Įkraunama...
Įkraunama...

Karoliniškės: Strazdelis

Sveikos, mamos,
Savo vyresnėlį užrašiau į "Strazdelį", nes gavau gerų rekomendacijų: iš savo diplominio darbo vadovės, kuri yra tikrai protinga,racionali asmenybė, bei vienos pažįstamos du sūneliai ten keliauja..nei vieno blogo žodžio negirdėjau apie šį darželį, o kad vaikus visapusiškai ugdo-taip pat tiesa. Mano sūnus l. muziką mėgsta, taip kad muzikinis lavibimas l.svarbu, amnau...vaiakms tai ir pramoga, ir puiki terapija biggrin.gif
Taip kad susitiksime, kas ves nuo rudens... drinks_cheers.gif
Maniškis jau dabar pro bet kokį daržą ramiai praeiti negali lotuliukas.gif
O vyras perves tuos 2 procentus. Jei dar rinks kas mėnesį po 10-20lt-tai tikrai nedidelė suma, juk mūsų pačių vaikams geriau bus.
Kirba mintis ir mažėlę išleisti, jei anyta neturės sveikatos pažiūrėti nuo rudens (rudenį jai metai bus) g.gif
Tiesa, tai maniškiui virš trijų. Gal kas žinote, kokios auklėtojos jam "priklauso"?
Dėkoju biggrin.gif
Atsakyti
Ka galetumet pasakyt pie "Saulutes" grupes aukletojas - Ruta ir Asta? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sole @ 2006 06 28, 21:45)
Ka galetumet pasakyt pie "Saulutes" grupes aukletojas - Ruta ir Asta?  mirksiukas.gif

Ruta super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ,mano dukra buvo pas ja grupei,nevieno blogo zodzio negaliu pasakyti ok.gif good.gif clap_1.gif clap.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(marinulia @ 2006 07 01, 22:34)
Ruta super thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif ,mano dukra buvo pas ja grupei,nevieno blogo zodzio negaliu pasakyti ok.gif  good.gif  clap_1.gif  clap.gif  thumbup.gif

O Asta? Kiek žinau jos abi dirba "Saulutėj". Jei nenori čia gali į asm. parašyti ax.gif .
Atsakyti
Apie Asta mano nuomone nekokia... jeigu apie ta Asta galvoju... labai atmestinai dirba ir vaikai juos nemegsta...mano drauges dukra lanke pas ja, nors aisku visiems gera nebusi, taip kad tikiuosi, kad mano nuomone klaidinga 4u.gif o jus jau rudeni eisit ar kai tris metukai sueis?
Papildyta:
QUOTE(insk @ 2006 05 31, 08:16)
O kai yra jei nezinai kur gyvensi dirbsi?
Na ar galima uzsirasuti keliuose lopseliuose - darzeliuose? Kas buna, jei neatvyksti i uzsirasyta lopseli? g.gif

Galima uzsirasyti ir nieko nebus jei neatviksit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lika: 18 liepos 2006 - 10:26
QUOTE(sole @ 2006 06 28, 21:45)
Ka galetumet pasakyt pie "Saulutes" grupes aukletojas - Ruta ir Asta?  mirksiukas.gif

Rūta metus dirbo mūsų grupėj. Atsiliepimai patys geriausi: nuolat su vaikais kažką organizuoja, įtraukia į veiklą, sudomina, bendrauja kaip su lygiais. Bent jau mūsų vaikui buvo didelis autoritetas.
O Astą pažįstam tik iš matymo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ferre @ 2006 07 20, 14:26)
Rūta metus dirbo mūsų grupėj. Atsiliepimai patys geriausi: nuolat su vaikais kažką organizuoja, įtraukia į veiklą, sudomina, bendrauja kaip su lygiais. Bent jau mūsų vaikui buvo didelis autoritetas.
O Astą pažįstam tik iš matymo :ax:

