Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika ir bandymai su gyvūnais

QUOTE(~FSCG~ @ 2007 03 25, 08:21)
poster_offtopic.gif  bet idomu kiek Isabellei metu g.gif

man tik keista kad cia esancios mamytes labai reiskiasi kosmetiku skyreliouse......sneka apie kosmetika... bando ja ir t.t....o cia uz gyvunu teises eina..... doh.gif

jeigu taip svarbu gyvunai geriau ne del testavimo pergyvenkite o apsaugokite benamius gyvunus......apsaugokite gyvunus ypac sunis nuo sunu kovu...ar gaidziu kovu.....apsaugokite gyvunus nuo isnikimo..ir t.t........tai nors naudingus darbus padarysit o ne del testavimui skirtu ziurkiu ar triusiu asaras liekit.......

o kaip sode kiskiai obelis eda.....tai medziu kamienus visokiais nuodais tepat...tada kiskiu negaila........?
Atsakyti
As tik uz save galiu atsakyt-darau del gyvunu ka galiu,kiek leidzia finansine padetis,tiek negaila.Kai gyvenau Lt,rupinausi benamiukais,mano globojami valgydavo geresni maista,negu ,kad juos ismete seimininkai valge,ta galiu 99% garantuot.Londone dar neteko sutikt benamio gyvuno.
Uzdraust gyvunu kovas,apsaugot juos nuo isnykimo-man,kaip dvidesimtmetei,kol kas per sudetinga uzduotis,bet kai tik pasitakys bent maziausias sansas,ta padarysiu.
Kosmetika as labai megstu ir bandau,bet tokiu gamintoju kaip Naked,Dr.Haushka,Lush ir kitu,kurie gamina kaip imanoma naturalesne kosmetika,nedaro bandymu.Gyvunu testavimas del tokio dalyko kaip kosmetika yra tuscias dalykas.Kapiliaru,rauksliu joks kremas neisnaikins,plius,yra israsti kompiuteriniai testavimo budai,kurie galbut yra per brangus(kam kompanijai svaistyt pinigus,jei pigiau tam panaudot gyvuna).
Man rupi tie gyvunai,kurie yra kankinami del testavimo,todel ir reiskiuosi sitoj temoj,bet cia tik issakau savo nuomone ir pasiskaitau kitu.

When the power of love overcomes the love of power the world will know peace
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~FSCG~: 25 kovo 2007 - 21:17
O jums neatrodo, kad prierasas "su gyvunais nebandyta" yra tik kosmetikos gamintoju reklaminis triukas? Vienas is daugelio.
Atsakyti
per biologija anatomija reikia pjaustyti varle...ir negali nepjaustyti nes egzu neislaikysi....tai labaratorijoje tikrai ne tokie dalykai darosi......bandymus daro su lavonais....o jau nekalbu apie gyvunus.....

geros labaratorijos tikrai nemanau kad atsisakytu bandymu su gyvunais.. g.gif nors is uzdraustu kaip kazkas minejo 2009..... g.gif nes visi vaistai pasitvirtina ant zurkiu..... g.gif ypac tie nauji skiepai nuo kaklelo vezio......ziurkes praejo bandymus......bet uzutat del keliu ziurkiu bus apsaugotos daug pasaulio moteru.......

laike buves vaikinas gyvate....gyvates valgo tik peles.....tai ka dabar marinti gyvate ir neduoti peliuku valgyti....?

tai ar gyvate suvalgys peliukus ar peliukus panaudos zmoniu geroves vardan......

ai nezinau....negaliu sakyti kad esu pries gyvunus......esu uz gyvunus...bet esu uz gyvunus kai patys zmones juos perka ir kankina......visokios kovos badas benamystes ir t.t......

bet kai pagalvoji kiek pasaulyje badaujanciu zmoniu..ypac vaiku.....tai kazkaip gyvunai nublanksta.....
Atsakyti
QUOTE(~FSCG~ @ 2007 03 25, 19:13)
1.As tik uz save galiu atsakyt-darau del gyvunu ka galiu,kiek leidzia finansine padetis,tiek negaila.Kai gyvenau Lt,rupinausi benamiukais,mano globojami valgydavo geresni maista,negu ,kad juos ismete seimininkai valge,ta galiu 99% garantuot.Londone dar neteko sutikt benamio gyvuno.

