Įkraunama...
Įkraunama...

Elizabeth Arden kosmetika

user posted image
Elizabeth Arden Pure Finish Mineral Bronzing Powder
turiu sita daikciuka, tai man labai patinka bigsmile.gif suteikia grazia spalva, matinis..
user posted image
Double Density Maximum Volume Mascara
sita gavau dovanu..pati jo nepirkciau antra kart, bet siaip neblogas, lengvai dengiasi, nesulipina...
user posted image
MEDITERRANEAN BREEZE
mano kvepaliukai pavasariui ir vasarai nr.1 wub.gif jau nusipirkau antraji buteliuka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbyte @ 2009 03 04, 20:52)
O sakykit kurios kapsulės geresnės? keramido ar Sheer White su vit.c ir e? Palyginkit:)

Na keramido nebandžiau, nes jos skirtos manau vyresnio amžiaus odai, o sheer white bandžiau, tai labai patiko thumbup.gif Nors manau tokiems koncentruotiems dalykams mano odai dar per anksti blush2.gif Tačiau gavus dovanų ir sunaudojau ax.gif Odą labai švelnina ir skaistina rolleyes.gif
QUOTE(ruda lape @ 2009 03 04, 21:30)
Nežinau kaip sheer white (man atrodo jos balinantį poveikį turėtų duot) g.gif

Tikrai nea, netapau nei baltesnė, nei išblyškus, tiesiog skaistina odą, daro ją lygią ir švelnutėlę thumbup.gif mano mama jas naudojo, tai irgi neišbalo biggrin.gif Bet jomis liko labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
na vasarai nusipirkau Elizabeth Arden drekinamaji veido krema,nepatiko man schmoll.gif kvapas prastas,susenusiu kremu atsiduoda lotuliukas.gif ir siaip kazkoks nevertas gero kremo titulo.....na o kas liecia kvepaliukus,tai yra visai neblogu kvapu ir kainos nesikandzioja rolleyes.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 09 08, 23:45-->
QUOTE(Lina smile.gif @ 2009 09 08, 23:45)
na vasarai nusipirkau Elizabeth Arden drekinamaji veido krema,nepatiko man schmoll.gif kvapas prastas,susenusiu kremu atsiduoda lotuliukas.gif ir siaip kazkoks nevertas gero kremo titulo.....na o kas liecia kvepaliukus,tai yra visai neblogu kvapu ir kainos nesikandzioja rolleyes.gif

Tai gal pasenusi nusipirkot? Nebent parduotuvej pirktas, tai neturetu taip but. Nors gal kitokia linija kitaip kvepia... g.gif Pati turejau EA prausikli ir krema, tai prausiklis normaliai su kvapu buvo (na nei kvepejo, nei smirdejo), o kremas tai man skaniai kvepejo wub.gif

As is EA turiu 'green tea' kvepaliukus - tokie gaivus ir vasariski thumbup.gif Blizgiai nelabai patiko (neskanus), bet akiu seseliai pasakiski - turiu 4 mazas paletes ir neatsidziaugiu: gerai dazo, nealergizuoja akyciu, nesubega, issilaiko visa diena wub.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 09 09, 02:59)
Tai gal pasenusi nusipirkot? Nebent parduotuvej pirktas, tai neturetu taip but. Nors gal kitokia linija kitaip kvepia...  g.gif Pati turejau EA prausikli ir krema, tai prausiklis normaliai su kvapu buvo (na nei kvepejo, nei smirdejo), o kremas tai man skaniai kvepejo  wub.gif

As is EA turiu 'green tea' kvepaliukus - tokie gaivus ir vasariski  thumbup.gif Blizgiai nelabai patiko (neskanus), bet akiu seseliai pasakiski - turiu 4 mazas paletes ir neatsidziaugiu: gerai dazo, nealergizuoja akyciu, nesubega, issilaiko visa diena  wub.gif

