Įkraunama...
Įkraunama...

Catrice kosmetika

QUOTE(draco'a @ 2012 02 20, 19:50)
http://t0.gstatic.co...wVbTwFZMP0vqOFw

Gal kas turit? domina atsiliepimai, uzmaciau eurokoj akcija, galvoju gal nusipirkt reikia  4u.gif

Kaip flomasteris biggrin.gif Pigmentuotas, skanaus kvapo ir skonio, drėgnas, nelipnus, bet nėra ilgalaikis.
Papildyta:
Gal kas žino Welcome to Las Vegas kolekcijos kainas? Kauno Akropolyje mačiau jau kolekciją, bet kainų dar nebuvo. Ypač domintų blizgiai.
Atsakyti
O kokia dabar kaina to flomasterio lupoms dabar? smile.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos, ar kuri jau bande Iron Mermaiden nagu laka? g.gif
user posted image
AS ji nusipirkau ir man kazkaip nalabai schmoll.gif , lyginant su kitais Cartice lakais jis ilgai dziusta ir dar labai permatomas... Gal reiketu 3 sluosniaus lakuotis? tad reikes pusdieni laukt kol isdzius g.gif
Atsakyti
ir spalva, tai taip sakant-neprisiūk rankovės. schmoll.gif
Atsakyti
Vakar nusipirkau ir isbandziau Catrice Quick Dry & High Shine Top Coat. Dziuvima tikrai pagreitino, lakavau pries miega ir atsikeliau be patalynes antspaudu ant nagu thumbup.gif Kitu dziovikliu nesu bandziusi, tai negaliu palyginti. Slapia spindejima irgi grazu suteike smile.gif Taciau yra vienas bet, ant abieju nyksciu atsirado oro burbuliukai keli unsure.gif g.gif Spalvoto nagu lako nekaltinu, nes lakuota ne karta jau buvo su juo ir jokiu oro burbuliuku nebudavo, tai tas top'as cia taip padare. Ar kas nors dar naudoja sita dziovilki? Kaip su tais oro burbuliukais? g.gif
Atsakyti
man taip pat susidaro burbuliukai. jei neklystu, jau ne kartą apie šį top coat'ą dėl burbuliukų skundžiamasi.
Atsakyti
QUOTE(j-urgit-a @ 2012 02 25, 12:28)
Vakar nusipirkau ir isbandziau Catrice Quick Dry & High Shine Top Coat. Dziuvima tikrai pagreitino, lakavau pries miega ir atsikeliau be patalynes antspaudu ant nagu  thumbup.gif Kitu dziovikliu nesu bandziusi, tai negaliu palyginti. Slapia spindejima irgi grazu suteike smile.gif Taciau yra vienas bet, ant abieju nyksciu atsirado oro burbuliukai keli  unsure.gif g.gif Spalvoto nagu lako nekaltinu, nes lakuota ne karta jau buvo su juo ir jokiu oro burbuliuku nebudavo, tai tas top'as cia taip padare. Ar kas nors dar naudoja sita dziovilki? Kaip su tais oro burbuliukais?  g.gif

Taip jie tikrai atsiranda, kiek as sau lakavau taip jie man atsirasdavo deja, padejau i sali, pirkau kita biggrin.gif
Atsakyti
O man nesusidaro nei vieno burbuliuko biggrin.gif Kažkada jau čia diskutavom ta tema, gal čia nuo lako priklauso? Aš pvz naudoju su šituo top coat'u daugiausiai catrice nagų lakus. Gal jie vienas kitam tinka biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
man burbuliukai atsiranda tik ant kairės rankos nykščio biggrin.gif ir tai ne visada
Atsakyti
QUOTE(IzzyLauren @ 2012 02 25, 14:47)
Taip jie tikrai atsiranda, kiek as sau lakavau taip jie man atsirasdavo deja, padejau i sali, pirkau kita biggrin.gif

Koks tas kitas, kad nebutu burbulu ? smile.gif As dar pabandysiu ji su kitais lakais, gal su kitais nebus tu burbulu doh.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif Mergaites, jau nebebuna Illuminating pudros? Tik susiruosiau isigyt... sad.gif

Perskaiciau kelias temas, ar butu nauju atsiliepimu apie Infinitte Matt pudryte? Gal yra naudojusiu, bet dabar jau nusivylusiu?
Atsakyti
QUOTE(j-urgit-a @ 2012 02 25, 20:26)
Koks tas kitas, kad nebutu burbulu ? smile.gif As dar pabandysiu ji su kitais lakais, gal su kitais nebus tu burbulu  doh.gif

kazkada jau esu minejus, naudoju Orly Polishield, greitai dziovina, blizga ir gerai apsaugo, vat radau bent jau sau tikrai patinkanti bigsmile.gif
Atsakyti