Įkraunama...
Įkraunama...

Elizabeth Arden kosmetika

Gal kas naudojat drėkinančią kaukę? bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 11 22, 19:26)
user posted image
Kokie atsiliepimai?  ax.gif

Teko parduot tokios pudros 4 buteliukus - visos įsigijusios liko patenkintos, atsiliepimai geri
Pati turiu (salon size 100ml) butelaitį tokios, tai man patinka, bet ji tokia lengva, man tai dieniniam makiažui labiau, o vakarui norisi rimtesnės pudros, labiau maskuojančios....Tačiau dengiasi labai gerai, lengvai, suteikia veidui gaivumo tokio.... 4u.gif
Atsakyti
sveikos, na pradejau domitis EA kosmetika ir ruosiuos jos is amerikos uzsakyti. pazystama turi drauga, kuris ten dirba - todel del kokybes garantuoja.
esu isbandziusi tik lupdazius, ir kauke su keramidais - tai man patikos. todel noriu pabandyti ir veido prieziuros linija - giliai valancia kauke, prausikli. gal yra norinciu uzsisakyti ir kokiu produktu - butu pigesnis parsiuntimas wink.gif jei kazkas susidomes rasykite goda.zobelaite@gmail.com kainos butu kaip amerikietiskose svetainese, gal kai ka pigiau iseitu gauti.
Atsakyti
Sveikos. Reikia pagalbos. Noriu sužinoti, ar EA kremai gali būti testeriniai, ar apskritai kremų pakuotės gali būti testerinės? norėčiau pirkti Ceramide Plump , sužinojau, kad testeris, bijau rizikuoti. Jei kas nusimanantis atsakys, būsiu dėkinga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vestuke: 25 liepos 2011 - 08:56
QUOTE(vestuke @ 2011 07 25, 10:55)
Sveikos. Reikia  pagalbos. Noriu sužinoti, ar EA kremai gali būti testeriniai, ar apskritai kremų pakuotės gali būti testerinės? norėčiau pirkti Ceramide Plump , sužinojau, kad testeris, bijau rizikuoti. Jei kas nusimanantis atsakys, būsiu dėkinga.

na jei kremas is parduotuvems skirtu testeriu ir nepraimtas, tai gali buti, bet sis kremas skirtas brandziai odai, nuo kokiu 35 metu. ir labiau naudojamas saltesnius oru, nes gana riebus. as mamai padovanojau si, kartu su paakiu tos pacios linijos kremu, tai sake, kada rieboki, ir kai karsta, matosi toks blizgejimas pasitepus.
Atsakyti
Ačiu 4u.gif
Atsakyti
as nesu patenkinta double density mascara, kazkoks padziuves, mazai juodulio
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2011 07 29, 23:12)
as nesu patenkinta double density mascara, kazkoks padziuves, mazai juodulio

Keista,gal senas g.gif ,nes labai juos visi giria.Padaro fantastiskas blakstienas.As pati turiu Ceramide Lash Extending treatment mascara-labai patenkinta thumbup.gif
Dar labai patinka purskiamos pudros-jausmas drekinimo nuostabus smile.gif
Atsakyti
Įsigijau EA kreminį dezodorantą ir parfumuotą kūno losjoną Green Tea, tai ir kvepalų nebereikia, ypač kai kartu viską naudoji, ir kvapas laikosi be galo ilgai. Man EA patinka vis labiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(edituke 1976 @ 2011 07 30, 10:45)
Keista,gal senas g.gif ,nes labai juos visi giria.Padaro fantastiskas blakstienas.As pati turiu Ceramide Lash Extending treatment mascara-labai patenkinta thumbup.gif
Dar labai patinka purskiamos pudros-jausmas drekinimo nuostabus smile.gif

jei tusa siuntetes, del didelio temperatutinio skirtumo - jei gabeno lektuvu, galejo but paveikta sudetis, todel trupa. arba senas.
Atsakyti
O man labai patinka Volume Glamour tušas. Padaro apimtį, nesulipina. Tik kažkodėl neilgam užtenka, jei lyginti su kitais.
Atsakyti
QUOTE(vestuke @ 2011 08 24, 18:07)
O man labai patinka  Volume Glamour tušas. Padaro apimtį, nesulipina. Tik kažkodėl neilgam užtenka, jei lyginti su kitais.

Atsiprašau, ne apie EA tušą pasisakiau. Ne į temą. blush2.gif
Atsakyti