Įkraunama...
Įkraunama...

Karoliniškės: Strazdelis

QUOTE(AudraB @ 2006 03 09, 18:35)
Sveikute 4u.gif .As turbut nuo rugsejo leisiu savo maziu  i darzeli, nors visi atkalbineja, kad per anksti doh.gif . Nors nieko nepadarysi gyvenimas privercia verysad.gif .
Mes gyvenam netoli darzelio, Vaitkaus g.  Butu labai  clap.gif malonu susipazinti.

Mums irgi būtų malonu mirksiukas.gif Tik mes gyvenam Pilaitėj,taigi kolkas tolokai važiuoti susipažinti,kai atšils mirksiukas.gif
Gosh,na lyg ir turiu patvirtinimą,bet vistiek vedėja,kažkaip dar sako,turėtumėt pakliūti,nors eilė iki jūsųs yra g.gif Bewto Balandžio mėn.dvi dienas bus atvirų durų dienos,aprodys baseiną, grupes gal koncertėlis koks bus,taip kad tada žadu apsilankysi ,apsidairyt,aki bus aišku kada,parašysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingoša @ 2006 03 10, 13:30)
Bewto Balandžio mėn.dvi dienas bus atvirų durų dienos,aprodys baseiną, grupes gal koncertėlis koks bus,taip kad tada žadu apsilankysi ,apsidairyt,aki bus aišku kada,parašysiu mirksiukas.gif

o balandžio kokia dieną bus atvirų durų diena.Aš taip norėčiau apžiurėti
Atsakyti
QUOTE(VILGRA @ 2006 03 10, 14:04)

Tai ir sakau ,kad parašysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
O iki keliu darzelis dirba?
Atsakyti
QUOTE(Katerina.S @ 2006 03 16, 14:57)
O iki keliu darzelis dirba?

Nuo 6.30 iki 18.30
Atsakyti
QUOTE(VILGRA @ 2006 03 10, 14:04)

Sveikos mamytes,

šiandien teko pabendrauti su darželio direktore ir
kvietė atvyktį į „Strazdelį”, atvirų durų dieną balandžio 27d.
Direktorės telefonas 2422464.

Gosha
Atsakyti
QUOTE(Gosha @ 2006 03 23, 11:59)
Sveikos mamytes,

Gosha

Tai jau diena žinoma bigsmile.gif tada reiks dar pasiskambint ir nuvažiuot,įdomu kokiulaiku ar ten isą dieną galima bus dairytis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gosha @ 2006 03 23, 11:59)
Sveikos mamytes,

Gosha

ačiū labai Gosha aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganiūkštė @ 2006 03 08, 15:11)
Sakykit mamos  bigsmile.gif O su kokio amžiaus vaikiukais Violeta dirba? Jei šį rudenį dukrą leisčiau, jai būtų 3 metukai. Ar papultų pas Violetą? O kažin, jei L. Asanavičiūtės g. gyvenam - ar priimtų į šitą daržą?

Violeta dirba keliose grupese..Pas mus dirba, pabiruciuose, lopšelyje, tikrai nei karto nemaciau jos be šypsenos, ir vaiką visą laika giria, nors aš ir abejoju ar visada jau jis toks geras biggrin.gif
Mes gyvenam Laisves pr. tai prieme be jokių klausimų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lika: 06 balandžio 2006 - 21:29
Taigi, yra dvi lopselinuku grupės: pabiručiai ir mažyliai 4u.gif Pabiručiu grupėje apie 15 vaikučių, balandžio mėnesi vyresnius vaikučius perveda į kitą grupę, tai turėtų priimti naujus. Grupė dirba nuo 6,30 iki 18,30 Pusryčiai 8,30, vaikus reikia atvesti iki 9 val, po to dar buna priešpečiai, jie eina į lauką ar į salę dainuoti ir šokti, pietūs 11,30; pietų miegas nuo 12 iki 16 val. Jeigu atsikelia anksciau leidzia eiti zaisti, taip pat ir uzmiega, kas pats, o kas neuzmiega ilgai ar verkia migdo aukletojos, dainuoja, skaito, rodo nuotraukas, ijungia muzika, lopsynes thumbup.gif Vakariene 16 val. Aukletojos Violeta ir Rita, aukl.padejeja Danguole( labiausiai ja myli ir klauso mano vaikas, nes ji grezta ir teisinga, kai ji susirgo labai sunkiai ejo i darzeli)

Del prašomu pinigeliu galiu pasakyti, kad tikrai nedaug prasoma schmoll.gif Kai skaiciau cia kad pastoviai prasoma net pasipiktinau, mus prieme be jokio kišio, praše tvorai 200lt, bet kai nusprende grupės mėgamajame keisti langus (nusprendė tėvai, puse lėšu finansavo darzelis), tai tvorai sake neduoti, o 10-20 lt i grupes fonda kas menesi, tai yra pinigėliai uz kuriuos vaikams perkamas poperius, dazai, flamasteriai ir t.t man tai yra dar patogiau, nes nereikia nieko pirkti ir nesioti į darzelį, palyginimui Zverine boruzeles darzelyje kas men tevai moka 30-50lt, tai mano manimu tai tikrai nera daug. O vaikucių veikla tikrai matoma, piešinukai ir aplikacijos su vardais kaba ant sienų biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lika: 06 balandžio 2006 - 21:36
sveikos,
vakar buvau strazdelyje savo sūnelį užrašyti,tai direktorė super..man ji labai patiko,pasirodo ji dirba ten nuo 1981metų...sakė,kad gal supermama įdės kokį skelbimą,kad balandžio 27d bus atvirų durų diena.Iš ryto galima bus po grupes ir visą darželi vaikščioti,o po pietų bus koncertas kieme thumbup.gif
Tai va mes eisim nuo 2007m rudens...ir sakė,kad yra eilės
Atsakyti
Dukrai šią savaitę mokyklinės atostogos, tai jau su savo klasioke, buvusia darželio grupioke, keliaut daržan ruošias, sakė eis vėl su vaikais padainuot, pačios dar jiems padainuos, prieš Kalėdas darė tokį pasirodymą smile.gif Pasiilgo labai darželio smile.gif
Neseniai ėjau pro darželį, tai mačiau, ir labai apsidžiaugiau tuo, kad labai geras taupimo pavyzdys buvo viešai matyt: tvora. Visi darželiai (na bent kiek aš mačiau), jei keičia tvorą, tai visą ją naują daro, nesvarbu, kad galima ką gudriau sugalvot, o va šitame darželyje yra padaryta gudriai, t.y. pusė naujos tvoros, o kita pusė, tai ant senos tvoros yra privirintos tos tvoros, kurių vietoje dabar naujos, na vienu žodžiu gal supratot lotuliukas.gif Vienu žodžiu padaryta vistiek aukšta tvora, sutaupant pinigus, panaudojant juos kitoje, reikalingesnėje vietoje, super thumbup.gif
Atsakyti