Įkraunama...
Įkraunama...

Karoliniškės: Strazdelis

QUOTE(Gosh @ 2006 04 10, 09:52)
Dukrai šią savaitę mokyklinės atostogos, tai jau su savo klasioke, buvusia darželio grupioke, keliaut daržan ruošias, sakė eis vėl su vaikais padainuot, pačios dar jiems padainuos, prieš Kalėdas darė tokį pasirodymą smile.gif Pasiilgo labai darželio smile.gif
Neseniai ėjau pro darželį, tai mačiau, ir labai apsidžiaugiau tuo, kad labai geras taupimo pavyzdys buvo viešai matyt: tvora. Visi darželiai (na bent kiek aš mačiau), jei keičia tvorą, tai visą ją naują daro, nesvarbu, kad galima ką gudriau sugalvot, o va šitame darželyje yra padaryta gudriai, t.y. pusė naujos tvoros, o kita pusė, tai ant senos tvoros  yra privirintos tos tvoros, kurių vietoje dabar naujos, na vienu žodžiu gal supratot  lotuliukas.gif  Vienu žodžiu padaryta vistiek aukšta tvora, sutaupant pinigus, panaudojant juos kitoje, reikalingesnėje vietoje, super  thumbup.gif

Bet ir ta sena ruosiasi keist biggrin.gif Su laiku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lika @ 2006 04 11, 20:31)
Bet ir ta sena ruosiasi keist biggrin.gif  Su laiku  4u.gif

biggrin.gif Na tai lai keičia. Bet manau yra svarbu tai, kad tvora, sauganti vaikus ir nesvarbu kokia, yra dabar, o ne su laiku atsiras wink.gif Ar aš neteisi?

Va, o maniškė su buvusia darželio grupės drauge, dabar abi klasiokės yra, tai vakar ir šiandien lankės darželyje, dalyvavo muzikos pamokėlese smile.gif Ir pačios jiems dainavo, ir klausės vaikų dainelių, žaidė žaidimus smile.gif Tai prisižiūrėjo nuo lopšelio pyplių (jetau kokie jie fainuliukai) iki paruošiamukų, žinom kas dainuoja, kas šoka, kas išdykauja, bet kaip smagu vaikams buvo užtat smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Gosh @ 2006 04 14, 11:51)
biggrin.gif  Na tai lai keičia. Bet manau yra svarbu tai, kad tvora, sauganti vaikus ir nesvarbu kokia, yra dabar, o ne su laiku atsiras wink.gif Ar aš neteisi?

Va, o maniškė su buvusia darželio grupės drauge, dabar abi klasiokės yra, tai vakar ir šiandien lankės darželyje, dalyvavo muzikos pamokėlese smile.gif Ir pačios jiems dainavo, ir klausės vaikų dainelių, žaidė žaidimus smile.gif Tai prisižiūrėjo nuo lopšelio pyplių (jetau kokie jie fainuliukai) iki paruošiamukų, žinom kas dainuoja, kas šoka, kas išdykauja, bet kaip smagu vaikams buvo užtat smile.gif

Mano jaunesnioji irgi dabar pirmokė, lankėme šį darželį, tai gal į vieną grupę su taviške ėjo? Paruošiamą grupę mes lankėm pas Danguolę ir Liudą.
Atsakyti
Kaira, tai vadinas mūsų mergiotės buvo grupiokės, nes pas tas pačias auklėtojas lankė. Dabar bandau atgaminti kas turėjo tenai vyresniųjų seserų, kol kas galvon lenda tik Milda, Evelina bei Eva g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gosh @ 2006 04 15, 18:21)
Kaira, tai vadinas mūsų mergiotės buvo grupiokės, nes pas tas pačias auklėtojas lankė. Dabar bandau atgaminti kas turėjo tenai vyresniųjų seserų, kol kas galvon lenda tik Milda, Evelina bei Eva g.gif

Mes paskutinius metus mažai lankėm, nes kai išėjome iš Violetos grupės, mano mergai buvo vos ne tragedija. Pas Danguolę viena paguoda buvo, kad tą grupę lankė mano draugės, su kuria gyvenome vienoje laiptinėje, berniukas Haroldas, maniškė su juo draugavo. Bet vėliau jis išvyko į kitą daržą, o aš tuo metu nedirbau, tai dažnai nebevesdavau. O pavasarį apskritai pradėjau leisti į šalia mūsų esančią mokyklą, į paruošiamą klasę. Maniškės vardas Melisa.
Atsakyti
Ryt paklausiu saviškės katra buvo Melisa smile.gif Nes pamenu grupėje vieną mergytę šviesiaplaukę, o kitą tamsiaplaukę, lygtai banguoti plaukučiai ilgoki tokie buvo, kažkaip atrodo, kad ji ir buvo Melisa, arba klystu doh.gif O maniškė, tai Silvija smile.gif

P.S. papildau žinutę, nes peržiūrėjau grupės Naujųjų metų šventės foto, pamačiau katra tenai Melisa smile.gif Taip ir maniau kad toji mergytė, kuri man dar po tos šventės užstrigo, nes gražiai atrodė su raudona suknyte smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gosh: 16 balandžio 2006 - 22:21
Taip, maniškė buvo su raudona sukne, jei kalbi apie Kalėdų šventę. Aš tavosios mergaitės neprisimenu, mat kai mažai lankėm paskutinius metus, tai ir su vaikais nelabai susipažinau. O jūs nuo pradžių tą grupę lankėt, ar jus į ją paskyrė tik paskutiniais metais, kaip į priešmokyklinę grupę? O kaip taviškė buvo apsirengusi per Kalėdaų šventę? Aš irgi nuotraukoje paieškosiu smile.gif
Atsakyti
Mes jau lankėm metus tą grupę prieš papuolant į paruošiamąją smile.gif Maniškė per tas Kalėdas vaidino pelytę, buvo banguotais ilgokais plaukais, ausytės pririštos, ružavas džemperis, pilkas su kailiuku sijonukas, gal ir pamatysi tokią smile.gif
Atsakyti
Radau ir tavo gražuolę nuotraukose. Pamenu tą mergytę, labai fainutė ir gražutė.
Atsakyti
Na tai nieks nebuvot darželyje per atvirų durų dienas mirksiukas.gif
Mūsų planai kiek pasikeitė,pradėsim lankytne nuo rugsėjo,bet gal nuo kito pavasario,nenoriu kadį namus parneštų ligų,kai bus dar vienas mažytis namie ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingoša @ 2006 05 03, 14:28)
Na tai nieks nebuvot darželyje per atvirų durų dienas mirksiukas.gif
Mūsų planai kiek pasikeitė,pradėsim lankytne nuo rugsėjo,bet gal nuo kito pavasario,nenoriu kadį namus parneštų ligų,kai bus dar vienas mažytis namie ax.gif

sveika,aš taip laukiau tos dienos ir žioplė praleidau tai ir pačiai smalsu,gal kuei buvote ir galėtumėt ką naudingo parašyti g.gif
Atsakyti
Šiandien nakti apvogė darželį... verysad.gif
Atsakyti