Įkraunama...
Įkraunama...

Karoliniškės: Strazdelis

Sveika "Raganiūkšte", kiek supratau mūsū vaikučiai kartu eina į "Varpelio" grupę, tai kieno cia mamytė slepiasi po "Raganiūkšte"? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zairra @ 2007 07 10, 13:19)
Labutis  mirksiukas.gif 

Ar galėtų kas papasakot apie maitinimą šiame darželyje? Ar veda kas nors ten alergiškus vaikus? Mano dukrytė alergiška pienui ir kiaušiniams, ir, kiek girdėjau, dabar darželiuose lygtais klausia del maisto, ar viską vaikas gali valgyt, jei ne, jam meniu atsirą paruošia. Ar čia tik gandai, ar isties taip yra?  g.gif

mano dukra lanko šį darželį, ji yra alergiška pienui. tai kai mes pradėjome lankyti lopšelį pasakėme auklėtojoms apie alergiją ir jos tiesiog pasižiūrėdavo, kad to produkto ji nevalgytų.
Atsakyti
QUOTE(gile3 @ 2007 08 12, 14:57)
Sveika "Raganiūkšte", kiek supratau mūsū vaikučiai kartu eina į "Varpelio" grupę, tai kieno cia mamytė slepiasi po "Raganiūkšte"? bigsmile.gif

Ir mano vaikas eina i varpelio grupe biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
o kada ir kur galima pamatyti sąrašus kas į kokią grupę eis?
Atsakyti
QUOTE(Ingoša @ 2007 08 21, 16:03)
o kada ir kur galima pamatyti sąrašus kas į kokią grupę eis?

Tai vedėja turėtų pasakyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lika @ 2007 08 21, 17:29)
Tai vedėja turėtų pasakyti  4u.gif

dėkui,bet jau nesiruošiau daugiau skambint jai iki rugsėjo 3 d.tada žygiuosim jau į darželį,kadangi žinau į kokią grupę papuolėm,tai gal ir nesidomėsiu biggrin.gif
Atsakyti
Na tai kas pėdins į darželį kartu su mumis nuo pirmadienio bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingoša @ 2007 08 28, 13:14)
Na tai kas pėdins į darželį kartu su mumis nuo pirmadienio bigsmile.gif

Mes pėdinsim, tik mes nuo rugsėjo 10 d. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Natute @ 2007 08 29, 07:56)
Mes pėdinsim, tik mes nuo rugsėjo 10 d.  biggrin.gif

o į kokią grupę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gile3 @ 2007 08 12, 14:57)

Jei neklistu tai raganiukštė yra Justės mama smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingoša @ 2007 09 04, 17:08)
Na va jau šiandien pasilikus verkė doh.gif atėjau po pietų,o ji visa apsiverkus,ryt eisiu prieš pietus,gal nespės pasigest g.gif

Kaip šiandien sekėsi darželyje? Gal jau nebuvo ašarėlių, kai anksčiau pasiėmei? Aš galvoju saviškį palikti darže vieną tik porai valandų pirmam kartui ir kasdien po valandžiukę ilginti tą laiką. Bet net nenutuokiu, kaip mums seksis.
O kaip pačios įspūdžiai apie šį darželį? Kaip auklėtojos patiko? Ar daug naujokėlių rugsėjį atėjo? Oi, kiek daug klausinėju, bet labai jau viskas rūpi ax.gif .

Atsakyti
QUOTE(Natute @ 2007 09 05, 14:01)
Kaip šiandien sekėsi darželyje? Gal jau nebuvo ašarėlių, kai anksčiau pasiėmei? Aš galvoju saviškį palikti darže vieną tik porai valandų pirmam kartui ir kasdien po valandžiukę ilginti tą laiką. Bet net nenutuokiu, kaip mums seksis.
O kaip pačios įspūdžiai apie šį darželį? Kaip auklėtojos patiko? Ar daug naujokėlių rugsėjį atėjo? Oi, kiek daug klausinėju, bet labai jau viskas rūpi  ax.gif .

Sekasi kol kas nekaip,atsisveikinam su tokiom isterikom blink.gif doh.gif bet bent jau šiandien greičiau aprimo,nes atissėdo užvalgyt,čia jau pažanga,kas svarbiausia ji protinga,viską supranta,kad turiu išeit,bet tas noras,kad aš būčiau su ja doh.gif
auklėtojos thumbup.gif įspūdžiai tikrai geri,kiek mačiau ten personalo,patiko mirksiukas.gif naujokų ateina,dar iš lopšelio turi ateit,bet būtų gerai kad ne visi iškart,nes bus daug verkiančių unsure.gif
Atsakyti