Įkraunama...
Įkraunama...

Karoliniškės: Strazdelis

QUOTE (Gosh @ 2004 09 04, 10:20)
Na o mano žiniomis, tai susirgo nedaug vaikų mažių grupėse. Buvo daromi pasėliai visų, tame tarpe ir darbuotojų, tai nieks iš jų neišaugo g.gif Tai kaip čia gali būt salmoneliozė? Kažkaip man įtartinai nuskambėjo info apie salmoneliozę būtent tame darželyje. Dar kas yra įdomu, kad vaikas, kuris pirmutinis buvo kaip sakoma užkrėstas ar kaip ten, tai va jis pasirodo salmonelioze užsikrėtė namuose, gaila kad aš nelabai ką išmanau apie salmoneliozę, tai va įdomu ar gali užkratas būt perneštas tada į darželį? Rasmut, reikalinga tavo pagalba biggrin.gif

Is tiesu, susirgo tik keli vaikai, berods tik du. Vienam vaikui namie susirgus, gydytoja itare salmonelioze ir paeme paseli. tuo tarpu tevai, nesulauke atsakymo, nuvede vaika i darzeli.
Taip kad darzelio kaltinti tikrai negalima, o tik neatsakingus tevus. O zurnalistai kaip visada is muses padare drambli.
Atsakyti
Sveikos, mamos,
as visiska naujoke sitoje "svetaineje" ir uzsiregistravau paskaiciusi labai "teigiamu" atsiliepimu apie "Strazdelio" darzeli.
Del salmoneliozes - is paseliu isaugo salmonela net dviem darbuotojoms, dirbancioms vadinamajame "maisto bloke" - lyg tai pagalbinems darbuotojoms. Sita informacija girdejau is gydytoju epidemiologu Santariskese. Mums buvo patarta po atostogu neskubeti vaiko vesti i darzeli ir paaiskinta priezastis. Ir tik po keliu dienu apie tai paskaiciau laikrastyje. Tuo tarpu, kai paskambinau direktorei, ne vienu zodziu nebuvo uzsiminta, kad vertetu palaukti.
Direktore - tikrai labai sauni is pirmo zvilgsnio. Bet jeigu kiltu problemu, tikrai nestotu jusu pusej. Netgi tas problemas paastrintu. Mes su ja turejome nemazai trinties. Esu girdejusi, kad vieno vaiko net neperkele is lopselinuku i darzelinukus (motyvas - nera vietu), o is tikruju - konfliktai su vaiko mama.
Musu vaikas iki darzelio beveik nesirgo, o is darzelio atsinese ir "mikoplazma" ir visus "rotovirusus" - sirgo daug ir daznai.
Kai as rinkausi darzeli, labai daug ju aplankiau - beveik visus esancius Karoliniskese ir Lazdynuose. Sis pasirode labai saunus (ir direktore - taip pat). Pasirodo, vaizdas buvo apgaulingas. Beje, yra tikrai labai sauniu aukletoju - kaip pataikysite. Tik pasiruoskite nemazoms rinkliavoms. Renkami pinigai ne tik grupese, bet ir darzelio tvorai ir panasiems dalykams...
Atsakyti
QUOTE(safarikids @ 2005 02 14, 12:10)
Sveikos, mamos,
as visiska naujoke sitoje "svetaineje" ir uzsiregistravau paskaiciusi labai "teigiamu" atsiliepimu apie "Strazdelio" darzeli.
Del salmoneliozes - is paseliu isaugo salmonela net dviem darbuotojoms, dirbancioms vadinamajame "maisto bloke" - lyg tai pagalbinems darbuotojoms. Sita informacija girdejau is gydytoju epidemiologu Santariskese. Mums buvo patarta po atostogu neskubeti vaiko vesti i darzeli ir paaiskinta priezastis. Ir tik po keliu dienu apie tai paskaiciau laikrastyje. Tuo tarpu, kai paskambinau direktorei, ne vienu zodziu nebuvo uzsiminta, kad vertetu palaukti.
Direktore - tikrai labai sauni is pirmo zvilgsnio. Bet jeigu kiltu problemu, tikrai nestotu jusu pusej. Netgi tas problemas paastrintu. Mes su ja turejome nemazai trinties. Esu girdejusi, kad vieno vaiko net neperkele is lopselinuku i darzelinukus (motyvas - nera vietu), o is tikruju - konfliktai su vaiko mama.
Musu vaikas iki darzelio beveik nesirgo, o is darzelio atsinese ir "mikoplazma" ir visus "rotovirusus" - sirgo daug ir daznai.
Kai as rinkausi darzeli, labai daug ju aplankiau - beveik visus esancius Karoliniskese ir Lazdynuose. Sis pasirode labai saunus (ir direktore - taip pat). Pasirodo, vaizdas buvo apgaulingas. Beje, yra tikrai labai sauniu aukletoju - kaip pataikysite. Tik pasiruoskite nemazoms rinkliavoms. Renkami pinigai ne tik grupese, bet ir darzelio tvorai ir panasiems dalykams...

