Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

Sveikos,

kieno cia foto gal galite pasakyti kokia cia spalva
user posted image

e-parduotuveje man kaip ir dvi panasios:
okl brzoz - kaip suprantu berzas smile.gif
user posted image

ir dąb bejcowany na biało - kaip suprantu kazkoks azuolas smile.gif
user posted image

tai cia kuri spalva yra musu albume? ir dar klausimukas kas turi tokios spalvos komoda, ar ten plokste ar klijuotas kazkoks lukstas ar kaip ten ji vadina.

aciu uz info wink.gif
Atsakyti
okl reiskia okleina, kitaip faneruote, reiskia apklijuota medzio lukstu, o iduje remas kito medzio, dazniausiai pusies arba plokste tiesiog.
Azuolas ten balintas, toks biski tamsesnis uz berza, berzo faktura lygesne, o gryno azuolo kazkodel pas lenkus ner doh.gif
As gavau Ikea Family kortele thumbup.gif ale adresas lietuviskas pasto kodas bet koks doh.gif (nu taip parasiau) pagal miesta atgabeno, nes salis tai Poland parasyta doh.gif ir nubraukta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2012 01 04, 17:27)
okl reiskia okleina, kitaip faneruote, reiskia apklijuota medzio lukstu, o iduje remas kito medzio, dazniausiai pusies arba plokste tiesiog.
Azuolas ten balintas, toks biski tamsesnis uz berza, berzo faktura lygesne, o gryno azuolo kazkodel pas lenkus ner doh.gif

tai vat idomu kaip tas berzas ar balintas azuolas gyvai atrodo g.gif
Atsakyti
Nu pas mane PAx spinta balintas azuolas, tai atrodo gerai, berzo stalvirsis daug sviesesnis. Nera azuolo intensyvaus rudumo, matosi faktura, lyg dazais uztepta. beje, pvz. Pax duru balintas azuolas daug geriau atrodo, nei Malm lovos balintas azuolas, bet lovos is tikro labai mazai ir matosi
Atsakyti

O kazin, kaip sios taburetes? Gal kuri turite? Ar nera visai popierines?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2012 01 04, 18:16)
Nu pas mane PAx spinta balintas azuolas, tai atrodo gerai, berzo stalvirsis daug sviesesnis. Nera azuolo intensyvaus rudumo, matosi faktura, lyg dazais uztepta. beje, pvz. Pax duru balintas azuolas daug geriau atrodo, nei Malm lovos balintas azuolas, bet lovos is tikro labai mazai ir matosi

o tai tas balintas - labai nesa i balta puse?
Atsakyti
Pasipasakosiu.

Pagaliau turim uzvalkala antklodei. Ir vis tik kaip reikia google visas nuotraukas perziureti doh.gif Zodziu, tikejausi, kad bus gelytes smulkios, o gavosi, kad patalyne su rozem. Na nera blogai, bet tokios romantikos i kambari neplanavau...
Taip tikejausi: user posted image , o taip yra:
user posted image
user posted image
Nesimate man is pradziu, kad ten rozes doh.gif
Dar naudingas dalykas yra pasiziureti prie aprasymu rodo medziagos tvirtuma:
144, palyginimui su kitomis gerai. Visumoje pasiuvimas, tvirtumas ir pan patinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meile_G: 04 sausio 2012 - 20:01
Jumoristai, pralinksmino biggrin.gif
http://www.christian...-lived-at-ikea/
Atsakyti
QUOTE(cooliuke @ 2012 01 04, 14:46)
Sveikos,

kieno cia foto gal galite pasakyti kokia cia spalva

pas mane čia..

pažiūrėjau lenkiškam psl. tokios spalvos nėra, ir pagal artikelį neranda schmoll.gif
va tokia pas mane

http://www.ikea.com/...2599/#/60062599
Atsakyti
tai manau, kad cia azuolas pas grange, o balintas nenesa i balta spalva, tik toks nu sakyukim, lyg pablukintas, ar nu ale matiniu laku nulakuotas, tik atspalvis i baltuma, bet medzio faktura normali
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2012 01 03, 15:29)
Deziu reikala as asmeniskai issprendziau tokiu budu... Nupirkau Ermitaze geras, tvirtas dezes is medienos ir jos man tarnauja jau antrus metus ir manau dar ilgai tarnaus. O kadangi as moku ir megstu dekupazinti, tai pritaikiau jas savo interjero stiliui:

ar dabar ermitaže yra tokių? gal pameni kainą?
Atsakyti
QUOTE(Siracusa @ 2012 01 05, 00:22)
ar dabar ermitaže yra tokių? gal pameni kainą?

Man rodos maciau, bet gal tik likuciai ir be dangciu, reikia siaip vaziuoti ir ziureti, kaina buvo iki 25 Lt/vnt., be dangciu pigesnes. Pas mane rudoj spintoj 2 su dangciais, 2 be dangciu. 4u.gif
Atsakyti