Įkraunama...
Įkraunama...

Elizabeth Arden kosmetika

QUOTE(Palomina @ 2007 11 19, 17:39)
kiek kainuoja sampunas ir kondicionierius?

po 50Lt - 250ml.
Atsakyti
QUOTE(kamputyje @ 2007 11 20, 14:14)
po 50Lt - 250ml.

aciu 4u.gif
Atsakyti
Turiu veido prausikli - labai fainas thumbup.gif
makiazo pagrinda - butu nieko, bet kvapas nepatinka schmoll.gif
seselius - faini smile.gif
Atsakyti
Man dekoratyvine EA labai patinka wub.gif
Atsakyti
Turiu pudrą flawless finish. Nereali man, tik ji labai „sunki“, pirmus kartus truputį perdozadovau jos, tai tekdavo valytis veidą lotuliukas.gif . Bet dabar tai ji man super— veidas lygus lygus atrodo wub.gif
Atsakyti
Turiu tušą, tai nelabai patenkinta esu verysad.gif Bet va kapsulės su keramidais veidui labai geros. Ypač po pirties, kai norisi odą prisodrint,visas veidelis pajaunėja ir išsilygina thumbup.gif
Atsakyti
Turiu ivairiu dalyku is "Green Tea" serijos:
kvepalus - vieni megstamiausiu, dvelkia gaiva, man ypac tinkami pavasariui/vasarai ax.gif
drekinanti veido losjona, kuris man taip pat labai patinka - jo tekstura tokia lengvute ir "permatoma" wub.gif (man sunkesni kremai visiskai nepatinka schmoll.gif )
neseniai isigijau duso zele - irgi nieko, gaiviai kvepia;
siandien parsinesiau veido prausikli, tai bandysim ax.gif turetu gerai valyti veida, jis su tokiom mazytem granulytem, tik ar nebus per astrus...

o del daugelio peikto kvapo, tai nezinau - gal merginos turejo kazkokias kitas, ne "Green Tea" serijos priemones? Nes man tai siu priemoniu kvapas tikrai labai malonus ir gaivus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lajla @ 2008 01 24, 22:44)
o del daugelio peikto kvapo, tai nezinau - gal merginos turejo kazkokias kitas, ne "Green Tea" serijos priemones? Nes man tai siu priemoniu kvapas tikrai labai malonus ir gaivus  ax.gif

Nu tai taip, tos priemones "Green Tea" kvepalu kvapo wub.gif labai skaniai kvepia.. Bet pvz kitos priemones turi specifini kvapa. Tarkim siandien naudojau "eight hour cream", tai toks super astrus ivairiu zoliu kvapas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kamputyje: 25 sausio 2008 - 01:13
As turiu tonika jautriai odai - labai patinka, svelnus, malonaus lengvo kvapo.
Veido krema su atspalviu (tipo sulyginanti veido spalva) - nekoks jis man, spalvaper tamsi, spalvos toks vaizdas nelabai ir sulygina.
Turiu seselius - patinka visai, tokie svelnus.
Ir dar laukiu kaukes veidui, galesiu parasyti atsiliepimus veliau. smile.gif
Atsakyti
O as sio metu nauduoju palete Caribbean Colors smile.gif Pirkau dovanai,bet palikau sau.. Seseliai visai faini,spalvytes intensivios,lupdaziukas nieko vertas,nepatinka.. Sepetukai mikro dydzio tai labai nepatogu...
Atsakyti
Man labai aptiko Eight huors serija, na kvapas jo aitrokas (man primena ciobrelius) bet super.
O siap man kaukes labai, va dar lupu blizgis liuks. Dabar sedziu ir mastau apie tusa, tik nenusprendziu pirkti ar ne.
http://www.directcos.....izabeth Arden
Atsakyti
Labai patinka "Deep Cleansing Lotion",veidukas po jo nerealiai svelnus bigsmile.gif , turejau pora lupdaziu irgi puikus- reikes vel isigyti. Nepatiko tik tusas, vaizdelis buvo neblogas, bet jei patrinsi ir pateks i aki tai ziauriai grauzdavo, ko nebuna su kuriuo nors kitu tusu bent jau man
Atsakyti