Įkraunama...
Įkraunama...

Sergantys vaikai grupėje - 3 tema

QUOTE(Freke @ 2012 02 06, 20:51)
bet is kitos puses sloga tik Lietuvoj liga. kiek snargliuotu vaiku kitu saliu darzeliuose?
sekantis pastebejimas teko darbintis pas privatininka (Valstybes tarnyboj deje bet vietu ner tiek kad visi galetu ten dirbti ir biuletenius imti bet kada). tai stai pasiziuri CV. yra vaikas. aha turi vaikuuuuuu (nutesdama taip.) taip turiu viena jau 4 metai. i darzeli eina. o kas bus su juo kai sirgs? biuleteniu imti tai negalesi? (gerai kad nepasimeciau.) Tetis. jis valstybiniam darbe dirba. o jei abu tevai pas privatininka uzdirba i rankas 675 is ko aukle samdytis del vaiko slogos?
man pikciau kai sedincios namuose mamos atveda vaikus, tada jau nepateisinu tu slogu....

Ar vien tik Lietuvoje - nežinau, bet, kad ji nevisada praeina be pasekmių - tai faktas.
Na, taip jau yra su darbdaviais, bet.... kiekviena mama turi galvoti ne tik apie savo darbo vietą, bet ir apie kitus vaikus, tėvus, o ir apie savo vaiką, kuris, galbūt, nuo negydomos slogos ar kosulio gali susirgti rimta liga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aladina: 06 vasario 2012 - 21:50
kaip sako mama, dirbanti auklėtoja, pirmas požymis, kad vaikas atvedamas sergantis - vaiką tėvai įmeta pro duris ir net neužsuka į grupę.
ir dar pasakojo, kad tėveliai atrado gudrybę iš ryto prišert stiprių vaistų, kurie tam kartui nuima simptomus. atveda vaiką "keistai atrodantį" bet nei kosėja, nei čiaudi, nei temperatūros turi, o ant pietų pramuša iki 40 temperatūra ir kai priverčia tėvus atvažiuot susirinkt vaiko, sužino, kad jau iš vakaro vaikas su aukšta temperatūra buvo, bet ryte "praėjo".
Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2012 02 07, 02:18)
kaip sako mama, dirbanti auklėtoja, pirmas požymis, kad vaikas atvedamas sergantis - vaiką tėvai įmeta pro duris ir net neužsuka į grupę.
ir dar pasakojo, kad tėveliai atrado gudrybę iš ryto prišert stiprių vaistų, kurie tam kartui nuima simptomus. atveda vaiką "keistai atrodantį" bet nei kosėja, nei čiaudi, nei temperatūros turi, o ant pietų pramuša iki 40 temperatūra ir kai priverčia tėvus atvažiuot susirinkt vaiko, sužino, kad jau iš vakaro vaikas su aukšta temperatūra buvo, bet ryte "praėjo".

Nesuprantu tokio elgesio tėvų, kas tose galvelės gyvena... g.gif
Atsakyti
Aš irgi paskaičius ilgai galvojau kaip tėvai taip gali elgtis su savo vaiku unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Špokencija @ 2012 02 07, 02:48)
Aš irgi paskaičius ilgai galvojau kaip tėvai taip gali elgtis su savo vaiku  unsure.gif

Taip ir tokių atvejų begalės... Gal ką įžeis šis mano pamąstymas, bet kam tokiems tėvams vaikai išvis reikalingi, kam juos gimdo gal net ir planuoja, nežinau...
Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2012 02 07, 00:18)

nu neperlenkim lazdos. Ką reiškia įmeta? Mano penkiametė pati nubėga į grupę ir vos prisišaukiu, kad ateitų atsisveikinimui bučkį duot.
Mažąjį kai nuvedu, tai jei nenoriu kad būtų daug ašarų, tai turiu greitai įvest į grupę, atsisveikint ir tuoj pat išeit. Jei sugalvoju dar žodeliu kitu su auklėtoja persimest, tai vaikas tada susigraudina ir prasideda ašaros.

Ir šiaip, paskaičius tokias temas susidaro įspūdis, kad daugelis mamų galvoja, jog tik jos rūpinasi savo vaikais, o kiti tėvai tai jau žvėrys, nemylintis savo vaikų.
Atsakyti
QUOTE(Nuska @ 2012 02 07, 09:00)
nu neperlenkim lazdos. Ką reiškia įmeta? Mano penkiametė pati nubėga į grupę ir vos prisišaukiu, kad ateitų atsisveikinimui bučkį duot.

kai kokius 3-4 metus su tais pačiais vaikais dirba ir turi darbo stažą apie 20 metų, tai puikiai skiria, kuris vaikas atlekia vienas nes taip įprasta, ar šiaip tuom kart sugalvojo, o pas ką jau reikia įtart, kad kažkas ne taip.
Atsakyti
QUOTE(Nuska @ 2012 02 07, 09:00)
Ir šiaip, paskaičius tokias temas susidaro įspūdis, kad daugelis mamų galvoja, jog tik jos rūpinasi savo vaikais, o kiti tėvai tai jau žvėrys, nemylintis savo vaikų.

Todėl, kad vedančios sloguojančius ir kitaip sergančius vaikus tokiose temose nepasireiškia. Ir kokie tai yra meilė vaikui ar rūpestis vaiku, kai jis sergantis išgrūdamas į darželį? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2012 02 07, 10:18)
Todėl, kad vedančios sloguojančius ir kitaip sergančius vaikus tokiose temose nepasireiškia. Ir kokie tai yra meilė vaikui ar rūpestis vaiku, kai jis sergantis išgrūdamas į darželį?  g.gif

na jeigu atidžiai būtumei skaičiusi šitą ir ankstesnes temas, tai būtum pastebėjusi, kad pasisako ir tos "nerūpestingos" mamos. Plius jau išsiaiškinom, kad skiriasi mamų supratimas į tai ką vadinam sergančiu vaiku. Tiesiog visos veda sveikus vaikus pagal savo supratimą. O vienos tiesos kas yra sveikas, o kas sergantis nėra.
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2012 02 06, 19:51)
bet is kitos puses sloga tik Lietuvoj liga. ... o jei abu tevai pas privatininka uzdirba i rankas 675 is ko aukle samdytis del vaiko slogos?
man pikciau kai sedincios namuose mamos atveda vaikus, tada jau nepateisinu tu slogu....

Tai pagal jus dirbanciu mamu vaiku sloga - ne liga, o jau nedirbanciu - tai liga lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(***Sandrita*** @ 2012 02 07, 14:15)
Tai pagal jus dirbanciu mamu vaiku sloga - ne liga, o jau nedirbanciu - tai liga  lotuliukas.gif

geras pastebėjimas drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
http://www.sveikaszm...r...&strid=1875
Atsakyti