2.plius,yra israsti kompiuteriniai testavimo budai,kurie galbut yra per brangus(kam kompanijai svaistyt pinigus,jei pigiau tam panaudot gyvuna).

1. labai tau aciu...tos gerai maitiamos benames kates prisivede ne po viena vada kaciuku, kurie velgi naturaliai valkatavo, platino ligas ir parazitus ir tt ir tp. Shventas naivumas doh.gif negi isivaizduoji, kad gera darba padarei? blink.gif

2. Ar bent isivaizduoji, kiek kainuoja pastatyti 'gyvunu namus', kur jie veisiami? kiek kainuoja pastovi apsauga, maistas, aptarnaujantis personalas? Galiu pasakyti, kad vienas 6-8 dienu zhiurkiukas kainuoja apie 70 eur. Eksperimentas taip pat kainuoja (darbuotojo darbadieniai, stebejimas, fiksavimas) po to mokama uz gyvuno sunaikinima, laikyma ir sudeginima.

Isabelle,- mazas patikslinimas,- skiepai ne nuo gimdos kaklelio vezio, o tik nuo vieno viruso galincio (arba ne) ji sukelti....
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 03 26, 00:44)
1. labai tau aciu...tos gerai maitiamos benames kates prisivede ne po viena vada kaciuku, kurie velgi naturaliai valkatavo, platino ligas ir parazitus ir tt ir tp. Shventas naivumas doh.gif  negi isivaizduoji, kad gera darba padarei?  blink.gif

2. Ar bent isivaizduoji, kiek kainuoja pastatyti 'gyvunu namus', kur jie veisiami? kiek kainuoja pastovi apsauga, maistas, aptarnaujantis personalas? Galiu pasakyti, kad vienas 6-8 dienu zhiurkiukas kainuoja apie 70 eur. Eksperimentas taip pat kainuoja (darbuotojo darbadieniai, stebejimas, fiksavimas) po to  mokama uz gyvuno sunaikinima, laikyma ir sudeginima.

1.Prasom.Gera darba padariau jiems suradus namus.
2.Sitos zmoniu islaidos nesumazina gyvuno kanciu.Kad jis kainuoja 70 euru,nereiskia,kad jis nejaucia skausmo ir su ji galima degint,islupinet akis,pilt chemikalus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~FSCG~: 25 kovo 2007 - 22:54
QUOTE(~FSCG~ @ 2007 03 25, 20:53)
1.Prasom.Gera darba padariau jiems suradus namus.
2.Sitos zmoniu islaidos nesumazina gyvuno kanciu.Kad jis kainuoja 70 euru,nereiskia,kad jis nejaucia skausmo ir su ji galima degint,islupinet akis,pilt chemikalus.

1.karsta.gif aciudievui, jau maniau,kad kaip tos bobulytes po balkonais kates sherei rolleyes.gif

2. As cia apie tai, jog kompiuterine programa yra pigiau nusipirkt nei ishlaikyt visa 'animal house'. Jei tik yra galimybe apsieiti be testavimo an gyvunu,- tai ir bus apsieita. Kosmetika testuojant gyvunai nedeginami, akys jiems nelupinejamos ir chemikalai nepilami, nereikia fantazuot schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 03 25, 20:44)

Isabelle,- mazas patikslinimas,- skiepai ne nuo gimdos kaklelio vezio, o tik nuo vieno viruso galincio (arba ne) ji sukelti....

tema ne paie tai....bet ne nuo vieno o nuo keliu virusu....Types 6, 11, 16, 18......
Atsakyti
QUOTE(Isabelle @ 2007 03 25, 23:09)
per biologija anatomija reikia pjaustyti varle...ir negali nepjaustyti nes egzu neislaikysi....tai labaratorijoje tikrai ne tokie dalykai darosi......bandymus daro su lavonais....o jau nekalbu apie gyvunus.....

geros labaratorijos tikrai nemanau kad atsisakytu bandymu su gyvunais.. g.gif  nors is uzdraustu kaip kazkas minejo 2009..... g.gif nes visi vaistai pasitvirtina ant zurkiu..... g.gif ypac tie nauji skiepai nuo kaklelo vezio......ziurkes praejo bandymus......bet uzutat del keliu ziurkiu bus apsaugotos daug pasaulio moteru.......

