Įkraunama...
Įkraunama...

Sergantys vaikai grupėje - 3 tema

QUOTE(Nuska @ 2012 02 08, 15:56)
aš nekalbu apie situaciją, kad matai jog skambina auklėtoja ir nekeli ragelio. Aš kalbu apie situaciją, kad tu gali ilgai nematyti jog skambina. Tarkime mama yra gydytoja ir tuo metu operacinėje. Banke kiek žinau operatorės irgi negali šalia turėti asmeninių daiktų. Taip pat žinau netgi darboviečių, kur atėjęs darbuotojas ryte į darbą privalo visus asmeninius daiktus, tame tarpe ir telefoną, palikti rūbinėje. Žinoma tai nereiškia, kad neįmanoma reikalui esant jo surasti ir pan., bet tai gali užtrukti.

darzelyje pildoma informacija apie tevu kontaktus. Galima palikti ne tik asmenini tevo, mamos numeri, bet ir darbo extra atveju.
Kaip Jus sakote yra visokiu situaciju, bet tai pat yra labai daug sprendimo budu 4u.gif

net baisu pagalvot, kai atveda serganti vaika ir dar ragelio nekelia, zinodama, kad serganti atvede ir kad galbut situacija pablogejo....ai net nesigilinu, nes man cia nenormalu ir tiek.
Atsakyti
Man tai tik idomu kaip yra nustatoma tas specialiai ar ne tevai nekelia ragelio?
Situacija,kai tevai atveda serganti vaika yra nenormali-vienareiksmiskai,del to ir nesitiki,kad tai paplites reiskinys.Bet lygiai taip nenormaliai atrodo pasisakymai,apie neva tycia telefonu neatsiliepiancius tevus,pasikartosiu,kaip tas yra nustatoma?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silvy: 08 vasario 2012 - 16:19
QUOTE(Laura_online @ 2012 02 08, 16:10)
net baisu pagalvot, kai atveda serganti vaika ir dar ragelio nekelia, zinodama, kad serganti atvede ir kad galbut situacija pablogejo....ai net nesigilinu, nes man cia nenormalu ir tiek.

ale ot lietuviškas "optimistinis" mastymas biggrin.gif
o variantas, kad ji atvedė sveiką vaiką (bent taip atrodė ryte) ir kad dėl kažkokių priežasčių tiesiog negali pakelti ragelio, sunkiai įsivaizduojamas?
Atsakyti
QUOTE(Silvy @ 2012 02 08, 16:13)
Man tai tik idomu kaip yra nustatoma tas specialiai ar ne  tevai nekelia ragelio?
Situacija,kai tevai atveda serganti vaika yra nenormali-vienareiksmiskai,del to ir nesitiki,kad tai paplites reiskinys.Bet lygiai taip nenormaliai atrodo pasisakymai,apie neva tycia telefonu neatsiliepiancius tevus,pasikartosiu,kaip tas yra nustatoma?

na sakykit ką norit, bet manau, kad tėvai tikrai ras galimybę, kad ir kur dirbant, bent kelis kartus per dieną pasitikrint ar kas neskambino... bent jau aš išvedus vaiką į darželį visada turiu šalia telefoną - mažu kas.
o dėl nekėlimo tyčia - kaip tada pavadinti tada tokią situaciją, kai tėvai pasiėmę vakare iš darželio akivaizdžiai sergantį vaiką sekančią ar dar sekančią dieną vėl jį atveda... ir nereikia pasakot, kad jūsų darželyje to nėra - gal jūs tiesiog nežinot?
beje mūsų grupėje šalia tėvų kontaktų yra nurodomi ir papildomi - kam būtų galima skambinti extra atveju
Atsakyti
QUOTE(Nuska @ 2012 02 08, 16:15)
ale ot lietuviškas "optimistinis" mastymas  biggrin.gif
o variantas, kad ji atvedė sveiką vaiką (bent taip atrodė ryte) ir kad dėl kažkokių priežasčių tiesiog negali pakelti ragelio, sunkiai įsivaizduojamas?

nepatikesite, bet taip g.gif

QUOTE(bbrigitux @ 2012 02 08, 16:36)
na sakykit ką norit, bet manau, kad tėvai tikrai ras galimybę, kad ir kur dirbant, bent kelis kartus per dieną pasitikrint ar kas neskambino... bent jau aš išvedus vaiką į darželį visada turiu šalia telefoną - mažu kas.
o dėl nekėlimo tyčia - kaip tada pavadinti tada tokią situaciją, kai tėvai pasiėmę vakare iš darželio akivaizdžiai sergantį vaiką sekančią ar dar sekančią dieną vėl jį atveda... ir nereikia pasakot, kad jūsų darželyje to nėra - gal jūs tiesiog nežinot?
beje mūsų grupėje šalia tėvų kontaktų yra nurodomi ir papildomi - kam būtų galima skambinti extra atveju

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(bbrigitux @ 2012 02 08, 16:36)
...ir nereikia pasakot, kad jūsų darželyje to nėra - gal jūs tiesiog nežinot?

