Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika ir bandymai su gyvūnais

ar dar atsiras tokiu, kurios sakys, jog kvaila atsisakyt firmos gaminiu, jei ji yra juodajam sarase? blink.gif
Atsakyti
gun_bandana.gif bash.gif nudauzt tuos issigimelius,kurie taip elgias!siaubas blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
Gal ir galeciau siek- tiek pateisinti tokius tyrimus, kad jie butu daromi siekiant isgelbeti zmoniu gyvybes nuo vezio ar panasiai (nors aisku tiems nelaimeliams tai menka paguoda), bet kosmetika tikrai nera gyvybiskai svarbi ir be to jau yra senokai atliekami alternatyvus tyrimai. Ne kiekviena kompanija nori taikyti alternatyva. O kam? Zaloja ir toliau vargselius- pigu ir saugu. Po testu (net jai ir isgyveno) i siuksliadeze arba tiesiai i kremavima. Kosmetikos gigantams tai vienkartinai padareliai. Girdejau, kad pries pateikiant rinkai naujasnio dizaino sampuno buteliuka pvz prie ankstesnes sudeties pridejus vit E ar pan, jis testuojamas is naujo. Ir vien tik tam "pagerimtam" buteliukui vel nukankinama apie kelis simtus nelaimeliu. unsure.gif
Anglijoje ar USA zenklas su triusiu arba cruel free ant pakuotes yra tarsi papildomas pliusas kompanijai, ir samoningi pirkejai tai vertina. Perki toki produkta- vadinasi esi humaniskas ir gerasirdis wub.gif , ir atiduodi savo pinigus humaniskiems gamintojams. drinks_cheers.gif
Nuoroda apie humaniska ir "skausmo" kosmetika, - sarasai.
http://www.caringcon...archcompany.asp
Atsakyti
jus tolokai esat nuo realybes g.gif as pateisinu tokius testus
Atsakyti
QUOTE(hemetra @ 2006 04 01, 22:31)
pamaniau, kad butu gerai ideti nuotraukyciu, kad daugiau merginu isivaizduotu kas tai yra

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
buvau pasibisejus, sitie vaizdai mane sokiravo. VARGSAI GYVULIUKAI

s[SIZE=7][COLOR=red]
siaubinga!
Atsakyti
Man visi šie dalykai yra kraupūs tiesiog. Žinokit vos neapsiverkiau tas fotkes pažiūrėjusi verysad.gif Gerai, kad daugiausia kosmetikos naudoju iš geriečių sarašų... nors kai kurių firmų neradau nei ten nei ten unsure.gif Pvz Aldo Vandini? (na konkrečiai Fruttini serija g.gif )
Atsakyti
joooo.....blink.gifblink.gif blink.gif
pirma, sitos gyvunu nuotraukos nera ish kosmetikos testavimo, kosmetikai testuoti naudojami triushiai. Ar gal isivaizduojat,kad gyvunus supjaust ir jusu kremus-shampunus jiems i vidurius sukisha?? blink.gif
antra, gandas, kad pridejus nauja ingredienta i kosmetikos produkta jis yra ish naujo testuojamas yra visishkas nonsensas. Testuojami tik ypac novatorishki junginiai/sudetys.
trecia, niekas ten shimtais gyvunu nevartoja,- vienam produktui pakanka keturiu triushiu,- 2 kontroles/2 produkto testavimui. Testuojant, tarkim, krema, triushiams yra patepama juo ausis. Man tai neatrodo kad jie labai baisiai del to kankintusi g.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2006 04 04, 00:18)
Testuojant, tarkim, krema, triushiams yra patepama juo ausis. Man tai neatrodo kad jie labai baisiai del to kankintusi g.gif

nu taip tikriausiai tie 4 triusiukai labai dziaugiasi,kad gali nemokamai nauja krema isbandyt! protest.gif
Atsakyti
QUOTE(Stigma @ 2006 04 04, 14:35)
nu taip tikriausiai tie 4 triusiukai labai dziaugiasi,kad gali nemokamai nauja krema isbandyt! protest.gif

siaip tai, beveik esu tikra, jiems giliai nusispjaut ar ta ju ausis patepta kremu, ar ne g.gif
Nors, gal ir dziaugiasi, kad po mirties nebus nulupta skura/ ishmesineti/ sumalti/ ishvirti ir suesti ...niekad negali zhinot kas triushiui geriau atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2006 04 04, 22:05)
siaip tai, beveik esu tikra, jiems giliai nusispjaut ar ta ju ausis patepta kremu, ar ne  g.gif 

cia taip juokingai nuskambejo, kad negaliu.. tau irgi gal nusispjaut ar tavo veidas spuoguotas ar ne g.gif kad ir kaip bebutu, jie gyvi padareliai, ir nera skirtumo ar del to nukencia 4 ar 100 triusiuku...
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2006 04 05, 07:37)
cia taip juokingai nuskambejo, kad negaliu.. tau irgi gal nusispjaut ar tavo veidas spuoguotas ar ne g.gif  kad ir kaip bebutu, jie gyvi padareliai, ir nera skirtumo ar del to nukencia 4 ar 100 triusiuku...

pabandyk suskaiciuot kiek tavo sazhine slegia kiauliu/karviu/triushiu/vishtu/nutriju/ arkliu/kalakutu/gyvaciu/ anciu, etc, etc ...kiek ju suvartota tavo kailiniams, rankinukams, batams, kotletams, automobilio salonui, baldams, shvarkams ar dar kam. Labai padeda thumbup.gif Beje, shitu gyvunu kancia mirshtant (o ir gyvenant fermose) buvo didesne nei tu triushiu. O gal dar kartais esi uzhmushus keleta tarakonu/ pagavus spastais peliu? Gal kankini kanarele ar tropine papuga narvelyj?
Panashu, nelabai kam pasiekia smegenis zinia, kuria noriu pasakyt,- nei kosmetikos, nei kitokie tyrimai ant gyvunu nedaromi be BUTINO reikalo.
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2006 04 05, 10:46)
pabandyk suskaiciuot kiek tavo sazhine slegia kiauliu/karviu/triushiu/vishtu/nutriju/ arkliu/kalakutu/gyvaciu/ anciu, etc, etc ...kiek ju suvartota tavo kailiniams, rankinukams, batams, kotletams, automobilio salonui, baldams, shvarkams ar dar kam. Labai padeda thumbup.gif Beje, shitu gyvunu kancia mirshtant (o ir gyvenant fermose) buvo didesne nei tu triushiu.  O gal dar kartais esi uzhmushus keleta tarakonu/ pagavus spastais peliu?  Gal kankini kanarele ar tropine papuga narvelyj?
Panashu, nelabai kam pasiekia smegenis zinia, kuria noriu pasakyt,- nei kosmetikos, nei kitokie tyrimai ant gyvunu nedaromi be BUTINO reikalo.

o jei nenesioju ir is principo neperku odiniu drabuziu, rankiniu ir tuo labiau kailiniu? Taip, valgau mesa, bet jos atsisakyti neleidzia sveikata ir del to nesijauciu itin gerai. Namie auginu 3 triushiukus ir todel man pikta yra, kai triushius skaiciuoja vienetais.
Atsakyti