Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika ir bandymai su gyvūnais

QUOTE(~FSCG~ @ 2007 03 21, 00:16)
P.S kaip cia kazkas rase apie naturalias grandines,tai kosmetika,skerdyklos ir kailiai nera naturali grandine,cia yra verslo ir pinigu grandine.Nei vienas gyvunas dar taip neissigime,kad zudytu savo malonumui.
O kalbant apie testavima ant zmoniu,tai jeigu zmones sutinka ir galvoja naudot kazkokia priemone,tai tegu sutinka ja isbandyt.Plauku dazai juk ne triusiams kuriami,jie gime ne tam,zmonems protas buvo duotas ne tam,kad jie naikintu.

drinks_cheers.gif

Atsakyti
daugiau tokiu kaip fscg. pasaulis butu geresnis.
Atsakyti
Aciu dievui, kad yra tokiu judejimu kaip animal rights.
As pati ju pavaeikta atsisakiau mesos, perku veganiska muila, neperku odiniu, pukiniu etc rubu, ir kad kuo daugiau tokiu zmoniu butu. Nenoriu prikaisiot savos nuomones ir apsisprendimo, bet tai rimtas dalykas, ir nereikia skeptiskai i tai ziuret.
Papildyta:
QUOTE(uups @ 2006 04 04, 00:18)
joooo.....blink.gifblink.gif blink.gif
pirma, sitos gyvunu nuotraukos nera ish kosmetikos testavimo, kosmetikai testuoti naudojami triushiai. Ar gal isivaizduojat,kad gyvunus supjaust ir  jusu kremus-shampunus jiems i vidurius sukisha?? blink.gif
antra, gandas, kad pridejus nauja ingredienta i kosmetikos produkta jis yra ish naujo testuojamas yra visishkas nonsensas. Testuojami tik ypac novatorishki junginiai/sudetys.
trecia, niekas ten shimtais gyvunu nevartoja,- vienam produktui pakanka keturiu triushiu,- 2 kontroles/2 produkto testavimui. Testuojant, tarkim, krema, triushiams yra patepama juo ausis. Man tai neatrodo kad jie labai baisiai del to kankintusi g.gif

O tu patenkinta butum, jei tau kaip ziurkei ant subines koki tepaliuka pateptu, paskui uzdusintu su polietileniniu maisu ir i siukslyna ismestu ? Pagalvok ka kalbi.
Atsakyti
geriau lai testuoja ant gyvunu nei ant zmoniu...paskui kai per daug nusiskundimu vienu ar kitu produktu buna... kosmetika isiema is prekybos..o zmones su alergijom buna.......
Atsakyti
Bet nuo alergijos kosmetikai nenumirs zmogus.kaip tik bus suzinota,kad kazkoks ingridientas sukelia alergija,o jei testuos ant triusio,tai nereiskia,kad jei jo oda nealergiska,tai ir zmogaus nebus alergiska.Turbut kiekviena ar daugeli is musu yra isbere,atsirade pleiskanojimu,paraudimu nuo kremo,akys asarojusios nuo tuso,tai kas is to testavimo ant gyvunu,kad paziuret ar ta chemija isvis nenuplikys odos? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(stirnuke @ 2007 03 24, 03:38)
O tu patenkinta butum, jei tau kaip ziurkei ant subines koki tepaliuka pateptu, paskui uzdusintu su polietileniniu maisu ir i siukslyna ismestu ? Pagalvok ka kalbi.

galvoju, aniuoleli, galvoju....ir tu galvok...ziurkiu niekas nenaikina dusindami polietileniniais maisheliais...paprastai jos migdomos vaistais i vena. Jei gyvunelis mazhas, jam gali tiesiog but nukerpama galva. Viena darbo su laboratoriniais gyvunais salygu (tam, beje, reikia nemazai pasimokyti, tiek praktikos, tiek teorijos ir gauti licenzijas) yra nesukelti jiems skausmo ir diskomforto (ar sukelti minimaliai kaip tik imanoma). Sunaikinti gyvunai yra uzshaldomi konteineriuose ir, kai ju prisikaupia daug, sudeginami krematioriumuose.

Dar karta noriu pasikartoti,- tai, kad kosmetika testuota ant gyvunu nebutinai reiskia,kad tas konkretus kremas buvo testuotas,- greiciausiai buvo testuota (galbut pries 10 metu) viena is jo sudetiniu daliu...ir galbut visai ne kremu gaminimo tikslais, o gydymo tikslais. Labai jau tie animal rights aktyvistai megejai pusti burbulus doh.gif
Atsakyti
Nuo 2009 metu bus uzdrausti gyvunu bandymai kosmetikai.Siaip galejo ir greiciau uzdraust.. g.gif
Man baisiausia tai yra pagalvot apie bazdzioniuku,primatu testavima,jie man atrodo grynai kaip zmogiukai mazi,tos akytes issigandusios ir nelaimingos,gelezines grotos.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~FSCG~: 24 kovo 2007 - 12:17
QUOTE(Isabelle @ 2007 03 24, 06:04)
geriau lai testuoja ant gyvunu nei ant zmoniu...paskui kai per daug nusiskundimu vienu ar kitu produktu buna... kosmetika isiema  is prekybos..o zmones su alergijom buna.......

pritrukau zodziu paskaicius si posta
Atsakyti
QUOTE(~FSCG~ @ 2007 03 24, 13:16)
Nuo 2009 metu bus uzdrausti gyvunu bandymai kosmetikai.Siaip galejo ir greiciau uzdraust.. g.gif
Man baisiausia tai yra pagalvot apie bazdzioniuku,primatu testavima,jie man atrodo grynai kaip zmogiukai mazi,tos akytes issigandusios ir nelaimingos,gelezines grotos.
user posted image

Aš pati irgi esu vegetarė, nenaudoju jokių odinių batų, rūbų, tiesiog nenoriu jausti mirties alsavimo ant savęs....

Bet šita nuotrauka - Dieve brangus, kokia tikroviška. Labai gerą, FSCG, parinkai. Tos akytės....
Kažin, ar diskusijomis kas nors bus išspręsta ar įrodyta - tiesiog tai žmogaus savimonės ir pasaulėžiūros klausimas. Aš žinau tiktiek, kad savo gyvenimo negyvenu kitų mirtimi....
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2007 03 24, 10:54)
pritrukau zodziu paskaicius si posta

gal davai vaistus pradedam testuoti ant zmoniu.......zmones mirs...bet uztat gyvunai bus isgelbeti....

arba visai vaistu lai negamina..tada nuo ligu mirsim....ir gyvunai sveiki liks ir zmones....tik greiciau mirsim.....

o jei jau tokios gyvunu myletojos esant....ziurkiu peliu ir t.t....tai nenaudokit kosmetikos visai.....ir vaistu...ir baigis jusu kalbos.....
Atsakyti
poster_offtopic.gif bet idomu kiek Isabellei metu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Isabelle @ 2007 03 24, 19:51)
gal davai vaistus pradedam testuoti ant zmoniu.......zmones mirs...bet uztat gyvunai bus isgelbeti....

arba visai vaistu lai negamina..tada nuo ligu mirsim....ir gyvunai sveiki liks ir zmones....tik greiciau mirsim.....
o jei jau tokios gyvunu myletojos esant....ziurkiu peliu ir t.t....tai nenaudokit kosmetikos visai.....ir vaistu...ir baigis jusu kalbos.....

reikia skirti butinus ir ne pirmo butinumo dalykus
Atsakyti