Įkraunama...
Įkraunama...

Elizabeth Arden kosmetika

Pradėsiu nuo prausiklio veidui.
Prausiklis
Gerai putoja ir nedaug reikia, netgi akių makiažas gerai nusiplauna.
Toliau veido tonikas normaliai odai
Tonikas
Veido rytinis serumas ''Good morning'' labai fainas ypač prieš makiažą
Serumas
Paakių kremas ir veidio kremas- nuostabūs.
Intervene
Naktinis serumas
Serumas
Naktinis kremas
Kremas
Nulupamoji veido kaukė.
Kaukė
Gilaus valymo veido kaukė,
Kaukė
pirmą kartą panaudojus šią kaukę, man veidas labai pasikeitė thumbup.gif Taigi naudoju visas šias priemones, užima daug laiko, bet jeigu nori rezultatų, turi tai daryti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rpusevic: 18 liepos 2008 - 11:31
Sakykit, gal kuri turit tuos Elizabeth Arden kvepaliukus su zaliaja arbata?
Man idomu ar ilgai laikos ir šiaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Turkcena @ 2008 07 29, 16:37)
Man idomu ar ilgai laikos ir šiaip  smile.gif

neilgai laikosi, bet karštesnei vasaros dienai pats tas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Turkcena @ 2008 07 29, 16:37)
Man idomu ar ilgai laikos ir šiaip  smile.gif

Išvis nesilaiko, 15min. ir vsio. Kvepalų nepagirsiu bet va kremai tai thumb_yello.gif Turiu drekinamąjį dieninį, naktinį serumą bei kremą ir jaučiu kad mano oda patenkinta kad jais tepuosi kaip niekad gyvenime dar rolleyes.gif Tikrai SUPER thumbup.gif Jei tik kam leidžia galimybės juos nusipirkti- tikrai rekomenduoju thumb_yello.gif
Papildyta:
Ir dar paakių kremą E. Arden naudoju smile.gif
Atsakyti
Naudoju EA krema, prausikli, seselius akims ir skaistalus - labai patenkinta esu. thumbup.gif
Atsakyti
Esu patenkinta šios kosmetikos rezultatais thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Norėjau paklaust gal kas žinot kur pas mus jų galima įsigyt, nes maniškiai EA jau į pabaigą tai nžn ar vėl siųstis ar, jei yra pas mus, čia pirktis (gal net pigiau išeitų pas mus) g.gif
Atsakyti
Turiu šitą pudrytę,man ji super duper thumbup.gif
user posted image

Ir šitą losjoną kūnui,kvapas išsilaiko labai ilgai,praktiškai po dušo pasitepus ir einant iš namų nebesikvepinu,nes pakanka geram pusdieniui aromato thumbup.gif
user posted image

Dabar dar užsisakiau tokią birią pudra,žiūrėsiu kaip ji.Bet įtariu,kad nenuvils biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Keletą kartų turėjau šitą pudrą, labai gražiai atrodė ir tausojo odą.

P. S. nelabai matosi pavadinimas - Elizabeth Arden Flawless Finish Sponge on Cream Makeup.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jazira: 04 lapkričio 2008 - 10:43
QUOTE(Jazira @ 2008 11 04, 11:42)
Keletą kartų turėjau šitą pudrą, labai gražiai atrodė ir tausojo odą.

P. S. nelabai matosi pavadinimas - Elizabeth Arden Flawless Finish Sponge on Cream Makeup.

Susigundžiau pabandyti šitą pudrytę.
Atsakyti
Nagi ir as prie jusu jungiuos , naudoju sita kosmetika tik ne visai viska... 4u.gif
Papildyta:
Naktinis labai ,labai thumbup.gif ir dienai kremukas smile.gif patinka su apsauga nuo saules spinduliuku clap.gif
Papildyta:
QUOTE(v-i-k-a @ 2008 03 16, 15:32)
Man labai patinka Elizabeth Arden krenai ir kosmetika. Ipac patenkinta Extreme Conditioning cream SPF 15. O kvapas wub.gif . Beveik beigesi jau, o per Valentino diena vyras nuejo i Kristiana ir nupirko nauja. wub.gif  Pas mane tik geri atsilepimai apie sita firma. Va ruosiosi pirkti naktini krema.

v-i-k-a o kiek kainuoja Conditioning cream SPF 15 Kristianoj, as siunciuosi is Amerikos ir jau i pabaiga ir reikes pirkti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rainie2636: 27 gruodžio 2008 - 01:24
QUOTE(rpusevic @ 2008 12 23, 02:52)
Susigundžiau pabandyti šitą pudrytę.

Na išbandžiau per Kalėdas šią pudrytę, na tiesiog thumbup.gif , veidas kaip aksominis atrodo, labai esu patenkinta.
Atsakyti