Taigi, yra dvi lopselinuku grupės: pabiručiai ir mažyliai

Pabiručiu grupėje apie 15 vaikučių, balandžio mėnesi vyresnius vaikučius perveda į kitą grupę, tai turėtų priimti naujus. Grupė dirba nuo 6,30 iki 18,30 Pusryčiai 8,30, vaikus reikia atvesti iki 9 val, po to dar buna priešpečiai, jie eina į lauką ar į salę dainuoti ir šokti, pietūs 11,30; pietų miegas nuo 12 iki 16 val. Jeigu atsikelia anksciau leidzia eiti zaisti, taip pat ir uzmiega, kas pats, o kas neuzmiega ilgai ar verkia migdo aukletojos, dainuoja, skaito, rodo nuotraukas, ijungia muzika, lopsynes

Vakariene 16 val. Aukletojos Violeta ir Rita, aukl.padejeja Danguole( labiausiai ja myli ir klauso mano vaikas, nes ji grezta ir teisinga, kai ji susirgo labai sunkiai ejo i darzeli)
Del prašomu pinigeliu galiu pasakyti, kad tikrai nedaug prasoma

Kai skaiciau cia kad pastoviai prasoma net pasipiktinau, mus prieme be jokio kišio, praše tvorai 200lt, bet kai nusprende grupės mėgamajame keisti langus (nusprendė tėvai, puse lėšu finansavo darzelis), tai tvorai sake neduoti, o 10-20 lt i grupes fonda kas menesi, tai yra pinigėliai uz kuriuos vaikams perkamas poperius, dazai, flamasteriai ir t.t man tai yra dar patogiau, nes nereikia nieko pirkti ir nesioti į darzelį, palyginimui Zverine boruzeles darzelyje kas men tevai moka 30-50lt, tai mano manimu tai tikrai nera daug. O vaikucių veikla tikrai matoma, piešinukai ir aplikacijos su vardais kaba ant sienų