Įkraunama...
Įkraunama...

Seksas su butioke/kambarioke.

QUOTE(Antanas @ 2011 12 04, 22:02)
Nesuprantu, kodel moterys gulasi kartu i lova, jeigu nenori eiti toliau? 

nu labai geras ir racionalus klausimas thumbup.gif , bėda ta, kad moteris tai toks iracionalus padaras, kuris ne visada pats žino ko nori biggrin.gif bandysiu išverst į suprantamesnę kalbą, ji gulėsi, vadinasi suteikė šansą, vadinas gal ir norėtų, bet jūs kažką ne taip darėt/sakėt, tai ji ir nedadavė. ne viskas iš karto. greičiausiai jei kitą dieną būtumėt čiulbėjęs kaip jums patiko šnekučiuotis per nakt, sekančią naktį būtų pati atėjus ir iki galo. biggrin.gif mirksiukas.gif

QUOTE(Toozikas @ 2011 12 04, 23:17)
Kvailai pasielgta, reikėjo nieko nedaryti, būtų pati viską padariusi smile.gif Tokios jau tos moterys, jeigu tu būtum ją ignoravęs truputį, tai aš dabar čia nieko nerašyčiau biggrin.gif

drinks_cheers.gif
QUOTE(given444 @ 2011 12 05, 10:25)
na antanai sekso badas... biggrin.gif  biggrin.gif

nu taip, gi kambariokas išvažiavo lotuliukas.gif

QUOTE(Elodie* @ 2011 12 06, 01:51)
Nu Antanai, esate vyras jau amziuje, o tokiu primityviu dalyku nesuprantat  biggrin.gif  Mergina aiskiai pasake, kad vienkartiniu santykiu nenori. Galbut ji nepriestarautu kai kam daugiau, jei matytu kad is to iseis ilgalaikiai santykiai. Pats sakote, ji simpatiska, bet tik tiek, merginai vos 22, bet jaucia jusu poziuri, ir jai jo neuztenka. Nesuprantu ko cia nesuprast biggrin.gif

taiklu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif tokios jau tos bobos, nori švelnumo, saugumo ir garantijų nors tu ką. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 06 gruodžio 2011 - 13:43
Tik nereikia , panos šiais laikais labai aršios ir inciatyvios . smile.gif
Atsakyti
QUOTE(senmerge @ 2011 12 06, 14:57)
Tik nereikia , panos šiais laikais labai aršios ir inciatyvios .  smile.gif

jūs viena iš tokių? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(senmerge @ 2011 12 06, 14:57)
Tik nereikia , panos šiais laikais labai aršios ir inciatyvios .  smile.gif

neabejoju, jei jau pirmą naktį pati po kaldra pas nepažįstamą lenda. biggrin.gif (nors bandau tikėti, kad ne visos tokios g.gif ) vyrukas turėjo daug šansų, bet matyt suokti tinkamai nemokėjo, dėmesys būtinas ir prie vienkartinių santykių, tik tą dėmesį visi skirtingai supranta. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 06 gruodžio 2011 - 14:39
QUOTE(trr @ 2011 12 06, 16:38)
neabejoju, jei jau pirmą naktį pati po kaldra pas nepažįstamą lenda.  biggrin.gif (nors bandau tikėti, kad ne visos tokios  g.gif ) vyrukas turėjo daug šansų, bet matyt suokti tinkamai nemokėjo, dėmesys būtinas ir prie vienkartinių santykių, tik tą dėmesį visi skirtingai supranta.  biggrin.gif

bet , kad puola grabalioti , tai ir meilužis yra ne koks , prastas .
Atsakyti
QUOTE(senmerge @ 2011 12 06, 13:29)
Ar sunku pasakyti , kad jūs nenorit jos dulkinti , kad ji jums nepatinka .

Senmerge, o tu neieškai kartais kokio kambario jauno vienišo vyro bute? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(juza @ 2011 12 06, 20:37)
Senmerge, o tu neieškai kartais kokio kambario jauno vienišo vyro bute? biggrin.gif

QUOTE(juliciukas666 @ 2011 12 06, 20:37)
Jo,jau kaip isejo "graziai",tai  doh.gif  lotuliukas.gif

ne , neieškau.
Atsakyti
Pff... ne nu duoda tie vyrai... taigi mergina aiškiai pasakė, kad nenori trumpalaikio romano, kokios bėdos? Kad į lovą atėjo? Aš esu ne vieną kartą nakvojusi su vaikinais, su kuriais nė neketinau seksuoti biggrin.gif dėl daugelio priežasčių: nebuvo daugiau kur, buvau girta, norėjosi šilumos, taip pat ir dėl tos pačios priežasties, kad nenorėjau vienkartinio nuotykio. Žodžiu, dabar galvoju negi tie vargšai irgi tiek paskui kankinosi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle_fleur @ 2011 12 06, 23:30)
Pff... ne nu duoda tie vyrai... taigi mergina aiškiai pasakė, kad nenori trumpalaikio romano, kokios bėdos? Kad į lovą atėjo? Aš esu ne vieną kartą nakvojusi su vaikinais, su kuriais nė neketinau seksuoti  biggrin.gif  dėl daugelio priežasčių: nebuvo daugiau kur, buvau girta, norėjosi šilumos, taip pat ir dėl tos pačios priežasties, kad nenorėjau vienkartinio nuotykio. Žodžiu, dabar galvoju negi tie vargšai irgi tiek paskui kankinosi  lotuliukas.gif

Na ne visi manau , kai kurie sugebejo ir dar galvoti, kad šnekėjimas ir miegojimas šalia nebūtinai seksas kartu smile.gif))
Nors čia matyt nelabai kai kuriom moteriškėm suprantama, kaip galima pasakyt ne smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Belle_fleur @ 2011 12 06, 23:30)
Pff... ne nu duoda tie vyrai... taigi mergina aiškiai pasakė, kad nenori trumpalaikio romano, kokios bėdos? Kad į lovą atėjo? Aš esu ne vieną kartą nakvojusi su vaikinais, su kuriais nė neketinau seksuoti  biggrin.gif  dėl daugelio priežasčių: nebuvo daugiau kur, buvau girta, norėjosi šilumos, taip pat ir dėl tos pačios priežasties, kad nenorėjau vienkartinio nuotykio. Žodžiu, dabar galvoju negi tie vargšai irgi tiek paskui kankinosi  lotuliukas.gif

Priklauso nuo potekstes. Siuo atveju man tai atrode nesamone, ir ne tai ko as norejau/ tikejausi. Ypac, kam tada duotis grabaliojamai? Zodziu nesamone ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Antanas @ 2011 12 07, 13:15)
Priklauso nuo potekstes. Siuo atveju man tai atrode nesamone, ir ne tai ko as norejau/ tikejausi. Ypac, kam tada duotis grabaliojamai? Zodziu nesamone ir tiek.

Na tai reikėjo ne grabaliotis, o tiesiai šviesiai pasakyt- pasimylim? Ir išgirsti taip arba ne.. O čia- vaikų darželis.
Atsakyti
QUOTE(Antanas @ 2011 12 07, 12:15)

Nesamonė , kad vyras virš 30 tikisi ,kad visada pagrabaliojęs gaus sekso. Ji davė tiek kiek norėjo, o tai kad kažkas tikisi daugiau tai jau jo problemos smile.gif
Atsakyti