laike buves vaikinas gyvate....gyvates valgo tik peles.....tai ka dabar marinti gyvate ir neduoti peliuku valgyti....?

tai ar gyvate suvalgys peliukus ar peliukus panaudos zmoniu geroves vardan......
ai nezinau....negaliu sakyti kad esu pries gyvunus......esu uz gyvunus...bet esu uz gyvunus kai patys zmones juos perka ir kankina......visokios kovos badas benamystes  ir t.t......

bet kai pagalvoji kiek pasaulyje badaujanciu zmoniu..ypac vaiku.....tai kazkaip gyvunai nublanksta.....

AR PACIAI NEBAISU, SU TOKIA AKMENINE SIRDIM GYVENTI?Netikiu, kad tau zmones rupi...badaujantys vaikai ar pan.praeitum saltu veidu ir rastum priezasti pasiteisinti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hopeidea: 26 kovo 2007 - 13:59
Arba kosmetika bandoma ant gyvunu, arba ant zmoniu. Cia jau jums rinktis, ar alergija visam gyvenimui, nudegimus ir kitokias bedas sukelt zmogui ar kokiai ziurkei. Neisbandytu kosmetikos gaminiu i rinka juk niekas neleidzia, o isbandyt ant kazko gi reikia.
Atsakyti
Atsiprašau, bet šiuo klausimu esu visiškai žalia. Būčiau dėkinga paaiškinusiai, kaip yra bandoma kosmetika su gyvūnais. Aš suprantu, kad vakcinas, vaistus bando. O kosmetiką kaip? Kaip ant žiurkės patikrina, ar kremas tikrai gydo spuogus, lygina raukšles? Paaiškinkit, prašau.
Atsakyti
QUOTE(Isabelle @ 2007 03 26, 00:09)

geros labaratorijos tikrai nemanau kad atsisakytu bandymu su gyvunais.. g.gif  nors is uzdraustu kaip kazkas minejo 2009..... g.gif nes visi vaistai pasitvirtina ant zurkiu..... g.gif ypac tie nauji skiepai nuo kaklelo vezio......ziurkes praejo bandymus......bet uzutat del keliu ziurkiu bus apsaugotos daug pasaulio moteru.......

ai nezinau....negaliu sakyti kad esu pries gyvunus......esu uz gyvunus...bet esu uz gyvunus kai patys zmones juos perka ir kankina......visokios kovos badas benamystes  ir t.t......

Ka esi padarius del bandaujaciu zmoniu,vaiku?siaip intiresna ax.gif

Papildyta:
QUOTE(uups @ 2007 03 26, 01:22)
2. As cia apie tai, jog kompiuterine programa yra pigiau nusipirkt nei ishlaikyt visa 'animal house'. Jei tik yra galimybe apsieiti be testavimo an gyvunu,- tai ir bus apsieita. Kosmetika testuojant gyvunai nedeginami, akys  jiems nelupinejamos ir chemikalai nepilami, nereikia fantazuot schmoll.gif

2.O kaip istestuot produkto poveiki patekus i akis?
Gal tikrai cia tik fantazijos... g.gif
http://www.petatv.com/viv.html

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Dabar to ka pasakysiu neskiriu kazkam konkreciai,bet,tiesa pasakius,neisivaizduoju kokie turi buti zmones,moterys,motinos,kad darytu kazkam tokius dalykus,nekabu vien apie bandymus.Kaip jie aukleja savo vaikus,kokiu vertybiu ju moko.Nuzudyk,nakankink?Ne,daryk viska ka tau reikia,kas tau pades uzdirbt pinigus ar siaip suteiks malonuma parodyt savo valdzia,jega.
Mano mama nera vegetare,zalioji,nesioja odinius batus ir rankinukus,bet pamacius Lietuvos ryte nuotrauka besisypsancios moters,laikancios rankoj pacios nusauta maza stirniuka,pasibaisejo.
Atsiprasau,bet kam tokie zmones-parazitai reikalingi.Neabejoju,kad jie galetu ta pati ir zmogui,vaikui padaryt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~FSCG~: 26 kovo 2007 - 22:34