Nu nežinau Safaridiks, kuo tau netiko šis darželis. Salmonelos TIKRAI nei vienai darželio darbuotojai neišaugo. Nežinau ką ten kur tu girdėjai. Apie salmoneliozę direktorė visą rugsėjį tik ir šnekėjo, mums visą informaciją suteikė ir primygtinai siūlė dar nevesti, o aš primygtinai liepiau priimti biggrin.gif . Nes kažkaip neišgąsdino mūsų ta salmoneliozė. Mūsų grupėje sirgo tik 1 vaikas tuo metu, bet ir jam salmonelės neišaugo, tik simptomai panašūs buvo. Čia tiesiog buvo didelis muilo burbulas išpūstas.
Direktorė tikrai labai šauni. Jau antra mūsų dukra lanko šį darželį, nei vieno blogo žodžio negaliu pasakyti. Visas problemas labai geranoriškai padeda išspręst, visada noriai ir maloniai bendrauja.
O auklėtojos tai iš vis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif. Muzikos vadovė irgi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif.
Rinkliavos yra. Bet nedidesnės negu kitur. Kai sužinojau kiek kainuoja Pilaitėje patekt į darželį, tai Strazdelyje 10 kart mažiau užteko....
Mikoplazamos ir rotovirusai visur pasitaiko; ir visi vaikai, ypač pirmais metais pradėję darželį lankyt dažnai serga, kol imunitetas nesustiprėja.
Minusų aišku visada galima rasti jų ieškant, bet mums šis darželis tai labai patinka, o vaikus namo išsivest problema, visada prašo dar pabūti.

O jūs beje kokią grupę lankote???
Atsakyti
QUOTE(Valida @ 2005 02 15, 12:14)
Nu nežinau Safaridiks, kuo tau netiko šis darželis. Salmonelos TIKRAI nei vienai darželio darbuotojai neišaugo. Nežinau ką ten kur tu girdėjai. Apie salmoneliozę direktorė visą rugsėjį tik ir šnekėjo,  mums visą informaciją suteikė ir primygtinai siūlė dar nevesti, o aš primygtinai liepiau priimti  biggrin.gif . Nes kažkaip neišgąsdino mūsų ta salmoneliozė. Mūsų grupėje sirgo tik 1 vaikas tuo metu, bet ir jam salmonelės neišaugo, tik simptomai panašūs buvo. Čia tiesiog buvo didelis muilo burbulas išpūstas.
Direktorė tikrai labai šauni. Jau antra mūsų dukra lanko šį darželį, nei vieno blogo žodžio negaliu pasakyti. Visas problemas labai geranoriškai padeda išspręst, visada noriai ir maloniai bendrauja. 
O auklėtojos tai iš vis  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif.  Muzikos vadovė irgi  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif.
Rinkliavos yra. Bet nedidesnės negu kitur. Kai sužinojau kiek kainuoja Pilaitėje patekt į darželį, tai Strazdelyje 10 kart mažiau užteko....
Mikoplazamos ir rotovirusai visur pasitaiko; ir visi vaikai, ypač pirmais metais pradėję darželį lankyt dažnai serga, kol imunitetas nesustiprėja.
Minusų aišku visada galima rasti jų ieškant, bet mums šis darželis tai labai patinka,  o vaikus namo išsivest problema, visada prašo dar pabūti.

O jūs beje kokią grupę lankote???

Tai Jums labai pasiseke, arba mums labai nepasiseke sad.gif
Nezinau kaip del muzikos vadoves - man tie "cingu ciangu" ant prastos kokybes "klavisu" - negaleciau pavadinti "super". Ir "dainoreliu" koncertas paliko labai labai prasta ispudi...
Aukletoju yra tikrai "superiniu" - del sito nieko negaliu sakyti. Bet yra labai "ribotu" variantu.
As informacija apie salmonela zinau is Santariskiu ligonines. Mums dvi gydytojos (nepriklausomai viena nuo kitos) sake mazdaug taip: "jusu darzelyje salmoneliozes protrukis, geriau dabar neveskite..."
Gal cia tik vienetinis atvejas, bet esu girdejusi, kad su "direktore geriau nekonfliktuoti", nes labai skaudziai gali atsirugti. As is viso siulyciau skelbti temas "bloga patirtis darzeliuose" ir "gera patirtis darzeliuose". Gal mums vieninteliams taip nepavyko. Tada problema - musu seimoje... sad.gif
Atsakyti
Gal cia tik vienetinis atvejas, bet esu girdejusi, kad su "direktore geriau nekonfliktuoti", nes labai skaudziai gali atsirugti.

