau man kilo nepasitikejimas, todel nusprendziau geriau neeksterimentuoti. Beto ir pagal sudeti ten i tabletes nemazai visokie priedu prideta, kas metams begant manau irgi svarbu, nes papildomai apkraunamos kepenys.
Bet paskutiniu metu nesidomejau, daugiau atsakymu ir issamesne analize rasite cia:
http://www.stoptheth...s-other-brands/
Merginos, norejau pabegt is sito forumo. Nebegaliu, jauciu nuo interneto didele priklausomybe. Manau, kad issiregistravimas is sito forumo labai labai smarkiai ja turetu sumazint. Gal pasimatysim kada nors veliau, kai jau nebebusiu tokia baisi interneto alkoholike ir galesiu vel save kontroliuot. Nes dabar kencia mano gyvenimo kokybe, mano sveikata ir manau kazkiek seimos gyvenimo ir kokybe ir sveikata. Is ryto pirmas zingsnis internetas, vakare iki velumos vel internetas. Taip nebegalima.
Labai aciu visoms, padejusioms man daugiau suzinoti apie mano liga, nes visu pirma uzejau cia kai buvo sunku. Stengiausi ir as ka suzinojus imesti i situos forumus ir labai linkiu nenuleisti ranku ir gydytis pacioms. As visomis jegomis bandau keisti savo gyvenima, mityba, judejima, psichologija. Bandymas maziau naudoti interneta vienas is zingsniu. Nezinia, per kiek laiko ivykdo prasymus isregistruoti, bet kuria diena manes jau neberasite. Iki sekanciu pasimatymu, linkiu visoms pagyti arba smarkiai pagerinti savo gyvenimo kokybe

Svarbiausia nenuleiskite ranku ir nelaukite kol jus pagydys kazkas.
aciu Tau tikrai uz labai issamius ir pilnus atsakymus, kuriu as niekur nebuvau radusi,
gaila, jei iseisi, bet linkiu buti tokiai smlasiai, atkakaliai, nes tik mes pacios galim padeti sau-niekas kitas
mokytis, mokytis mokytis, kaip sake vienas veikejas
paskyre medikas vaista, skaityti ir ziureti kaip veikia su tiroksinu, juk viskas yra instrukcijose aprasyta, nes medikai tik receptus raso, o kaip kas su kuo reaguoja-nerupi,
as neabejoju , musu medikai puikiai paruosti, tik ju didziausia beda, kad jiems tiesiog neidomu kaip ta ar kita ligoni gydyti,
paima shema-copy-paste ir pirmyn, pas mane vasitu us kelis simtus guli, tavo bedos, kad netiko,
o del mediko pakeitimo-mano tokia reta liga, kad net mediku nera , kurie gydo,
tegul siuncia gydymui i uzsieni,
visa laime, kad turiu nuostabius seimos gyd, kurie tikrai palaiko ir padeda man ir su mano bukle, laiko mane labai stipria ir atkaklia moterimi,
dar karta sekmes tau