Sveikos
QUOTE(panterra9 @ 2011 12 06, 23:46)
Laba vakara,
Noreciau ir as prie jusu burelio prisijungti. Rugpjuti issityriau skydliauke - pati itarimu turejau, nes mamai operuota kadaise ir simptomai labai jau visi atitiko. Rado autoimunini tiroidita ir mazgeli - si menesi busiu LT biopsija darysiu, nes tada iskart issigandau - ir diagnoze ir dar biopsija iskart pasiule. Israse tiroksina, trecias menuo, kaip geriu - jauciuosi tikrai geriau, bent jau nekrentu kaip lapas kiekviena vakara ir jautrumas toks nezmoniskas aprimo.
Tirsiuosi toliau, o labiausiai gasdina nevaisingumas, nes dar tik planuojam ....
O labas ir cia

,bus smagu pakalbet kaip sekasi tau Airijoj su sia liga,busiu ne viena tokia

Kiek pas tave antikuniu yra dabar?Rasei,kad vaziuosi i LT,tai dar Airijoj pas daktarus nebuvai,ane nuejus? Viskas bus gerai
QUOTE(skruzdeda @ 2011 12 07, 00:23)
Toje Kharrazian knygoje rasoma, kad medicinos didziausia klaida yra nekreipti i tai demesio. Tipo tie antikuniai niekur neisgaruoja, pamazu ateina eile kitiems organams, o koks organas bus sekantis galima tik pagal bendras tendencijas prognozuoti. Ir ne todel gasdina, kad musu medikai nekreipia demesio, bet tokio labai jau visuotinai pripazinto kaip labai veiksmingo budo nera.
As ieskojau sios knygos nusidownloadint, bet neradau. Tuomet pirkau is amazones Kindle versija, pigiausias variantas gavosi ir beje greiciausias. Bet gavosi taip, kad jie dave man is karto ja skaityt, o paskui paaiskejo, jog problemos su mokejimu. Ir vel ateme teises.

Bet manau tikrai verta demesio knyga, greiciausiai nusipirksiu ir vel, nes idemiai nespejau perskaityt tik prabegom. Bet bent jau pirma etapa zinau kaip daryt. Labai kazko ypatingo nesitikiu, bet visvien geriau kazka daryt negu nieko nedaryt.
Vat butent del poziurio i antikunius,man jis ir patiko,kad reikia daryt su jais kazka,ieskot priezasties ir t.t.As ir amazonej ziurejau,bet pacia knyga nusipirkt,ne jos turini. Pagalvojau,gal tu radai,kur parsisiust,todel ir klausiau...aisku dabar...
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 12 07, 18:18)
as is pradziu kas pora men sirgdavau... paskui normaliai... buvo metas kai i men du kart varydavau... o dabar vel pakankamai normaliai...
mano gine sake kad cia viskas labai surista
O mano menesines labai sutrumpeje,tiek pries geriant tiroksina,gal metai kokie, tiek dabar. Jos tesiasi daugiausia dvi dienas,o paskui tik terliojas dar pora. Anksciau turejautikrai gausias ir trukdavo 5-6 dienas.