Na šiaip jau "esu girdėjusi" tai man nelabai rimtai atrodo. Mes bendroj sumoj jau penki metai šitam darželyje ir aš nieko panašaus nesu girdėjusi. Kiek teko bendraut, o bendraut teko nemažai, tai galiu tik gera pasakyti.
Prieš metus kažkuriam žurnale buvo eilė straipsnių apie Vilniaus m. darželius, tai Srazdelio muzikos vadovė įvardinta kaip viena geriausių Vilniuje, o muzikinis ugdymas kaip stiprioji darželio pusė.
Šiaip kiek žmonių tiek nuomonių, bet man toks vaizdas kad mes apie skirtingus darželius kalbam.
Jei nesunku, parašyk (gali į AZ) kokią grupę jūs lankėte???
Ir sėkmės jums
Atsakyti
Noriu jusu paklausti, girdejau, kad tam kad patekti i Strazdeli, reikia sumoketi ne maziau 100 doleriu! Ar tiesa? g.gif
Atsakyti
Nezinau, kaip kitiems, bet mes nieko nemokejom Is tikruju - patekom labai lengvai. Ateini siek tiek anksciau, jeigu pagal rajona nepriklausai sitam darzeliui, arba beveik kai jau ruosiesi vaika vesti, jeigu priklausai tam rajonui, direktores priemimo valandomis arba pasiskambini ir susitari, kada ji bus. Atsinesi gimimo liudijimo kopija ir jus irasys i toki sasiuvini i eile. Ir viskas - skaityk patekai.
Darzelyje egzistuoja "laisvanoriska" parama, bet tai tikrai nera davimas direktorei "i kisene", kad patektum i darzeli!!! Kuo anksciau kreipsiesi - tuo geriau, juk jie irgi planuoja grupes.

QUOTE(lika @ 2005 02 18, 09:57)
Noriu jusu paklausti, girdejau, kad tam kad patekti i Strazdeli, reikia sumoketi ne maziau 100 doleriu! Ar tiesa? g.gif

Atsakyti
Tai Jums labai pasiseke, arba mums labai nepasiseke sad.gif
Nezinau kaip del muzikos vadoves - man tie "cingu ciangu" ant prastos kokybes "klavisu" - negaleciau pavadinti "super". Ir "dainoreliu" koncertas paliko labai labai prasta ispudi...

Kas per briedas blink.gif Jau tokios muzikos vadovės palinkėčiau visiems darželiams, vaikai kaip pas ją veržias į užsiemimus, kaip jiems ji patinka, ar kas nors ją bloguoju minėjo iš vaikų? "cingu ciangu" blink.gif Ar mamytė buvo nors kokiam koncertuke, kad taip sako?

As informacija apie salmonela zinau is Santariskiu ligonines. Mums dvi gydytojos (nepriklausomai viena nuo kitos) sake mazdaug taip: "jusu darzelyje salmoneliozes protrukis, geriau dabar neveskite..."

Dėl salmonėlezės jau rašiau, nesikartosiu, tik įdomu kodėl vėliau laikraščio, kuris apjuodino šį darželį, redaktorius atsiprašė direktorės? Apjuodint visi mokam, tačiau atsiprašyt nelabai.

Gal cia tik vienetinis atvejas, bet esu girdejusi, kad su "direktore geriau nekonfliktuoti", nes labai skaudziai gali atsirugti. As is viso siulyciau skelbti temas "bloga patirtis darzeliuose" ir "gera patirtis darzeliuose". Gal mums vieninteliams taip nepavyko. Tada problema - musu seimoje... sad.gif

Visi turi savų pliusų ir minusų, ne visi visiems gali įtikt ir patikt, direktorė labai daug stengias dėl šio darželio, dėl vaikų. Ai ir išvis, jei mamytė taip peikia šį darželį, tai ko tada leidžia vaikutį į jį?
Atsakyti
Mes irgi lankome šitą darželį jau trečius metus.Atsiliepimai tikrai puikūs.Vaikas nuo pat pirmos dienos tiesiog veržiasi į darželį.Auklėtojos irgi labai fainos, ir apkabina, ir pamiluoja, ir pabara kai reikia smile.gif O ir muzikos vadovė tikrai faina moteriškė.Dėl rinkliavos tai mokame po 10 lt. į mėnesį, už tuos pinigus perkamos visos higienos priemonės, pieštukai, popierius ir t.t. Nemanau kad tai yra daug. Bet atsiranda tokių tėvų kurie to nesupranta schmoll.gif
Atsakyti
Kas zinote, kiek gali siekti savanoriska pagalba tame darzelyje?
Atsakyti
Sveikutės,

nuo rugsėjo sūnus eis į paruošiamą grupę šiame darželyje. Direktorė prašė pasirinkti, pas kurią auklėtoją norėsime lankyti: pas Rasą ar pas Danguolę. Gal galit patarti, kuri auklėtoja geriau paruošia mokyklai ir su vaikais geriau sutaria? thumbup.gif

Labai lauksiu jūsų patarimo
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidulė @ 2005 05 22, 10:33)
Sveikutės,

nuo rugsėjo sūnus eis į paruošiamą grupę šiame darželyje. Direktorė prašė pasirinkti, pas kurią auklėtoją norėsime lankyti: pas Rasą ar pas Danguolę.  Gal galit patarti, kuri auklėtoja geriau paruošia mokyklai ir su vaikais geriau sutaria?  thumbup.gif

Labai lauksiu jūsų patarimo
  smile.gif

Dėl paruošimo tai manau būtų tas pats, bet kaip auklėtoja tai man Danguolė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Atsakyti