Įkraunama...
Įkraunama...

Seksas su butioke/kambarioke.

QUOTE(Antanas @ 2011 12 04, 22:02)
Sveiki,

Norejau pasidalinti situacija. Gyvenau su kambarioku, kuris ilgam isvaziavo, taigi atsirado laisvas kambarys. Kaip tik panasiu laiku viename forume susipazinau su mergina, kuri norejo atvaziuoti cia ieskoti darbo (gyvenu ne Lietuvoje). Na, as pagalvojau, kodel ne, kambarys tuscias, gal but bus linksmiau. Pasitareme, kad nuomos is jos beveik neiimsiu (tik uz elektra), bet ji pades man tvarkytis, pagamins valgyti ir panasiai.
Ji atvaziavo penktadieni, sestadieni pavaiksciojome po miesta, parduotuves, stengiausi parodyti jai miesta, zodziu gerai praleidome laika. Vakare ji pradejo ieskoti darbo per kompiuteri, as nuejau miegoti. Uzmigti sekesi sunkiai, nes kazkaip jauciausi susisjaudines, salia zavi mergina. Po kiek laiko ji paklause ar gali uzetit, norejo pasiteirauti kazkokiu dalyku, pildant anketa. Atejo su chalatu ir isitaise ant mano lovos, as kazkiek padejau jai uzpildyti ta anketa, o paskuis pasiuliau jai miegoti kartu. Ji kiek pagalvojusi sutiko, ir palindo po anklode su chalatu. Chalata nusiimti ji grieztai atsisake, ir ne priestaravo tik lengvam grabaliojimui. Kas aisku, man visai ne atrode smagu ir norejosi eiti toliau. Bet ji nenorejo, atsisake, sake, kad nusprendusi i vienkartinius santykius nesileisti. Nesuprantu, kodel moterys gulasi kartu i lova, jeigu nenori eiti toliau? Juk tai absurdas! Siaip ar taip, visa nakti negalejau uzmigti, sekso nebuvo, prakalebejome dar visokiu kvailysciau iki paryciu. Paryciais pasiuliau jai grizti i savo kambari (pasakiau, kad jau noriu keltis). Likau neissimiegojes, ir jauciausi atstumtas ir kvailio vietoje.
Diena truputi atsiprasiau, ir sakiau, kad tokiu dalyku nereikia ir galime buti tik kambariokais, bet jauciuosi kiek iskaudintas, ir gal siek tiek itampa. Kam gultis i lova, jeigu nieko nenori? Tikiuosi mums pavyks buti gerais kambariokais po sito? Jai tik 22, o man gerokai daugiau 34 metai. Gal tai kazkoks jaunatviskas nepatyrimas? Is mano puses tikrai jokios prievartos ar itaigu nebuvo, ir as nieko pries buti normaliais kambariokais ir be jokio sekso, nors pripazistu, kad ji atrodo simpatiska, bet tik tiek.

Taip vyrai kaip vaikai , pamato saldaini ir nori jo čia ir dabar . Saldainių fėjos numirė jau seniai , liko tik mokami čiupačiupsų automatai smile.gif
O jei rimtai , merginai nauja vieta ir stresas, reikėjo artumo ( net pagrabaliojimai matyt ne vietoje, bet užpildė kažkiek prisilietimų poreikį ) idealiausiai matyt butų tėviškai apkabint ir išsimiegoti , o ne koncentuotis į pasaulio apvaisinimą .Tuo pasiekęs būtumet autoritetą ir pasitikėjimo verto partnerio statusą , o dabar vaikas negavęs saldainio lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(senmerge @ 2011 12 05, 09:40)
Bet ir panos šiais laikais , pačios į lovą lenda , pačios kabinasi ant kaklo . Tai ko nepasinaudot , reikėjo per prievartą paimt ir panelė būtų pasimokiusi , kad nedera pas vyrus į lovas landžioti .

Jūs iš tų individų kurios pamato trumpą sijona ir skelia diagnozę ji prostitutė ir ją galima jėga ? Nes tokia logika rodo papus ir kojas , ji nori , o aš imu . Genijaus protas , ačiū dievui tokiam protui BK sugalvojo
Atsakyti
na antanai sekso badas... biggrin.gif biggrin.gif
tarp musu snekant, visos cia peikia, as antana tai suprantu. tiesiai sveisiai be sentimentu pasiule...
o mergos tai nesuprantu. atsigult ir leisti save pagrabaliot blink.gif ir joks cia ne mergos jaunumas, juk 22, tai ne 16metu...guleti su nepazistamu diedu ir iki paryciu seseriskai kalbetis apie saskes? cia tai jau normalu?
sory.
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2011 12 05, 11:20)
Taip vyrai kaip vaikai , pamato saldaini ir nori jo čia ir dabar . Saldainių fėjos numirė jau seniai , liko tik mokami čiupačiupsų automatai smile.gif
O jei rimtai , merginai nauja vieta ir stresas, reikėjo artumo ( net pagrabaliojimai matyt ne vietoje, bet užpildė kažkiek prisilietimų poreikį ) idealiausiai matyt butų tėviškai apkabint ir išsimiegoti , o ne koncentuotis į pasaulio apvaisinimą .Tuo pasiekęs būtumet autoritetą ir pasitikėjimo verto partnerio statusą , o dabar vaikas negavęs saldainio  lotuliukas.gif
Papildyta:

Jūs iš tų individų kurios pamato trumpą sijona ir skelia diagnozę ji prostitutė ir ją galima jėga ? Nes tokia logika rodo papus ir kojas , ji nori , o aš imu . Genijaus protas , ačiū dievui tokiam protui BK sugalvojo

Būk tu nors ir su maišu ar vienuolės drabužiais , bet jei guliesi į svetimo vyro lovą tai galima suprasti , kad nori būti grabaliojama . Juk autorius ne mergos tėvas , kad apkabintų ir paguostų , tą gali daryti tik tėvas , brolis , pusbrolis , dėdė , senelis .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo senmerge: 05 gruodžio 2011 - 11:00
QUOTE(senmerge @ 2011 12 05, 12:00)
tą gali daryti tik tėvas , brolis , pusbrolis , dėdė , senelis .

