Įkraunama...
Įkraunama...

Karoliniškės: Strazdelis

QUOTE(Ingoša @ 2007 06 13, 15:34)
Noriu paklaust kurių vaikiukai žygiuoja į darželį,jei užsirašę nuo rugsėjo,tai turbūt patint reikia truputį anksčiau g.gif ir vedėja sakė,kad leidžia būti mamai kartu,bet pasidalinkit patirtim ar geriau būti ar iškart kelioms valandoms palikt g.gif

Labas Ingosa 4u.gif
Mus jau tuoj perkels is lopselio i darzeli, ziurek musu merginos vel susitiks rolleyes.gif . O patarti galiu sitaip: tikrai nepalik is karto, vedeja yra teisi kad reikia pratinti, juolab kad siame darzelyje tai yra leidziama ir toleruojama. Daug mano draugiu buvo apakusios (butent sia zodzio prasme) kad mes savo vaika 1-2 savaites pratinom prie lopselio, kas kart vis ilgiau paliekant. O pirma visa savaite su ja ten budavo musu buvusi auklyte, ir tada vaikas supranta kad niekas jo ten nepaliks, visada ateis pasiimti ir ramiai pasilieka, jauciasi saugiai. Aisku pasitaiko kartais visokiu oziuku doh.gif . Pati savo akimis maciau, kaip pirma ar antra diena grupeje paliko vaika, tai jam kilo tokia isterija, kad aukletojos turejo iskviesti mama.
Pamatysi viskas bus gerai, taigi tavo Liepa labai protinga mergaite, bet is karto nepalik schmoll.gif
Atsakyti
Nikaa sveika 4u.gif dingai mirksiukas.gif
Dėkui už atsakymą,šiaip žinau,kad jie už tai,kad padėtų apsiprast tėvai vaikams,ir negalvoju iškart palikt,tik mūsų bendraamžių daug jau lanko darželį,tai sakė,kai kartu mama,vaikiukas daugiau ožiuojasi ir t.t o kai nėra-geriau g.gif tai ir žinok kaip gerau,bet aišku žiūrėsiu pagal situaciją,ji pas mane labai maminukas,jaučiu bus nelengva doh.gif
Protinga ji,bet ožiai doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingoša @ 2007 06 13, 15:34)
Noriu paklaust kurių vaikiukai žygiuoja į darželį,jei užsirašę nuo rugsėjo,tai turbūt patint reikia truputį anksčiau g.gif ir vedėja sakė,kad leidžia būti mamai kartu,bet pasidalinkit patirtim ar geriau būti ar iškart kelioms valandoms palikt g.gif

As pirma visa diena buvau pati, paziurejau/susipazinau su tvarka. Antra diena buvo aukle, o po to nebereikejo nei vieno. Ryte darzelyje atsibuciuodavome apsikabine, pamojuodavo per langa mums iseinant ir viskas. Siek tiek verkdavo, kai eidavo gult,- sakydavo, bet nusinesdavo savo mylimiausia zaisla-kiski, tai apsikabindavo ir uzmigdavo wink.gif Svarbu sukurti tradicijas, kurios leistu vaikui jaustis saugiai.
Atsakyti
QUOTE(Supervyre @ 2007 06 20, 11:51)
As pirma visa diena buvau pati, paziurejau/susipazinau su tvarka. Antra diena buvo aukle, o po to nebereikejo nei vieno. Ryte  darzelyje atsibuciuodavome apsikabine, pamojuodavo per langa mums iseinant ir viskas. Siek tiek verkdavo, kai eidavo gult,- sakydavo, bet nusinesdavo savo mylimiausia zaisla-kiski, tai apsikabindavo ir uzmigdavo wink.gif Svarbu sukurti tradicijas, kurios leistu vaikui jaustis saugiai.

Dėkui 4u.gif O tą dieną kai buvai visą dieną,tai tu tik iš toliau stebėjai,ar daugiau su vaiku buvai,o per pietų miegą kur buvai?
Atsibosiu aš čia su savo klausimais,bet taip viskas įdomu,atrodo paprastas dalykas-darželis,bet man dar kažkaip sunku įsivaizduoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingoša @ 2007 06 20, 15:32)
Dėkui 4u.gif O tą dieną kai buvai visą dieną,tai tu tik iš toliau stebėjai,ar daugiau su vaiku buvai,o per pietų miegą kur buvai?
Atsibosiu aš čia su savo klausimais,bet taip viskas įdomu,atrodo paprastas dalykas-darželis,bet man dar kažkaip sunku įsivaizduoti biggrin.gif

Sedejau ant suolo sone, su aukletojom kalbejausi ir viena akim stebejau, ka veikia manoji. Sedejau grupeje berods ir teiravausi, kas idomu buvo aukletojos.
Atsakyti
Aišku mirksiukas.gif
Kiek žinau dvi grupės yra darželinukų,po lopšelio,kaip ten auklėtojos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingoša: 21 birželio 2007 - 13:47
QUOTE(Ingoša @ 2007 06 21, 14:46)
Aišku mirksiukas.gif
Kiek žinau dvi grupės yra darželinukų,po lopšelio,kaip ten auklėtojos?

