Įkraunama...
Įkraunama...

Catrice kosmetika

QUOTE(Agnytte @ 2012 03 02, 22:00)
Nusipirkau kelis nagu nakus,visiskai nepatiko,nezinau kiek ten reik tepti eiliu,kad nepersisveistu nagas doh.gif

aš tepu du, kai lakuojuosi tamsiais nagų lakais, o kai kreminiais, net rudais ar pilkais, tai su dviem dar kai kur persišviečia. bet, manau, ir nuo technikos priklauso. man tai visai patinka Catrice nagų lakai, kaip už tokią kainą mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GammaOrionis: 02 kovo 2012 - 21:05
QUOTE(Agnytte @ 2012 03 02, 22:00)
Nusipirkau kelis nagu nakus,visiskai nepatiko,nezinau kiek ten reik tepti eiliu,kad nepersisveistu nagas doh.gif

Aš turiu porą nagų lakų iš Catrice, tikrai reikalauja 3 sluoksnių, bet dar blogiau, kad pradeda luptis tą pat dieną sad.gif
Atsakyti
Ką geresnio galite pasakyti apie primerį ax.gif
http://www.catrice.e...ng-refiner.html
Atsakyti
Atejau ir as pasireiksti 4u.gif

Stai ka turiu :

1. user posted image

Su paciu teptuku tikrai graziai nepadengsi, bet as su pirstu palyginu patapsnoju ir gerai buna smile.gif Kazkokiu blizguciu smulkiu turi patinka man jie biggrin.gif Uzdejus seselio nepersisviecia ir laiko man gan gerai smile.gif

2. user posted image

Maniskis juodas, jei ranka nedreba dazantis viskas ok ax.gif bet uodegeliu nemoku brezti, blogos akys pas mane vokai uzkrite verysad.gif, na laiko gerai smile.gif seniau naudodavau paprastus piestukus tai pusvlandzio begyje nusitriendavo viskas man unsure.gif

3. user posted image

Labai tiko mano melynom akim thumbup.gif ryskiai neina pasidazyt, bet as ir nemegstu tai man patinka, taip svelniai matosi smile.gif gal minusas kad patrynus pirstu lengvai nusitrina g.gif bet jei rasciau dar norimu spalvu imciau be abejones smile.gif

Na kiekviena priemone turi savo minusu bet kaip uz tokia kaina manau gerai, as beje per akcijas apsipirkau biggrin.gif
Atsakyti
Čia smokey eyes set taip nuostabiai atrodo? Kokia jo kaina dabar, kokiuose eurokosuose akcija? Nes nevisur būna vienodai:/

+, Gal žinot, kada naujas asortimentas bus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo illuminated: 05 kovo 2012 - 20:18
QUOTE(illuminated @ 2012 03 05, 20:17)
Čia smokey eyes set taip nuostabiai atrodo? Kokia jo kaina dabar, kokiuose eurokosuose akcija? Nes nevisur būna vienodai:/
+, Gal žinot, kada naujas asortimentas bus?

Taip tai jis thumbup.gif mokejau tik 9 lt kazkur smile.gif) buvau marijampoles eurokose, bet manau ir kituose miestuose turetu but g.gif
Atsakyti
Klaipedos Akropoly siandien ir ryt Eurokose gimtadienis 25 % visom prekem ,tai vel paciupau,jau 3 karta smile.gif

user posted image

Kaina 14lt gavosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ugne23 @ 2012 03 06, 15:28)
Klaipedos Akropoly siandien ir ryt Eurokose gimtadienis 25 % visom prekem ,tai vel paciupau,jau 3 karta smile.gif

user posted image

Kaina 14lt gavosi smile.gif

su sepeteliu ar kempinuke tepates ja? smile.gif ar labai tamsi spalvyte? gal turi maskavimo kiek nors? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hellsa @ 2012 03 06, 22:41)
su sepeteliu ar kempinuke tepates ja? smile.gif ar labai tamsi spalvyte? gal turi maskavimo kiek nors?  4u.gif

ja tepu sepetuku,as renkuosi tamsesne spalva,yra sviesesne cia pagal oda kaip jau tinka kam :)del maskavimo net nzn,as ja tepu vistiek ant kremines pudros 4u.gif
Atsakyti
paskutinis pirkinukas :
user posted image
skaistalai,spalva,svelnaus persiko- rozine,padaugint neimanoma,sudetyje turi svytinciu daleliu,laikos neitin ilgai,bet patikt labai patiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulės-Siela: 07 kovo 2012 - 01:06
kazin kaip jei naudociau sun glow pudryte viena? ax.gif ieskau varianto palygint veido spalva g.gif
Atsakyti
Hellsa - jei esate tamsaus gymio, manau galit naudoti, aš ją naudoju kontūravimui, bet jei užtepčiau visą veidą - atrodyčiau kaip su ruda kauke biggrin.gif
Atsakyti