Įkraunama...
Įkraunama...

Catrice kosmetika

QUOTE(mamulioka @ 2012 02 28, 18:03)
Perskaiciau kelias temas, ar butu nauju atsiliepimu apie Infinitte Matt pudryte? Gal yra naudojusiu, bet dabar jau nusivylusiu?

Man nelabai patinka, nes nėra ji matinė. Man ji kaip tik švyti ant veido. O šiaip normali pudra, bet tikrai antrą kartą nepirkčiau rolleyes.gif
Atsakyti
matyt nuo odos tipo priklauso, nes man ji visai nešvyti blink.gif
Atsakyti
O ar kemsa poras? Man tai vienas svarbesniu aspektu besirenkant pudra. Pasiziurejau pagal sudeti, atrodo, turetu kimst... g.gif
Atsakyti
man (mišriaodei ir šiaip pakankamai problematiškos odos savininkei) nekimšo.
Atsakyti
O mane nuo jos išbėrė, nors ir patiko ji man, šveičiau lauk smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2012 02 29, 23:08)
O ar kemsa poras? Man tai vienas svarbesniu aspektu besirenkant pudra. Pasiziurejau pagal sudeti, atrodo, turetu kimst...  g.gif

Aš tai jau dvi pakuotes šios pudros sunaudojau. Man labai patiko, lengva, pamaskuojanti ir nekimšo porų. Manau tikrai bus dar kartojama mirksiukas.gif
Atsakyti
Oi, kaip graziai man siandien ta Infinitte Matt pasidenge ant veiduko.. Gal ir nieko visai, ir spalva sviesiausia gerai atitiko odos spalva, nes man su visom pudrom dazniausiai buna ta pati problema - kad ir labai gera, bet ner tinkancio atspalvio verysad.gif
Ir isivaizduokit, ateinu i parduotuve, tepliojuos, pribega pardaveja, klausia - ar ieskot pudros? Prestige yra labai geros... huh.gif protest.gif Na ciau jau anekdotas kazkoks su tuo Prestige.. Taip supikau, nei as jos klausiau, nei ka... aggressive.gif
Atsakyti
Eurokose Prestige dažnai siūlo biggrin.gif

Šiaip, Infinitte Matt man visai nieko, spalvų pasirinkimas gan skurdokas (nors pats šviesiausias atspalvis man lyg ir tinka..). Mano oda tai nepavydėtina, ta prasme, nėra ten spuoguota kažkokia ar dar kokia, bet mišri tokia į riebumą. Skruostuose yra zonos kur sausa, ir prie smakro apie lūpas sausa, o kakta riebesnė, apie nosį patyliu doh.gif Ir ko tik nebandau, vistiek..
Tai ta pudra man tikrai neišryškina to blizgesio, nėra baisiai maskuojanti, bet tai ir gerai, nes nesijaučiu kaip su kauke kokia. Neblogai visai.
Atsakyti
Nauja kolekcija:
http://fairy-anna.bl...ed-edition.html
Atsakyti
Man Matt pudra visiskai neverta vadintis matt, ji pati yra tokia slapia, blizgesys islenda itin greitai, greiciau nei su kitom pudrom g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tibė @ 2012 02 29, 23:12)
matyt nuo odos tipo priklauso, nes man ji visai nešvyti  blink.gif

Dar gal nuo veido kremo priklauso. Aš dabar tokį riebesnį naudoju, tai gal dėl to nepadaro veido matinio unsure.gif

QUOTE(mamulioka @ 2012 03 01, 00:08)
O ar kemsa poras? Man tai vienas svarbesniu aspektu besirenkant pudra. Pasiziurejau pagal sudeti, atrodo, turetu kimst...  g.gif

Man nekemša cool.gif
QUOTE(FoxLady @ 2012 03 02, 09:40)
Man Matt pudra visiskai neverta vadintis matt, ji pati yra tokia slapia, blizgesys islenda itin greitai, greiciau nei su kitom pudrom g.gif

drinks_cheers.gif Tikrai greičiau blizgesys iš drinks_cheers.gif išlenda nei su kitom mat pudrom.
Atsakyti
Nusipirkau kelis nagu nakus,visiskai nepatiko,nezinau kiek ten reik tepti eiliu,kad nepersisveistu nagas doh.gif
Atsakyti