Įkraunama...
Įkraunama...

Elizabeth Arden kosmetika

QUOTE(agnir @ 2008 02 22, 17:41)
Labai patinka "Deep Cleansing Lotion",veidukas po jo nerealiai svelnus bigsmile.gif , turejau pora lupdaziu irgi puikus- reikes vel isigyti. Nepatiko tik tusas, vaizdelis buvo neblogas, bet jei patrinsi ir pateks i aki tai ziauriai grauzdavo, ko nebuna su kuriuo nors kitu tusu bent jau man

nagi, papasakok placiau bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Vakar pabandžiau EA Deep cleansing mask...esu sužavėta,veidukas pasidarė daug švaresnis,švelnus...O labiausiai man patiko,kad veido spalva atsistatė thumbup.gif
Atsakyti
Esu daug gero girdejus apie kapsules veidui ir paakiams.Ale kol pats nepabandysi nesuzinosi.Kai baigsiu savo paakiu krema, bandysiu su Arden kapsulytem savo paakius gaivint mirksiukas.gif
Atsakyti
Siaiap geros priemones : ir dekoratyvas ir kremai thumbup.gif Tik va beda tame kad LT gan ribotas asortimentas ir daug produktu na....nelabai svieziu cool.gif ( besibaigianciais gliojimo laikais)
Atsakyti
isigijau 2 valancias kaukes ir 1 drekinancia, prausikli ir 24 val drekinanti fluida wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 02 22, 17:33)
nagi, papasakok placiau  bigsmile.gif  bigsmile.gif

QUOTE(Pupsiukas @ 2008 03 04, 10:11)
Siaiap geros priemones : ir dekoratyvas ir kremai thumbup.gif Tik va beda tame kad LT gan ribotas asortimentas ir daug produktu na....nelabai svieziu cool.gif ( besibaigianciais gliojimo laikais)

Na ka dar bandziau Good Night's Sleep- Restoring Cream ir Overnight Success - Skin Reneval Serum tikrai irgi puikus gaminiai savo poveikiu, tik kvapas ju man nepatiko schmoll.gif
Tiesa skant jie pirkti JAV, o pas mus tikrai siaurokas asortimentas ir nezinau ar cia parduodamu kokybe butu tokia pat gera... cia is mano patirties g.gif
Atsakyti
naudoju is arden dabar paakiu kremuka, bet kad jis niekuo neissiskiria is kitu normaliu kremu, antrakart nepirkciau, ieskociau ka nors geresnio
turiu kapsulytes su atrodo keramidais thumbup.gif thumbup.gif oda silko svelnumo bet ar daugiau naudos yra, tai nezinau, naudoju retkarciais, kad netraumuociau odos senatvinem priemonem lotuliukas.gif
turiu dar paakiu krema irgi su keramidais ir tarsi rausvom dalelem, is pirmo zvilgsnio patiko, bandziau ant ranku odos
Atsakyti
niu va, sedziu su drekinancia kauke, taip maloniai saldo wub.gif poru neuzkiso, oda sudrekino (man po pirmo karto matosi ar kauke tinka, po AVENE drekinancios kaukes lekiau pas kosmetologe valytis poru, nes visas iki vienos uzkiso)
pries tai buvau uzsidejusi deep cleansing mask, lyg ir poros pasviesejo g.gif
ant paruostos odos pasitepiau drekinanti kremuka 24 perpetual fluid
Atsakyti
Užsisakiau Elizabeth Arden Sheer Lights Illuminating Tinted Moisturizer 4u.gif
Kai tik atkeliaus, išbandysiu ir parašysiu atsiliepimus ax.gif
Gal esat bandžiusios šį daikčiuką? 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Blondie @ 2008 03 13, 00:25)
Užsisakiau Elizabeth Arden Sheer Lights Illuminating Tinted Moisturizer  4u.gif
Kai tik atkeliaus, išbandysiu ir parašysiu atsiliepimus  ax.gif
Gal esat bandžiusios šį daikčiuką?  4u.gif
user posted image

Aš turiu tokį... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Oliukė @ 2008 03 12, 22:46)
Aš turiu tokį... thumbup.gif

drinks_cheers.gif Ir kaip? Kaip pasidengia? Ilgai išlieka? Ar maskuoja? ax.gif O kokia spalvytę turit? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Blondie @ 2008 03 13, 02:13)
drinks_cheers.gif  Ir kaip? Kaip pasidengia? Ilgai išlieka? Ar maskuoja?  ax.gif  O kokia spalvytę turit?  4u.gif

Man labai patinka,ant veiduko net nesijaucia schmoll.gif ...atrodo labai naturaliai bigsmile.gif Islieka ilgai,ir maskuoja getai,nors as uzsakinejau labai sviesia...light
user posted image
Atsakyti