Mano mergaitė jau 3 metai lanko "Saulutės" grupę. Auklėtojos - tiek Asta, tiek - Rūta - fantastiškos! Šiuo metu jos abi atostogauja, tai vaikai skaičiuoja dienas, kada grįš auklėtojos. Jie labai myli jas...O ir mes - tėveliai - džiaugiamės, kad nuskilo patekti į tokią grupę, auklėtojos yra mums artimos -nebaisu pabendrauti, pasidalyti informacija apie savo vaiką, gauti profesionalią informaciją apie savojo vaiko vystymąsi.
Astos ir Rūtos tandemas yra labai vykusiai suderintas. Asta yra labai sportiška auklėtoja, profesionaliai veda sporto valandėles, vaikų grūdinimą,skaito pasakas, žaidžia zaidimus su vaikais, Rūta - daugiau vysto vaikų mąstymą, užduoda įvairias užduotėles,...
Kadangi grupėje yra vaikų 3-5 metų amžiaus, tai auklėtojos tiesiog sugeba dirbti su visais, mato kiekvieno vaiko poreikius,leidžia jam užsiimti mėgstama veikla,o t.p. lnukreipia į tą sritį, kur vaikui labiausiai reikėtų tobulėti.
Auklėtojos labai kūrybingos, sugeba sukurti tobulinimo užduotėlių.Man patiko pavasarį buvusi užduotėlė,kai kiekvieną rytą atėjęs vaikas užsirašydavo savo vardą ir eilės numerį ant popieriaus lapo (ir mažiai taip pat). Per du mėnesius vaikų įrašai tobulėjo. Taip jie mokėsi skaičiuoti, lavinosi ranka rašyti raides.
Taigi, labai rekomenduoju 'Saulutės" grupę - tikrai nenusivilstite.
Atsakyti
Sveikos,
Patekome i "Saulutės" grupę, tai tikimės, kad viskas ok, man Asta visai nieko pasirodė, grupė tvrakinga, maniškis pasiliko net neatsisukdamas, o prieš vedant koridoriumi uždainavo: spjaudau sau ir gaudau.....lagaminą kraunu, tylia iškeliauju:) lotuliukas.gif
Tai va. Prieš 12 eisiu pasiimsti, žiūrėsiu, kaip sekėsi bigsmile.gif , gal ištempti nepavyks lotuliukas.gif

Pirma diena darželyje mirksiukas.gif
Atsakyti
O penkameciai ar neskriaudžia mažiukų? unsure.gif As tai noriu i panasaus amziaus grupe vaika pervesti...
Atsakyti
QUOTE(Sraigutė @ 2006 08 23, 10:43)
Sveikos,
Patekome i "Saulutės" grupę, tai tikimės, kad viskas ok, man Asta visai nieko pasirodė, grupė tvrakinga, maniškis pasiliko net neatsisukdamas, o prieš vedant koridoriumi uždainavo: spjaudau sau ir gaudau.....lagaminą kraunu, tylia iškeliauju:) lotuliukas.gif
Tai va. Prieš 12 eisiu pasiimsti, žiūrėsiu, kaip sekėsi bigsmile.gif , gal ištempti nepavyks lotuliukas.gif 

Pirma diena darželyje mirksiukas.gif

Dabar vasara, ir kiek suprantu, dar negrįžęs visas "Saulutės" auklėtojų kolektyvas (Asta dirba ne visą laiką šiuo metu grupėje, pavaduoja kitos auklėtojos). Pilnas vaizdas susidarys rugsėjį -grįš Rūta, Ina (kurią vaikai irgi labai myli)."Saulutės" grupėje formuosis naujas vaikų kolektyvas - vyresnieji (vos ne pusė grupės) išeina. Koks bus kolektyvas - priklausys ir nuo tėvelių, kaip jie bendrauja tarpusavyje, suveda vaikus po darželio. Tačiau, žinodama auklėtojas, galiu pasakyti, kad jos sugebės suburti gerą kolektyvą.
Atsakyti
Sveikinimai visiems rugsejo 1 proga 4u.gif Daug vaikuciu pradeda lankyti darzeli, lauksim jusu atsilepimu apie aukletojas ir grupes! Noreciau ivairiu nuomoniu, nes sausi ir mes pereisim i darzeline grupe, taip kad norisi pasirinkti geriausia thumbup.gif

Gal kas ka zinot apie ziogelio grupe?
Atsakyti
QUOTE(lika @ 2006 09 01, 10:09)
Sveikinimai visiems rugsejo 1 proga  4u.gif Daug vaikuciu pradeda lankyti darzeli, lauksim jusu atsilepimu apie aukletojas ir grupes! Noreciau ivairiu nuomoniu, nes sausi ir mes pereisim i darzeline grupe, taip kad norisi pasirinkti geriausia  thumbup.gif

Gal kas ka zinot apie ziogelio grupe?

Kas jus buten domina?Mes lankom ziogelio grupe ir mums liko paskutiniai metai,veliau pereisim i parosiamaja grupe doh.gif Aukletojas dirba:Lilia,Sveta ir super padejeja Roma
Atsakyti