grazi ta cucuba kolekcija, jau uzsinorejau rudo ir metinio biraus seselio, lupdazis grazus oranzinis, bet turbut netiks man
ilgiau panaudojau sita daikta-

nesu turejusi tokios paletes, tai pabandymui nusipirkau
papigiai. pirmos, sviesiausios, spalvos nenaudoju- per sviesi, manau net ir ziema netiks. antra gal ir tiks ziemai. trecia, tamsiausia, dabar naudoju ant kokio spuogo, nelygumo ar demeliu. rozinis paakiams, zalias nuima raudoni.
tas odos spalvos concealeris maskuoja lyg ir neblogai, BET- tepant pirstu ir tepant sepetuku (naudoju ecotools) skirtumas laaaabai didelis. pirstu tepant jis man sh paskutinis, nelygiai skirstosi, neina graziai lygiai uzmaskuoti. su sepetuku- liuks. rozinis paakiams ne itin patinka- lyg ir pasviesina, bet rezultatas kazkoks toks 'ne iki galo'. nebent tepti ant to rozinio marmalo dar pudros skystos, bet man tiek prikrovus jau i rauksles subega. zalias visiskai nepatinka, maskavimas toks kad vietoj raudonos demes ant veido turi zalia deme
verdiktas: pusetinas daiktas. antra karta nepirkciau, bet kol nesuradau kazko brangesnio ir kokybiskesnio, puikiai atliekancio savo darba- i siuksliu deze nemesiu