Įkraunama...
Įkraunama...

Karoliniškės: Strazdelis

QUOTE(zairra @ 2007 07 10, 12:19)
Labutis  mirksiukas.gif 

Ar galėtų kas papasakot apie maitinimą šiame darželyje? Ar veda kas nors ten alergiškus vaikus? Mano dukrytė alergiška pienui ir kiaušiniams, ir, kiek girdėjau, dabar darželiuose lygtais klausia del maisto, ar viską vaikas gali valgyt, jei ne, jam meniu atsirą paruošia. Ar čia tik gandai, ar isties taip yra?  g.gif

Man tai irgi atrodo, kad reikia sakyti aukletojoms jei ko nevalgo..kazkaip bendravimas viksta pastovus, ryte tu matai koks meniu ir gali priminti, tai jei nevalgo kazko manau duos daugiau ko valgo..mano vaikas kosių nevalgo, na valgo bet ne visas, tai jei nenori duoda du sumustinius, o ne viena 4u.gif
Atsakyti
Dėl valgio tai bus problemų doh.gif mažesnė beveik viską valgydavao,košes bent visas,dabar tik manų,apie grikius ir ryžius išvis negali girdėt doh.gif ir šiaip daug ko nevalgo,nors ar nebūna taip,kad paskui sėdi su kitais vaikais,pamato,kad jie valgo ir gal pradeda valgyt g.gif
Dabar paklausiu juokingo klausimo blush2.gif įsivaizduoju kad pradėjus lankyt darželį reikalinga žymiai daugiau drabužių a pan.bet šiaip gal kas gali parašyt,ko reikia,na neskaitant pižamos,tapkyčių(kurių namie nenešiojam biggrin.gif ) o tai nelabai įsivaizduoju,dėkui patarusioms 4u.gif
Atsakyti
Na, reikia drabužėlių nešioti grupėje ir į lauką 4u.gif Kartais reiia rankšluostuko, mes turim vieną spinteleje į baseiną ir maikutė į sporto sale smile.gif Bet cia jau aukletoja pasakys ko reikia smile.gif Taip pat reikia spintelėje turėti vieną rūbų komplektą, jeigu vaikas apsipiltų, ar prisisotų..Mes grupėje nesiojam sport.kelnes ar šortus, na, kaip namie, o i lauką perrengia dzinsus..maikutė ar megztinukas tas pats 4u.gif
O dėl valgio tai mano vaikas beveik nevalgo darzelyje, ateinam veliau, po pusryčių, tai per pietus sriuba suvalgo, kotleta, na bulvių dar..uztat namie visą vakarą valgo biggrin.gif biggrin.gif o lopselyje atvirksciai viską valgydavo biggrin.gif Tai kai nenori valgyti darzelyje ji kartais kiti vaikai pamaitina lotuliukas.gif Kai suzinojau vos nenukritau..aukletoja klausia gal jus ji maitinat doh.gif doh.gif doh.gif O jis nuo lopselio viską pats daro..vat uzejo jam kazkas.. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lika: 18 liepos 2007 - 20:57
Lika,dėkui labai 4u.gif
buvom šiandien daržely,apžiūrėjau grupes,tai pateksim arba į Varpelio arba į Žiogelio rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingoša @ 2007 07 19, 16:20)
Lika,dėkui labai 4u.gif
buvom šiandien daržely,apžiūrėjau grupes,tai pateksim arba į Varpelio arba į Žiogelio rolleyes.gif

o kada jus uzsirase i si darzeli ar labai seniai? ir ar priklausot jam? Nes mano dukra ir 2004m gimus, tai idomu ar daug norinciu yra. mes jam nepriklausom, tai zadejo pranest tik rugpjucio pabaigoj g.gif
Atsakyti
QUOTE(ccppookk @ 2007 07 20, 10:53)
o kada jus uzsirase i si darzeli ar labai seniai? ir ar priklausot jam? Nes mano dukra ir 2004m gimus, tai idomu ar daug norinciu yra. mes jam nepriklausom, tai zadejo pranest tik rugpjucio pabaigoj g.gif

darželis šiaip labai pilnas,užsirašėm prieš daugiau nei 1.5 m. mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Ingoša @ 2007 07 19, 15:20)
Lika,dėkui labai 4u.gif

Mes lankom varpelio grupe, na tiesiog super man thumbup.gif Lauksim jūsų 4u.gif Kiek girdejau ziogelio grupė irgi faina drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(ccppookk @ 2007 07 20, 09:53)

Rugpjučio pabaigoje formoja grupes, tai ir paziurės kiek vaikų, gal ir pateksit smile.gif Bet vaikų nemazai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lika: 20 liepos 2007 - 21:33
Kieno vaikiukai lankė Žiogelio grupę,kaip ten auklėtojos,nes girdėjau tik Svetą vardą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingoša @ 2007 07 23, 12:59)
Kieno vaikiukai lankė Žiogelio grupę,kaip ten auklėtojos,nes girdėjau tik Svetą vardą ax.gif

Maksimo grupiokai is lopselio lanko ziogelį tai labai patenkinti, ten lyg tai miegamasis atskirai thumbup.gif Ir aukletojos labai fainos, gali nepergiventi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lika: 23 liepos 2007 - 21:06
QUOTE(lika @ 2007 07 23, 22:05)
Maksimo grupiokai is lopselio lanko ziogelį tai labai patenkinti, ten lyg tai miegamasis atskirai thumbup.gif Ir aukletojos labai fainos, gali nepergiventi  4u.gif

ten tikrai miegamasis atskirai,mes todėl ją ir pasirinkome,daugiau vietos,nors Varpelio grupė irgi patiko,tik kai užėjom buvo pietų metas,tai vietos nedaug doh.gif
tai gerai,kad auklėtojos ir ten thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingoša @ 2007 07 23, 13:59)

Aukletojos Sveta thumbup.gif ir Lilija thumbup.gif ,o padejeja Roma-fantastiska thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(zairra @ 2007 07 10, 13:19)
Labutis  mirksiukas.gif 

Ar galėtų kas papasakot apie maitinimą šiame darželyje? Ar veda kas nors ten alergiškus vaikus? Mano dukrytė alergiška pienui ir kiaušiniams, ir, kiek girdėjau, dabar darželiuose lygtais klausia del maisto, ar viską vaikas gali valgyt, jei ne, jam meniu atsirą paruošia. Ar čia tik gandai, ar isties taip yra?  g.gif

Matinimas labai geras thumbup.gif .Vaikai kiekviena diena gauna ir vaisiu,valgarastis sudaromas labai kruopsciai,net tevu klausia ar yra kokiu pageidavimu. drinks_cheers.gif Kiekvienais metai duoda anketa kur turit surasyti kam vaikas alergiskas,tai to maisto jis negaus. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(marinulia @ 2007 07 26, 00:58)
Aukletojos Sveta  thumbup.gif ir Lilija thumbup.gif ,o padejeja Roma-fantastiska thumbup.gif
Papildyta:

Matinimas labai geras thumbup.gif .Vaikai kiekviena diena gauna ir vaisiu,valgarastis sudaromas labai kruopsciai,net tevu klausia ar yra kokiu pageidavimu. drinks_cheers.gif Kiekvienais metai duoda anketa kur turit surasyti kam vaikas alergiskas,tai to maisto jis negaus. drinks_cheers.gif

dėkui už info,kai tokių naujienų paskaitai tai ramu pasidaro biggrin.gif
Atsakyti