Cia tai geras doh.gif
Nepergarsiai pasakyta?
Moterie,blogai kriminalu lygioj vietoj ieskot,susirupinkit.
Ar geresne pasijuntante,kai kitus tevus neigiamais matote?
Atsakyti
QUOTE(Silvy @ 2012 02 08, 16:43)
Cia tai geras  doh.gif
Nepergarsiai pasakyta?
Moterie,blogai  kriminalu lygioj vietoj ieskot,susirupinkit.
Ar geresne pasijuntante,kai kitus tevus neigiamais matote?

nei aš ieškau kriminalų, nei ką.... tai Jūs tikriausiai savam rate neturite pažįstamų auklėtojų.....
ir ne aš neigiamai kitus tėvus matau, o tikriausiai Jūs taip save bandote pateisinti g.gif
Atsakyti
Mano anyta 20 metu vedejavo viename Kauno darzelyje,tai esu girdejus visokiausiu istoriju.Tame tarpe apie motinas,kurios is skiedros vezima malku priskaldo,todel stengiuosi aklai neprisideti prie minios,kuri meto akmenis i neatsakingus tevus,kuriu (sprendziant is sios temos) yra galybe.
Del sloguojanciu,ciaudinciu vaiku tai taip,esu macius ir toks vaizdas,deja,manes gerai nenuteikia. Pasliku ir vaistais prisertu,kaip kazkuri minejo,kad temperatura iki 40-ties laipsniu prasimusa-tikrai neregejau ir dar matai tevai juos piktybiskai primetineja aukletoju globon unsure.gif
Noriu pasakyti,kad nereikia perspausti,nebutinai aklai pasikliaut kazkokios neva tai aukletojos dukros pasisakymais.Kur garantijos,kad cia ne sugedes telefonas ir isvis cia gi internetas bigsmile.gif
Cia atejo parase ir issirutuliojo iki to,kad kam isvis tokiem tevam gimdyt vaikus,common,moterys
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silvy: 08 vasario 2012 - 17:31
kiekviena mes kovojam už savo vaikus ir tikrai nemalonu matyt, kai grupėje sėdi vaikai su akivaizdžiais ligos simptomais, o auklėtojos tik pečiais trauko, nes negali prisiskambint tėvams. o baudas už sergančius vaikus grupėse gauna tai auklėtojos... aišku sutinku, kad yra atvejų, kai vaikui ligos simptomatika išryškėja būnant grupėje, bet pripažinkit ir tai, kad yra tėvų kurie vaikus veda į darželį su sloga ir kosinčius, nes pasak jų kol nėra temperatūros vadinasi vaikas neserga....

Papildyta:
QUOTE(Silvy @ 2012 02 08, 17:27)
Noriu pasakyti,kad nereikia perspausti,nebutinai aklai pasikliaut kazkokios  neva tai aukletojos dukros pasisakymais.

jeigu tai taikėt man - aš nesu auklėtojos dukra...
Atsakyti
Taikiau ne jums,atgal kelis puslapius zvilgtelkit.
Atsakyti
QUOTE(bbrigitux @ 2012 02 08, 19:33)
grupėje sėdi vaikai su akivaizdžiais ligos simptomais, o auklėtojos tik pečiais trauko, nes negali prisiskambint tėvams. o baudas už sergančius vaikus grupėse gauna tai auklėtojos... 

jei jau gautu baudas uz sergancius vaikus, tai is ryto atvestu serganciu ir nepriimtu i grupe bigsmile.gif o dabar is vakaro patys paskambina tevams kad vaikas serga o is ryto vel priima ji i grupe bigsmile.gif na bent is cia rasanciu toks vaizdas susidaro doh.gif

Neisivaizduoju ir netikiu kad yra tokiu tevu kurie vaika numusus temperatura nuo 40 laipsniu atveda i grupe. Absurdas ir tiek. Gal koks vienas ar du atvejai ir pasitaike per lietuva, ka gali zinot, bet tikrai ne masiskai tokie atvejai kaip paskaicius cia susidaro toks ispudis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganaa999 @ 2012 02 08, 13:54)
Na musu aukletojos suinteresuotos kad serganciu vaiku i grupe nevestu, jau rugseji per susirinkima paprase kad nevesti serganciu nes uzsikrecia visi kiti greitai. Aisku ar tevai i tai sureagavo tai klausimas.. bet tikrai jos nera suinteresuotos sergancius vaikus grupeje laikyt. Ir jei kas negerai atejus visada pasako.

Visos auklėtojos suinteresuotos, tiesiog neįsiskaitėt i mano postą, kuriuo norėjau pasakyti, kad bereikalo auklėtojos namo nesiunčia vaikų.
Papildyta:
QUOTE(Baltike @ 2012 02 08, 16:32)

O dėl karščiuojančių vaikų darželyje, kurių po pusdienį niekas nepasiima, dėl tų, kuriuos vakare atidavė su temperatūra, o kitą dieną jie vėl grupėje, tai savo akimis savo vaikų grupėse tokių atvejų per 8 metus mačiau ne vieną (o kiek dar galbūt ir nemačiau). Sutinku, jie nėra kasdienybė, bet nereikia nurašyti ir VBS.

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(bbrigitux @ 2012 02 08, 17:36)

drinks_cheers.gif taip turbūt ir elgiasi daugelis tėvų, bet matyt nevisi.
Atsakyti