na nezinau g.gif neturetu buti pasenes g.gif pirkau parduotuvej,galiojimo laiko neraso,va ka tik paziurejau biggrin.gif tik,kad po atidarymo sunaudoti per 12 menesiu rolleyes.gif bet kvapas tai tikrai schmoll.gif o kas liecia tuos green tea kvepaliukus,man jie irgi visai thumbup.gif o jeigu dar su kuno losjonu tokio pat kvapo pasitepi,tai isvis klausdavo manes visi kuom cia prisikvepinus lotuliukas.gif o tu blizguciu net neuosciau unsure.gif nezinau net kavapo 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lina :): 09 rugsėjo 2009 - 19:09
smile.gif+2009 09 09, 20:06-->
QUOTE(Lina smile.gif @ 2009 09 09, 20:06)
na nezinau g.gif neturetu buti pasenes g.gif pirkau parduotuvej,galiojimo laiko neraso,va ka tik paziurejau biggrin.gif tik,kad  po atidarymo sunaudoti per 12 menesiu rolleyes.gif 

Tokiu atveju turi rasyt pagaminimo data - viena is dvieju (galiojimo ar pagaminimo) visada raso. Tik gali but ji uzkoduota, tai bandykit paieskot internete kaip issifruot.
Atsakyti
Kremas iš tiesų nekoks, nevertas tos kainos. Pati kažkada turėjau, tai kurį laiką patepliojusi mečiau lauk. Nieko gero.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 09 10, 09:46)
Kremas iš tiesų nekoks, nevertas tos kainos. Pati kažkada turėjau, tai kurį laiką patepliojusi mečiau lauk. Nieko gero.

Kuris konkreciau? Negalima juk visu nurasyt kaip nekokiu, jei tik viena bandzius. Pati neseniai dariau eksperimentus su MyChelle kosmetika, tai tik po visu kremu megineliu isbandymo galiu pareikst, kad nepatinka visi kremai. O del EA dabar neberandu to, kuris patiko - buvo su pompele ir stikliniam buteliuke, tiksliau vadinosi losjonas, o ne kremas ir kiek pamenu jautriai ar sausai odai (atrodo pirmas variantas). Tai labai lengvas, kvapnus, gerai besigeriantis buvo. Bet tuo metu pas man odyte paserpetojus buvo, tai tu serpetojimu neuzgyde jis, nes per mazai drekinimo buvo, bet jei odyte be tokiu dideliu problemu, tai kuo puikiausias kremas. Tik kitas dalykas kaina, nes ji tai ispustas reikalas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 09 10, 01:56)
Tokiu atveju turi rasyt pagaminimo data - viena is dvieju (galiojimo ar pagaminimo) visada raso. Tik gali but ji uzkoduota, tai bandykit paieskot internete kaip issifruot.

Reikes gal pabandyti g.gif bet vel apziurejau blush2.gif nieko as ten nematau,tik 6CB raideles....o ka jos reiskia,tai nzn doh.gif 4u.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 09 10, 21:57-->
QUOTE(Lina smile.gif @ 2009 09 10, 21:57)
Reikes gal pabandyti g.gif bet vel apziurejau blush2.gif nieko as ten nematau,tik 6CB raideles....o ka jos reiskia,tai nzn doh.gif  4u.gif

Reiskia, kad pagaminta 2006m. 11men. wink.gif Va cia galima pasitikrint pagaminimo datas: SKAICIUOTUVAS

O siaip rekomenduojama kremus sunaudot per 3 metus nuo pagaminimo, kad butu tikra efektas. Kitu atveju gali silpnet veiksmingumas arba sukelt alergines reakcijas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 11 rugsėjo 2009 - 00:52
QUOTE(shopingas @ 2009 09 11, 01:51)
Reiskia, kad pagaminta 2006m. 11men. wink.gif Va cia galima pasitikrint pagaminimo datas: SKAICIUOTUVAS

O siaip rekomenduojama kremus sunaudot per 3 metus nuo pagaminimo, kad butu tikra efektas. Kitu atveju gali silpnet veiksmingumas arba sukelt alergines reakcijas.

aciu uz issifruotus cifriukus wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
tai va ... skaitau ir galvoju verta pirkti EA ar ne, tiek daug nuomoniu g.gif ....
Nesenai uztikau tinklapi
http://www.cheapsmel...tegory=Skincare

kur EA tikrai prieinama (ypac rinkiniai) ... beje ne tik si kompanija

mane domina kokie kremai nuo kokio amziaus naudojami niekaip negaliu rasti informacijos gal kas pagelbetu?
Gal kas gali ka nors pasakyti apie EA Millenium?
Atsakyti