Įkraunama...
Įkraunama...

Catrice kosmetika

O man labiausiai patiko seseliai, tik negalejau apsisprest. is vienos dezutes patiko zalia spalva, o is kitos- visos kitos....o kokia kaina yra paleciu??

Del lupdazio Nude spalvos, tai ne tik jauciasi ant lupu keistai, bet ir atrodo,kad daziausi su kremine pudra ir lupu nepabijojau uztepti lotuliukas.gif nzn, ar sunaudosiu iki galo, "pazaisiu" ir tiek
Atsakyti
sakykit, ar kas nors naudoja? kas cia per produktas?

makiazo pagrindas
Atsakyti
QUOTE(Gunera @ 2012 06 05, 08:16)
sakykit, ar kas nors naudoja? kas cia per produktas?

makiazo pagrindas

tai yra veido bazė, akių šešėlių bazė ir transulentinė biri užbaigiamoji pudra, turiu pastarąją, kažkuo panaši į turimą essence, tiesiog užtvirtina krempudrą, ji baltos spalvos, bet užtepus jos nesimato, naudoju vietoj presuotos/birios pudros užbaigimui, suteikia natūralaus matiškumo mirksiukas.gif
Atsakyti
Eurokose nuolaidos catrice infinite matt krempudrai. Bet pasimeciaui spalvose... 02 lyg sviesoka vasarai, 03 man perrozine ( mano oda rausva), 04 ...tamsoka doh.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
ar kas nors bandėte šituos skaistalus?
user posted image
Viliojuosi, nes labai jau primena vienus iš estee lauder (peach nuance), tik catrice kaina nepalyginamai smagesnė. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milė.: 08 birželio 2012 - 16:07
QUOTE(milė. @ 2012 06 08, 17:06)
Labas 4u.gif
ar kas nors bandėte šituos skaistalus?
user posted image
Viliojuosi, nes labai jau primena vienus iš estee lauder (peach nuance), tik catrice kaina nepalyginamai smagesnė.  biggrin.gif

Man tik nepatiko sidabriniai blizguciai...bet tas grazus perejimas spalvu tikrai primena EL:))
Atsakyti
Gal kas zino kiek mineti skaistalai kainuoja? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Amalija2 @ 2012 06 10, 19:55)
Gal kas zino kiek mineti skaistalai kainuoja?  rolleyes.gif

Jei neklystu 16-17 Lt
Atsakyti
O blizgučiai labai matosi ant odos? Gal tik viršuj jų priberta, o paskui nebėra? g.gif Eurokose mačiau, šiaip patiko, bet jei labai blizga... unsure.gif
Atsakyti
Sveikos. Norėčiau pagirti Catrice naujojo asortimento lūpdažiuką Nr. 200
Kaina jo atrodo apie 17 Lt, bet tikrai geros kokybės produktas - nesausina Foto nuorodalūpų, gražiai ir saikingai blizga ax.gif ir laikosi tikrai labai ilgai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amalija2: 16 birželio 2012 - 12:38
Vilniaus Cup'e jau yra „Cruise Couture” kolekcija:
http://www.catrice.e...se-couture.html

Gal kas matėt, ar yra nuolaidos senoms kolekcijoms? Jau senokai nepastebiu išpardavimų, kaip anksčiau būdavo skelbiami, atsiradus naujų kolekcijų stendams.
Atsakyti
Bent jau Vilniaus BIG'e sudeta viskas i viena lovi, bet nuolaidu jokiu nera senu kolekciju produktams schmoll.gif
Atsakyti