Is viso yra gal 6grupes. bet vieno amziaus po dvi grupes.
pvz. siais metais isleido maniske i paruosiamaja grupe, jos gauna trimecius uzaugina iki 5metuku ir vel gauna, kitos lygiai taip pat. Musu grupes Jolanta ir Maryte- auklyte- labai fainos, as jau pasiskaiciavau, kad kai mano dvynukai paaugs 2010m. jos vel aukles mano vaikus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Supervyre @ 2007 06 21, 13:51)
Is viso yra gal 6grupes. bet vieno amziaus po dvi grupes.
pvz. siais metais isleido maniske i paruosiamaja grupe, jos gauna trimecius uzaugina iki 5metuku ir vel gauna, kitos lygiai taip pat.  Musu grupes Jolanta ir Maryte- auklyte- labai fainos, as jau pasiskaiciavau, kad kai mano dvynukai paaugs 2010m. jos vel aukles mano vaikus  wub.gif

O mes lankom misraus amziaus grupe, tai ten galima bet kada patekti, o jau aukletoja tai wub.gif wub.gif, manau visos sutiks kas lankė varpelio grupę pas aukletoja Violėtą thumbup.gif
Atsakyti
siandien mes buvom nueje uzsirasyt i eile i si darzeli. siaip vedejos nebuvo,nors visi giria kad faina,o buvo tik pavaduotoja. na apie ja tai nelabai ka gero galiu pasakyt g.gif man ji pasirode siaip sau doh.gif gal jai ne tos dienos lotuliukas.gif ?! visu pirma atejus i kabineta,net nepasiule atsisest,na bet cia tiek to... pirmiausia pas mus labai dideles eiles ir ar is musu rajono,ar mums priklausot ir t.t. na ka as zinau,pirma kart cia susiduriu su tais lopseliais,bet kiek aplink apsniukstinejau,tai lyg ir arciausias smile.gif na zodziu,as jos klausiu nuo kiek laiko cia priimat i lopsi,tai trumpai-teoriskai nuo metu,o siaip nuo 1,5,nuo 2... g.gif apie darzeli nieko nepasake ir pries iseinant-pas mus dideles grupes,dideles eiles ir as jus tik uzrasiau ar papulsit nera garantijos?! doh.gif
aisku formalumas kartais gerai,bet kazkaip norejosi siltesnio ir mielesnio priemimo mirksiukas.gif taigi,pavaduotoja is pirmo susidurimo man nelabai... schmoll.gif reiks pries termina nueit pas vedeja ir su ja pabendraut,jei ja taip visi giria,tai turetu but faina moteriske thumbup.gif
Atsakyti
adriux,su pavaduotoja neteko bendraut,bet vedėja tai lyg nieko,tokia taikrai "Vedėja" biggrin.gif
Atsakyti
Labutis mirksiukas.gif

Ar galėtų kas papasakot apie maitinimą šiame darželyje? Ar veda kas nors ten alergiškus vaikus? Mano dukrytė alergiška pienui ir kiaušiniams, ir, kiek girdėjau, dabar darželiuose lygtais klausia del maisto, ar viską vaikas gali valgyt, jei ne, jam meniu atsirą paruošia. Ar čia tik gandai, ar isties taip yra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zairra @ 2007 07 10, 14:19)
Labutis  mirksiukas.gif 

Ar galėtų kas papasakot apie maitinimą šiame darželyje? Ar veda kas nors ten alergiškus vaikus? Mano dukrytė alergiška pienui ir kiaušiniams, ir, kiek girdėjau, dabar darželiuose lygtais klausia del maisto, ar viską vaikas gali valgyt, jei ne, jam meniu atsirą paruošia. Ar čia tik gandai, ar isties taip yra?  g.gif

Apie atskirą meniu, pirmą kartą girdžiu. Tokie būna tik alergetikų darželiuose. Tačiau nei viena auklėtoja neverčia vaiko valgyti, ko jis nenori ar negali. Grupėje, kurią lanko mano Vyresnėlis, vaikai veda auklėtojas iš proto su savo pageidavimais. Vienas bulvių nevalgo, kitas- pieno ir t.t. Supervyre turėtų tai patvirtinti, nes mūsų vaikai lanko tą pačią grupę.
Atsakyti