Įkraunama...
Įkraunama...

Elizabeth Arden kosmetika

Nuo siol mano megstamiausia veido dekoratyvine kosmetika bus Elizabeth Arden. Pabandziau keleta produktu ir likau suzaveta:

Naudoju stai siuos produktus:
user posted image
Flawless Finish Mousse Makeup
Labai lengvas, suteikiantis minimalu grazu odos atspalvi, nemaskuoja, raso, kad netinka riebiai veido odai. Mano pacios misri veido oda, o sia pudra naudojau visa vasara, kai oda buvo siek tiek riebesne nei iprasta, man viskas tiko thumbup.gif
user posted image
Flawless Finish Bare Perfection
Sios pudros beveik nenaudoju blush-anim-cl.gif Taciau ji labai lengvai pasiskirsto ir gerai maskuoja, suteikia blizgesio.

user posted image
Flawless Finish Sponge-On Cream Makeup
wub.gif megstamiausia pudra, kuri puikiai maskuoja, lengvai tepasi ir suteikia grazu atspalvi, ne per riebi ir ne per sausa mirksiukas.gif

Atsakyti
Siandien gavau dovanų dyyyyydelį rinkinį šios dekoratyvinės kosmetiko: šešėliai, tušas, ružai, pudrytė, lūpdažiai, blizgiai, akių ir lūpų pieštukai, viskas parveštiniai iš UK, tai bandysiu ir galėsiu paidalint patirtim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamadina @ 2009 10 14, 22:31)
Siandien gavau dovanų dyyyyydelį rinkinį šios dekoratyvinės kosmetiko: šešėliai, tušas, ružai, pudrytė, lūpdažiai, blizgiai, akių ir lūpų pieštukai, viskas parveštiniai iš UK, tai bandysiu ir galėsiu paidalint patirtim  mirksiukas.gif

Labai idomu bus isgirst atsiliepimus. Man EA seseliai nepakeiciami tiek spalvomis, tiek laikymusi ir tepimusi wub.gif
Atsakyti
lupoms priemones tikrai geros
Atsakyti
Turejau kunui pilinga,sios firmos,net nezinau,ar pirkciau antra kart,nieko ypatingo.
Na o pastoviai perku sios firmos tai kremini dezodoranta,jau 2metai,kai ji naudoju,ir vis perku,kai pasibaigia.
Atsakyti
Lupu blizgiai ir lupdaziai nieko, seseliai normalus, bet tusas tai feeee
Atsakyti
user posted image
Kokie atsiliepimai? ax.gif
Atsakyti
daug esu visko EA išbandžius, nepasakyčiau, kad labai patiktų- pati nepirkčiau bet vis ką dovanų gaunu rolleyes.gif kvepalų neutralūs kvapai tokie, gaivūs, neįkyrūs visiem patinka tai ir tinka dovanai. bet pasipurški jais ir po pusvalandžio jau kvapo nebejauti, gal kam ir patinka, bet aš noriu jaust kvapą mirksiukas.gif lūpdažį ir blizgį turiu ir beveik nenaudoju, nes labai nemėgstu to senovinių lūpdažių kvapo, o aš dar ir skonį tokį jaučiu tai išvis doh.gif losjonai parfumuoti tai nieko blogo negaliu sakyt, šešėliai geri, laaabai ilgam užtenka ir laikosi gerai mirksiukas.gif
Atsakyti

i 
Skelbimai už Skelbimų lentos ribų yra draudžiami.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 05 gruodžio 2009 - 21:11
QUOTE(Elektraaa @ 2009 09 29, 14:33)

user posted image
Flawless Finish Sponge-On Cream Makeup
wub.gif  megstamiausia pudra, kuri puikiai maskuoja, lengvai tepasi ir suteikia grazu atspalvi, ne per riebi ir ne per sausa  mirksiukas.gif

sita pudra man irgi super patiko. Buvau gavusi dovanu. Dabar irgi noriu, bet nezinau kur pirkti. Siustis truputi nedristu, nes noriu truputi sviesesnes nei turejau, tai kazkaip bijau nepataikyti...
Atsakyti
Sveikutes! Noreciau suzinoti jusu nuomone apie sia pudryte, gal kas naudojo?
user posted image
Atsakyti
Nusipirkau dvigubą Arden blizgį, nepatiko, sunaudosiu aš jį kažkaip, bet daugiau nepirksiu schmoll.gif
Atsakyti