... vienoje lovoje? blink.gif Sorry, bet nezinau, kas su giminem gulasi i lova blink.gif

O su vaikinu/vyru, jei lovoje, tai butinai tik dulkint*s? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nekieno @ 2011 12 05, 13:52)
... vienoje lovoje?  blink.gif Sorry, bet nezinau, kas su giminem gulasi i lova  blink.gif

O su vaikinu/vyru, jei lovoje, tai butinai tik dulkint*s?  lotuliukas.gif

Su nepažįstamu tai taip . Ar jūs gulatės į nepažįstamo vyro lovą ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo senmerge: 05 gruodžio 2011 - 12:06
manau, kad sexui laikas dar ateis. gal ji dar nekalta? ir dvejoja del to ar nori pirma karta tai patirti su jumis? bet manau, jei tai ivyktu, jus nebegaletumet paprastai gyventi lyg nieko nebuvo. bent jau as, negaleciau. bet ir panele kieta, vaziuoti i svetima sali pas beveik nepazistama vyra, apsigyventi kartu, gultis i lova blink.gif kiek drasos pas mergina
o jus saunuolis, kad sugebejot susilaikyti. kitas butu per prievarta, kaip jau kazkas rase, paemes.
Atsakyti
Na, ji jauna, bet patyrusi, tai tikrai. Siaute sianakti iki paryciu. Nezinau kada grizo. As miegojau ir man nerupi. Siandien jau jauciuosi geriau. Ji matyt ieis i keistu mano sutiktu zmoniu istorija, kuri gulasi i lova, ir paskui, nieko nenori.
Bet siaip ar taip, gyvenimas tesiaisi, nieko baisaus nenutiko. Kai bus proga, pakalbesiu apie tai, kaip kad esame susitare apie namu tvarkyma ir tiek. O siaip, tegul gyvena kaip nori, as turiu savo kambari ji savo ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Antanas @ 2011 12 05, 14:39)
Na, ji jauna, bet patyrusi, tai tikrai. Siaute sianakti iki paryciu. Nezinau kada grizo. As miegojau ir man nerupi. Siandien jau jauciuosi geriau. Ji matyt ieis i keistu mano sutiktu zmoniu istorija, kuri gulasi i lova, ir paskui, nieko nenori.
Bet siaip ar taip, gyvenimas tesiaisi, nieko baisaus nenutiko. Kai bus proga, pakalbesiu apie tai, kaip kad esame susitare apie namu tvarkyma ir tiek. O siaip, tegul gyvena kaip nori, as turiu savo kambari ji savo ir tiek.

savo kambarį nakčiai užsirakinkit , kad nebelandžiotų .
Atsakyti
QUOTE(Antanas @ 2011 12 05, 13:39)
Na, ji jauna, bet patyrusi, tai tikrai. Siaute sianakti iki paryciu. Nezinau kada grizo. As miegojau ir man nerupi.

Gal ta mergytė bando ir žiūri, ant kiek ji jums rūpi... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juza: 05 gruodžio 2011 - 20:21
QUOTE(juza @ 2011 12 05, 21:06)
Gal ta mergytė bando ir žiūri, ant kiek ji jums rūpi...  rolleyes.gif

Nemanau. Ji nei ziuri nei ka. Atvaziavo darbo ieskoti. O jauna tai ir siaucia. Na, aisku as noreciau, kad siaustu su manimi lovoje, na, bet ne visoms svajonems lemta issipildyti. Todel sekmes jai siausti ir darbo paieskose.
O siaip ji man ne labai nei patinka, tik, kad figura labai jau gera.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Antanas @ 2011 12 05, 21:37)
Nemanau. Ji nei ziuri nei ka. Atvaziavo darbo ieskoti. O jauna tai ir siaucia. Na, aisku as noreciau, kad siaustu su manimi lovoje, na, bet ne visoms svajonems lemta issipildyti. Todel sekmes jai siausti ir darbo paieskose.
O siaip ji man ne labai nei patinka, tik, kad figura labai jau gera..  ax.gif

Mmm, suprantu...

Bet, šiaip, kaip butokės, juk gali pasiteiraut, kur buvo, pasakyt, kad negalėjai užmigt, kol negrįžo, nes truputi jaudinaisi, kad kas neatsitiktų, nes dviese kambarius tvarkytis kur kas smagiau nei vienam... Tik, aišku, meluot nereikia, jei taip nesijautei tą naktį, kai vienas miegojai savo bute, kol ji siautė mieste...
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2011 12 05, 08:20)

Jūs iš tų individų kurios pamato trumpą sijona ir skelia diagnozę ji prostitutė ir ją galima jėga ?

o prostitutes galima imti jega??? jei jau dirba zogus toki darba tai dar ir isniekinti leistina cool.gif
Atsakyti