Na va, vaiką pažystu, o mamą internete radau
. Sraigute, mūsų žvirbliai vienoj grupėj ir gan neblogai bendrauja. Rapolas beveik kiekvieną rytą pasitinka Solveigą
. Dabar jau bendraamžių daugiau, bet pirmom dienom (kai Rapolas tik pradėjo eiti į darželį) tai auklėtojos pasakojo, kad beveik viską darydavo kartu. Kai šalia Solveigos pasodino naują berniuką valgydama ji nusisukdavo, kai pasodino Rapolą viskas gerai
.
Lika, šioj grupėj labai šaunūs priešmokyklinukai buvo, tikrai neskriaudė mažesnių. Dabar atėjo vienas bendraamžis, kuris ir kanda ir pastumt gali ir smėliu apipilt. Nors kiek mačiau tą vaiką nepasakysi, kad jis agresyvus, visada besišypsantis, labai judrus, tik turbūt nelabai supranta ką galima daryt ir ko ne. Nors auklėtojos aiškina.

Lika, šioj grupėj labai šaunūs priešmokyklinukai buvo, tikrai neskriaudė mažesnių. Dabar atėjo vienas bendraamžis, kuris ir kanda ir pastumt gali ir smėliu apipilt. Nors kiek mačiau tą vaiką nepasakysi, kad jis agresyvus, visada besišypsantis, labai judrus, tik turbūt nelabai supranta ką galima daryt ir ko ne. Nors auklėtojos aiškina.
QUOTE(sole @ 2006 09 29, 11:38)
Na va, vaiką pažystu, o mamą internete radau
. Sraigute, mūsų žvirbliai vienoj grupėj ir gan neblogai bendrauja. Rapolas beveik kiekvieną rytą pasitinka Solveigą
. Dabar jau bendraamžių daugiau, bet pirmom dienom (kai Rapolas tik pradėjo eiti į darželį) tai auklėtojos pasakojo, kad beveik viską darydavo kartu. Kai šalia Solveigos pasodino naują berniuką valgydama ji nusisukdavo, kai pasodino Rapolą viskas gerai
.

O jis is namu atejo ar is lopselio? O mano eina i darzeli ir klausia ar bus Rita ir Danguole? Ar nebus Astos?

Sveikos! Mes sausi pereinam į varpelio grupe, dvi aukletojos bus, dvi Violetos
Viena jau ir lopšelyje pas mus buvo, o kitos dar nepažistam. Gal kas lankot šia grupę?

QUOTE(lika @ 2006 11 24, 14:32)
Sveikos! Mes sausi pereinam į varpelio grupe, dvi aukletojos bus, dvi Violetos
Viena jau ir lopšelyje pas mus buvo, o kitos dar nepažistam. Gal kas lankot šia grupę?

Lankom

Tik man asmeniškai jų šeimininkė Janė nelabai patinka, bet daržely per susirinkimą vedėja ją taip išgyrė, tai ir galvoju dabar, gal čia tik mano nuomonė...
Papildyta:
Atsiprašau.
Norėjau parašyti, kad vedėja visus savo darbuotojus giria
Papildyta:
Atsiprašau.
Norėjau parašyti, kad vedėja visus savo darbuotojus giria

Violeta (pagrindinė) tenai yra pats nuostabiausias žmogus iš auklėtojų, na tokia šilta. Nei sykio nesu mačiusi jos susiraukusios, visuomet rasdavo laiko mergaites po pietų miego sušukuot, supinti gražiai, visuomet susitikus laiptų aikštelėje su šypsena pasisveikindavo, pakalbėdavom, nors dukters grupėje ji retsykiais būdavo kaip pavaduojanti auklėtoja.
[quote=Raganiūkštė,2006 12 01, 12:19]Lankom
Nuo rugsėjo mėn.
Viskas ten
Abi Violetos geros. Na, ta pagrindinė tai iš viso labai labai super, o kita (jaunesnė, puse etato kur dirba ar kažkaip ten) - irgi nebloga. Na, grupė didelė, visko ten būna, gal kada ko ir nesugaudo (pvz. tualetu vaikai nepasidalina, nes visi nori, o tupyklos tik 3, tai kas neiškenčia - į kelnes paleidžia...), bet visa kita - OK.Tik man asmeniškai jų šeimininkė Janė nelabai patinka, bet daržely per susirinkimą vedėja ją taip išgyrė, tai ir galvoju dabar, gal čia tik mano nuomonė... 
[/quote]
O jus iš kokios grupės perėjot? O dėl tualeto tai aš galvojau, kad mes dar su puodu busim, ar nėra ten jau taip?
[/quote][quote=Gosh,2006 12 03, 22:32]Violeta (pagrindinė) tenai yra pats nuostabiausias žmogus iš auklėtojų, na tokia šilta. Nei sykio nesu mačiusi jos susiraukusios, visuomet rasdavo laiko mergaites po pietų miego sušukuot, supinti gražiai, visuomet susitikus laiptų aikštelėje su šypsena pasisveikindavo, pakalbėdavom, nors dukters grupėje ji retsykiais būdavo kaip pavaduojanti auklėtoja.
[/quote]
Ačiū, kažkiek nurėaminot, labai tik bijau kad neskriaustų vyresni vaikai...

