Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

QUOTE(silke:) @ 2011 12 30, 16:51)

Ar teisingai suprantu, kad sito daikciuko pagalba galima reguliuoti apsvietimo lygi t.y. primazinti, padidinti? Ar kazka maisau?

tikrai taip, bet jis netinka taupiom lemputem (tik tom senoviskom ilijiciaus).
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 12 30, 22:05)
tikrai taip, bet jis netinka taupiom lemputem (tik tom senoviskom ilijiciaus).

thumbup.gif drinks_cheers.gif Taupiom tinka tik kelias savaites, po to perdegs ta lempute... lotuliukas.gif Mes bandem blush2.gif 100% netinka LED lemputems.
Atsakyti
Oi, kaip gerai, kad pakonsultavot! Buciau ji pirkus kaip tik sviestuvui su energija taupanciomis lempomis. Ir butu nebuve jokios naudos.
Bet senovinio tipo lempoms tai tikrai geras daiktas turetu buti. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2011 12 29, 01:20)
Nemažai čia yra ANTILOP gerbėjų  biggrin.gif
Mes turime baltą

Man ji yra tiesiog superinė. Atrodo šauniai, neužima daug vietos, nėra sunki, bet tuo pačiu yra stabili. Dažnai važinėjame pas mano tėvus su maže, tai kaip patogu - nuimu kojas, įmetu į bagažinę, o sėdimąją dalį ant galinės sėdynės. Ir viskas, užnešu, greitai surenku ir visada ir visur patogiai pamaitinu vaiką  thumbup.gif

O paminkštinamosios dalies nėra? Ar jos ir nereikia vaikui?
Atsakyti
QUOTE(Luno @ 2011 12 31, 12:46)
O paminkštinamosios dalies nėra? Ar jos ir nereikia vaikui?

aš turiu medine, tai puikiai tie vaikai ir be jokio paminkštinimo sėdi
Pirmiesiems buvau pirkus Pegperego, tai labai greit jie tuos paminkštinimus išdraskė, tai paskui ant grynos plastmasės sėdėjo ir viskas normaliai.
Gi ne visą dieną ten sėdi
Atsakyti
Galima dasipirkti BARNSLIG paminkštinimą.

user posted image

Aš nepirkau, paglvojau, jog jei reikės, pasisiūsiu pati ax.gif Bet kažkaip per tris mėnesius poreikio taip ir neatsirado, tai, matyt, ir nereikės mums biggrin.gif Mano pana nemegėja užmigti valgant, o pavalgyti jai tinka ir kietai sėdint lotuliukas.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Vadinasi ir mums nereiks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(varlyte96 @ 2011 12 30, 08:50)
Turim ir kol kas nenusivylėm. Ji labai siaurutė, nes batai stovi beveik 'ant nosyčių', bet išties patogi, vyras į kiekvienas dureles sukiša po dvi poras savo batų, o aš kai kurių mažesnių bateliukų ir po tris sugrūdu. Durelėse įmontuoti tokie plastikiniai dėklai, tai jei yra kokio purvo ant batų tai sukrenta į juos, patogu išvalyti. Nieko stebuklingo, bet priekaištų neturiu  4u.gif

Ačiū, tai kaip suprantu telpa minimum 8 poros, o siaip ji tvirta? bigsmile.gif
Atsakyti
Su Naujais, ikeamanjakės newyear.gif bis.gif

Aš su klausimu: gal kas turite ar matėte/čiupinėjote šitą daiktą?
user posted image

http://www.ikea.com/...ducts/40060836/

Prisireikė mums stumduko, Kalėdų senis nesugalvojo atnešti doh.gif O mažoji jau savo maitinimo kėdutę ir taburetes pradėjo tam reikalui naudoti doh.gif lotuliukas.gif Žodžiu, ar geras tas daiktas? Parašyta, jog galima ratukus reguliuoti, kad lengvai nesisuktų, tai gal "nepabėgs" nuo vaiko (ir ar neužvirs iš kitos pusės, atsirėmus į rankeną)? Vaikščioti ji dar nemoka, bet stovi tvirtai, laikydamasi gali kelis žingsnelius padaryti. Labai jau nori vaikščioti, bet kad pas mus baldų beveik nėra, tai nelabai yra, už ko užsikabinti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2012 01 01, 13:36)

Aš su klausimu: gal kas turite ar matėte/čiupinėjote šitą daiktą?
user posted image

fainas stumdukas, ale man norėtųsi stumduko su daugiau veiklos 4u.gif mes pvz turėjom tokį http://www.piguvaiku...-stumdukas.html veiklos daug iš visų pusių thumbup.gif pradedančiam vaikščioti vaikui pats tas thumbup.gif Kaune jų yra už 100lt Jono kieme 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristiniux: 01 sausio 2012 - 14:17
QUOTE(Louhi @ 2011 12 31, 18:23)
Ačiū, tai kaip suprantu telpa minimum 8 poros, o siaip ji tvirta?  bigsmile.gif

Taip, jei batai trumpais aulais, t.y. ne moteriški žieminiai ilgi, tai 8 puikiai telpa, nors aš ir savo ilgus įmontuoju. Tvirtumo tai tvirta, tikrai ne popierinė.
Atsakyti
QUOTE(varlyte96 @ 2012 01 01, 17:43)
Taip, jei batai trumpais aulais, t.y. ne moteriški žieminiai ilgi, tai 8 puikiai telpa, nors aš ir savo ilgus įmontuoju.  Tvirtumo tai tvirta, tikrai ne popierinė.

Aciu aciuks.gif Tai jauciu reiks jamt wink.gif
Atsakyti