Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

QUOTE(Ga-aP @ 2012 01 03, 16:46)
Gal kuri pirkote popieriniu tvirtesniu deziu ir galit rekomenduoti? Buvau is jysko pirkusi kelis vnt gofruoto popieriaus, bet jau beveik suplyso, o ten laikau kojnes ir pan, spintos apacioje. Arba gal kazkur kitur galiu jas sudet, nekyla minciu  blush2.gif

Deziu reikala as asmeniskai issprendziau tokiu budu... Nupirkau Ermitaze geras, tvirtas dezes is medienos ir jos man tarnauja jau antrus metus ir manau dar ilgai tarnaus. O kadangi as moku ir megstu dekupazinti, tai pritaikiau jas savo interjero stiliui:

Dezes i ruda spinta:

user posted image

user posted image

Tapkiu deze:

user posted image

Dezes i balta spinta, cia beje jos fotografuotos ant Hemnes kosmetinio stalelio:

user posted image

Ir dar viena...

user posted image

Man toks variantas labai patinka, nes jos tikrai patvarios ir atlaiko didelius svorius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AnAngel: 03 sausio 2012 - 15:44
QUOTE(AnAngel @ 2012 01 03, 16:29)
Deziu reikala as asmeniskai issprendziau tokiu budu...

Labai gražu, originalu, patogu thumbup.gif Kas svarbiausia - kad pati pridėjai ranką mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Patricia Mode @ 2012 01 03, 17:36)
Labai gražu, originalu, patogu  thumbup.gif  Kas svarbiausia - kad pati pridėjai ranką  mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Gal esate kuri pirkusi pagalvėles kėdėms? Gal galite ką parekomenduoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2012 01 03, 15:29)
Deziu reikala as asmeniskai issprendziau tokiu budu... Nupirkau Ermitaze geras, tvirtas dezes is medienos ir jos man tarnauja jau antrus metus ir manau dar ilgai tarnaus. O kadangi as moku ir megstu dekupazinti, tai pritaikiau jas savo interjero stiliui:

wau, super thumbup.gif Tik kad man dar toli iki tokiu dekupaziniu sedevru smile.gif Nei laiko, nei kantrybes neturiu smile.gif Remelis, va, guli pradetas dkupazuoti, itariu, taip ir nepabaigsiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ga-aP @ 2012 01 03, 18:28)
wau, super  thumbup.gif Tik kad man dar toli iki tokiu dekupaziniu sedevru smile.gif Nei laiko, nei kantrybes neturiu smile.gif Remelis, va, guli pradetas dkupazuoti, itariu, taip ir nepabaigsiu  blush2.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Patricia Mode @ 2012 01 03, 13:44)
Paskaičiusi atsiliepimus užsienio forumuose, nusprendžiau, kad Muddus stalas siuvimui netinkamas (nors man jis labai gražus, toks lengvas ir nematomas interjere). Dabar mąstau apie  LAIVA stalą (biški griozdas jis man) - ar kas turi jį ar bent jau čiupinėjo, koks bendras įspūdis?

ka tu siusi?
nusipirk stala-knyga - s k e l b i u .lt paieshkok. ramiai bus, kai nenaudosi sudesi ir viskas.
as neturiu [kolkas] didelio stalo ir kai reikia siuti, mane nervina ant mazo, nes audiniai krenta, reikai prilaikinet ir pan doh.gif
nori kazka pakirpti, ar sudelioti turi eiti kitur, f***ck tai psakant.

dabar ieshkau visur apvalaus valgomojo stalo ssu pasididinimu man tinkamu matmenu ir zadu kaifuoti biggrin.gif ir siuvant ir pietaujant rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žm@nytė: 03 sausio 2012 - 18:05

Gal galit pasakyti, ar kuri nors turite šį daiktą? Ar galima ant jo sedėti? Ar praktiškas? http://www.ikea.com/...ducts/64613210/
Atsakyti
QUOTE(aksome @ 2012 01 02, 13:08)
Domina sitas daikciukas . http://www.ikea.com/...ducts/40103727/
g.gif .Gal kuri turit ,kaip kokybe? Laukiu atsiliepimu  ax.gif

aš turiu tokį "uošvienės kambariuke" nu man tai labai gerai, išsprendė reikalą, kai nereikėjo grožio, ėmiau tą, prikrauta visokių slovikiukų, ir sunkių ir lengvų, nejuda niekas, kol kas viską atlaiko. žo už kainą tikrai verta.... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žm@nytė @ 2012 01 03, 19:04)
ka tu siusi?
nusipirk stala-knyga - s k e l b i u .lt paieshkok. ramiai bus, kai nenaudosi sudesi ir viskas.
as neturiu [kolkas] didelio stalo ir kai reikia siuti, mane nervina ant mazo, nes audiniai krenta, reikai prilaikinet ir pan  doh.gif
nori kazka pakirpti, ar sudelioti turi eiti kitur, f***ck tai psakant.

dabar ieshkau visur apvalaus valgomojo stalo ssu pasididinimu man tinkamu matmenu ir zadu kaifuoti  biggrin.gif  ir siuvant ir pietaujant  rolleyes.gif

Ant stalo-knygos man nepatiko dirbti - daug barškėjimo, bet funkcionalumo prasme patogu. Ir dar man jis netinka pagal išmatavimus (suskleisto).
Stalą naudočiau prie lovos (lempai, sumuštiniui tongue.gif ), o kai reiktų siūti - išsitempčiau į kambario vidurį ar prie kitos sienos. Siuvimo objektai įvairūs - nuo smulkmenų iki patalynės. Aišku, patogiau, kai daugiau darbinės vietos, bet yra kaip yra...
Atsakyti
Merginos,
gal žinote ar yra Lenkijos IKEA tokių kėdžių:
user posted image
Kaip suprantu jos pavadinimas EMMABO. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo metute79: 04 sausio 2012 - 10:39
Tai parašykite IKEA. pl puslapio paieškos langelyje ir pamatysit, bet manau, kad nėra jų ax.gif
Atsakyti