QUOTE(Isabelle @ 2007 03 26, 00:09)
per biologija anatomija reikia pjaustyti varle...ir negali nepjaustyti nes egzu neislaikysi....tai labaratorijoje tikrai ne tokie dalykai darosi......bandymus daro su lavonais....o jau nekalbu apie gyvunus.....
geros labaratorijos tikrai nemanau kad atsisakytu bandymu su gyvunais..

nors is uzdraustu kaip kazkas minejo 2009.....

nes visi vaistai pasitvirtina ant zurkiu.....

ypac tie nauji skiepai nuo kaklelo vezio......ziurkes praejo bandymus......bet uzutat del keliu ziurkiu bus apsaugotos daug pasaulio moteru.......
laike buves vaikinas gyvate....gyvates valgo tik peles.....tai ka dabar marinti gyvate ir neduoti peliuku valgyti....?
tai ar gyvate suvalgys peliukus ar peliukus panaudos zmoniu geroves vardan......
ai nezinau....negaliu sakyti kad esu pries gyvunus......esu uz gyvunus...bet esu uz gyvunus kai patys zmones juos perka ir kankina......visokios kovos badas benamystes ir t.t......
bet kai pagalvoji kiek pasaulyje badaujanciu zmoniu..ypac vaiku.....tai kazkaip gyvunai nublanksta.....
Ka esi padarius del bandaujaciu zmoniu,vaiku?siaip intiresna
Papildyta:
QUOTE(uups @ 2007 03 26, 01:22)
2. As cia apie tai, jog kompiuterine programa yra pigiau nusipirkt nei ishlaikyt visa 'animal house'. Jei tik yra galimybe apsieiti be testavimo an gyvunu,- tai ir bus apsieita. Kosmetika testuojant gyvunai nedeginami, akys jiems nelupinejamos ir chemikalai nepilami, nereikia fantazuot
2.O kaip istestuot produkto poveiki patekus i akis?
Gal tikrai cia tik fantazijos...
http://www.petatv.com/viv.html
Dabar to ka pasakysiu neskiriu kazkam konkreciai,bet,tiesa pasakius,neisivaizduoju kokie turi buti zmones,moterys,motinos,kad darytu kazkam tokius dalykus,nekabu vien apie bandymus.Kaip jie aukleja savo vaikus,kokiu vertybiu ju moko.Nuzudyk,nakankink?Ne,daryk viska ka tau reikia,kas tau pades uzdirbt pinigus ar siaip suteiks malonuma parodyt savo valdzia,jega.
Mano mama nera vegetare,zalioji,nesioja odinius batus ir rankinukus,bet pamacius Lietuvos ryte nuotrauka besisypsancios moters,laikancios rankoj pacios nusauta maza stirniuka,pasibaisejo.
Atsiprasau,bet kam tokie zmones-parazitai reikalingi.Neabejoju,kad jie galetu ta pati ir zmogui,vaikui padaryt.