[/quote]
O jus iš kokios grupės perėjot? O dėl tualeto tai aš galvojau, kad mes dar su puodu busim, ar nėra ten jau taip?
[/quote][quote=Gosh,2006 12 03, 22:32]Violeta (pagrindinė) tenai yra pats nuostabiausias žmogus iš auklėtojų, na tokia šilta. Nei sykio nesu mačiusi jos susiraukusios, visuomet rasdavo laiko mergaites po pietų miego sušukuot, supinti gražiai, visuomet susitikus laiptų aikštelėje su šypsena pasisveikindavo, pakalbėdavom, nors dukters grupėje ji retsykiais būdavo kaip pavaduojanti auklėtoja.
[/quote]
Ačiū, kažkiek nurėaminot, labai tik bijau kad neskriaustų vyresni vaikai...

lika,
mano abu sūnūs turi mišraus amžiaus vaikų grupės patirtį. Mažas šiemet lanko jau paskutinius metus. Nėra ten "dedovščinos", tikrai nėra.
Aš netgi manau, kad, kai yra mišraus amžiaus vaikai, labai naudinga, pvz., vienturčiams. Jie išmoksta pasirūpinti kitais, dalintis. Bet tai tik mano nuomonė. Tokios grupės turi ir savų pliusų, ir minusų. Bet kur yra kitaip?
mano abu sūnūs turi mišraus amžiaus vaikų grupės patirtį. Mažas šiemet lanko jau paskutinius metus. Nėra ten "dedovščinos", tikrai nėra.

Aš netgi manau, kad, kai yra mišraus amžiaus vaikai, labai naudinga, pvz., vienturčiams. Jie išmoksta pasirūpinti kitais, dalintis. Bet tai tik mano nuomonė. Tokios grupės turi ir savų pliusų, ir minusų. Bet kur yra kitaip?
Yra ten tokie puodai tualete (kam tai idomu), tik kad maniškė tai jau ant jų nesisėda - per didelė
Be to, ir gerai, kad nesisėda, nes tų puodų (kai į juos kas nors padaroma) NIEKAS NEIŠPILA IR NEIŠPLAUNA (čia akmuo į tos šeimininkės Janės daržą). Kai pratinau dukrą prie darželio (nors tai truko vos porą dienų - daugiau nereikėjo), pati mačiau, kaip ten viskas vyksta - vaikai daro į puodus (kuriems reikia), ir dar ne po vieną kartą, ir VISA TAI STOVI RAMIAI gal net porą dienų
, garuoja, džiūsta...
Taip kad geriau, kad puodu nereiktų naudotis
Kažkas klausė, iš kurios mes grupės - iš jokios
Naujai atsiradom rugsėjį , ir tiek
O vaikai didesni tai visi geri - pasirūpina mažiais, padeda apsirengt, apsiaut, jei nemoka (čia gal mergaitės daugiau
)

O vaikai didesni tai visi geri - pasirūpina mažiais, padeda apsirengt, apsiaut, jei nemoka (čia gal mergaitės daugiau

QUOTE(Raganiūkštė @ 2006 12 10, 14:24)
Yra ten tokie puodai tualete (kam tai idomu), tik kad maniškė tai jau ant jų nesisėda - per didelė
Be to, ir gerai, kad nesisėda, nes tų puodų (kai į juos kas nors padaroma) NIEKAS NEIŠPILA IR NEIŠPLAUNA (čia akmuo į tos šeimininkės Janės daržą). Kai pratinau dukrą prie darželio (nors tai truko vos porą dienų - daugiau nereikėjo), pati mačiau, kaip ten viskas vyksta - vaikai daro į puodus (kuriems reikia), ir dar ne po vieną kartą, ir VISA TAI STOVI RAMIAI gal net porą dienų
, garuoja, džiūsta...
Naujai atsiradom rugsėjį , ir tiek
)

Nu dėl puodų tai...

QUOTE(lika @ 2006 12 11, 23:14)
Nu dėl puodų tai...
O mes iš lopšelio, tai baisoka truputi...
Dar pas mus seimininkė tokia
...vaikas labiausiai ją myli...bet ka padarysi, naujas gyvenimo etapas prasideda...
O kiek vaikučių lanko? Man sakė apie 20, ar taip?

Sąraše vaikų gal 20, bet lanko apie 15.