Įkraunama...
Įkraunama...

Karoliniškės: Strazdelis

Mano dukters auklėtoja Danguolė. Ji tikrai šiltas ir nuostabus žmogus, auklėtoja ir nuostabi. Dukra be galo myli savo auklėtoją, kalba, kad kai išeis iš darželio, tai vistiek ateis aplankyt Danguolės smile.gif Pvz. piešia dukrą piešinį ir... neša Danguolei smile.gif Manau tai nemažai ką pasako apie tą žmogų.
Atsakyti
QUOTE(Vidulė @ 2005 05 22, 12:33)
[color=blue]Sveikutės,

...pas Rasą ar pas Danguolę. 

pas Danguolę!
Atsakyti
Dar ką noriu pasakyt apie Danguolę ir Rasą: dalyvavau abiejų grupių bendroj šventėj, tai pastebėjau labai neigiamą dalyką Rasos grupėj ("Šeimynėlė" atrodo vadinas ta grupė). Vyksta grupių pasirodymas, mūsų grupės vaikai (auklėtoja Danguolė) patys rodo ką išmoko, dainuoja, šoka, auklėtojos vaidmuo minimalus tame pasirodyme, na bet Rasa doh.gif doh.gif Nemačiau aš jos grupės vaikų pasirodymo normalaus, nes visur dalyvavo tik ji, vaikams nebuvo kur pasireikšt sad.gif Va toks dalykas man paliko tikrai nekokį įspūdį apie tą auklėtoją, nes tikrai pamačiau, kad jai rūpi ne vaikų pasirodymai, o savo pačios pachazuchos blink.gif Tėveliai atrodo eina vaikų žiūrėt, o ne jos, na bet čia mano nuomonė pašaliečio akių, kaip grupėj ji - pasakyt negaliu, tačiau manau vaikams didelę reikšmę turi jų pasirodymai, žinių, linksmumo parodymas, o ne katučių pritarimas auklėtojai, tarsi lopšelinukai kažkokie.
Atsakyti
QUOTE(Gosh @ 2005 06 09, 22:20)
Dar ką noriu pasakyt apie Danguolę ir Rasą: dalyvavau abiejų grupių bendroj šventėj, tai pastebėjau labai neigiamą dalyką Rasos grupėj ("Šeimynėlė" atrodo vadinas ta grupė). Vyksta grupių pasirodymas, mūsų grupės vaikai (auklėtoja Danguolė) patys rodo ką išmoko, dainuoja, šoka, auklėtojos vaidmuo minimalus tame pasirodyme, na bet Rasa  doh.gif  doh.gif  Nemačiau aš jos grupės vaikų pasirodymo normalaus, nes visur dalyvavo tik ji, vaikams nebuvo kur pasireikšt sad.gif Va toks dalykas man paliko tikrai nekokį įspūdį apie tą auklėtoją, nes tikrai pamačiau, kad jai rūpi ne vaikų pasirodymai, o savo pačios pachazuchos blink.gif  Tėveliai atrodo eina vaikų žiūrėt, o ne jos, na bet čia mano nuomonė pašaliečio akių, kaip grupėj ji - pasakyt negaliu, tačiau manau vaikams didelę reikšmę turi jų pasirodymai, žinių, linksmumo parodymas, o ne katučių pritarimas auklėtojai, tarsi lopšelinukai kažkokie.

Gal gali įvardint tiksliau, apie kokią šventę (kokia proga) rašai?
Atsakyti
Mes nuo rugpjucio vidurio einam i darzelį, mums bus metai ir 8 men. Gal galit papasakot kaip Strazdelio lopšelyje elgiasi su vaikuciais? Ir dar, mes snekam rusiskai, ar nebus jam labai sunku dar ir dėl to, kad jis nieko nesupras
Atsakyti
Sveikos, mamytes ir ne tik!!!!!!!!!!!!. Skaitinėju čia apie darželius ir vis bandau pasirinkt i kuri vest savo mažylį. Gyvenam pilaitėj, bet ten šansu patekt nėra tai ir ieškau pagal vyro į darbą maršrutą. Radau informacijos apie STRAZDELĮ, tai ir norėjau paklaust, ar dar ne vėlu į jį užrašyt, kad galėtu pradėt eit jau šį rudenį???? Labai prašau, parašykit kas nors.
Atsakyti
QUOTE(safarikids @ 2005 06 15, 11:21)
Gal gali įvardint tiksliau, apie kokią šventę (kokia proga) rašai?

Atsiprašau, tik dabar užejau į šią temą blush2.gif Kalbu konkrečiai apie Rudenėlio šventę. Labai nepatiko kad buvo sujungtos šios dvi grupės: jūsų ir mūsų, nes man yra maloniau žiūrėt mano dukters grupės pasirodymus, o ne kitos, o tuo labiau svetimos auklėtojos wink.gif

P.S. redaguoju vis klaidas, o jų vis nemažėja blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gosh: 21 rugpjūčio 2005 - 22:45
Na va, jei nepateksime i Pilaites darzeli, tai kaip tik uzsirasem eiti i Strazdeli, bet eiti zadame tik kitais metais. Taresi mano anyta, vedeja pasirode maloni moteris, sake visai neproblema patekti i si darzeli, tuo labiau, kad uzsirasom pries metus. O i kokias geriau lopselinuku grupes leisti?kokios aukletojos geresnes, maniskiui kitais metais tokiu metu bus 2,8 metu, gal geraiu leisti i tu vyresniu, kur nuo 3 metu grupe?
Atsakyti
Nuo kokio amziaus ten priima vaikucius? Ar ne per mazas 1,8 m. pyplys lopseliui? cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Die @ 2005 10 04, 09:55)
Nuo kokio amziaus ten priima vaikucius? Ar ne per mazas 1,8 m. pyplys lopseliui? cry.gif

Ne per mažas. Anksčiau būdavo nuo 1.5, bet nuo šio rudens žadėjo jau ir metinukus priiminėt 4u.gif
Atsakyti
Vilnius, vaikų darželis "STRAZDELIS" Žemės švienties nuotr yra čia: http://www_iviphoto_lt strazdelis
Atsakyti
QUOTE(lika @ 2005 06 19, 23:11)
Mes nuo rugpjucio vidurio einam i darzelį, mums bus metai ir 8 men. Gal galit papasakot kaip Strazdelio lopšelyje elgiasi su vaikuciais? Ir dar, mes snekam rusiskai, ar nebus jam labai sunku dar ir dėl to, kad jis nieko nesupras

Nebus Sunku jei papuls i lopšeli pas LOLITA ir kita aukletoja pamiršau jos varda). Musiškis Wilkiukas be problemu varo 2 kalbom. Ir šia vasara jau vertejavo vienam vaikiui darželyje iš lietuvių į rusų.

Wilkas
Atsakyti