Įkraunama...
Įkraunama...

Catrice kosmetika

QUOTE(dontstop @ 2012 07 19, 07:57)
Ten tikrai šepetėlis su šereliais  smile.gif

Geras, bet nesuprantu kam tokio reikia (nebent juo irgi eina isretusuot) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 07 19, 08:30)
Geras, bet nesuprantu kam tokio reikia (nebent juo irgi eina isretusuot)  biggrin.gif

Juo eina retušuoti, nes pieštukas visai minkštas, kreminis 4u.gif Paskaičiau google atsiliepimuose, daug kam patinka tas retušavimo galas, o man kažkaip nelabai unsure.gif
Atsakyti
Kaip jums nauja Coolibri kolekcija? Gal kas jau isbandete melynaji lupu blizgesi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2012 07 20, 07:18)
Kaip jums nauja Coolibri kolekcija? Gal kas jau isbandete melynaji lupu blizgesi? smile.gif

bandziau. tikėjaus, kaip ir iš kitų mėlynų blizgių, kad prigesins lūpų raudonį, bet kažkaip nelabai. man per tamsus jis schmoll.gif Vienintelis pliusas - gera konsistencija, maloniai ant lūpų tepasi ir maloniai laikosi.
Atsakyti
Gal kas mate ar jau atnaujino catrice asortimenta? smile.gif
Atsakyti
Ateinu pagirti Catrice kabuki sepetuko. Nezinau is kokios jis kolekcijos, radau isparduodama kamputyje uz 7 Lt. Galetu buti minkstesnis, bet tai vienintelis minusas, labai puikiai atlieka savo darba smile.gif
Atsakyti
Kelios naujos kolekcijos kurios turi pasirodyti rudeniop 4u.gif
Hollywood Fabulous 40ties
Upper Wildside
Atsakyti
Dekui uz nuoroda smile.gif

Catrice Hollywood Fabulous 40ties kolekcijoje - atrodo idomiai pirmieji seseliai, tamsiausias lupdazis, lupu topcoat`as, na ir mano silpnybe - nagu laku spalvos nerealios smile.gif aisku, reikia gyvai pamatyti
Atsakyti
Sutinku, seseliai pirmieji labai grazus smile.gif tik kazin ar bus nors kiek kokybes...? unsure.gif Taip pat lupdaziukai faini, ypac pirmasis kairinis thumbup.gif Lauksim nauju kolekciju mirksiukas.gif
Atsakyti
Del seseliu kokybes is tikruju idomu bus, jokiu Catrice dar nesu bandziusi, bet vis zadu smile.gif
Atsakyti
gal kur kas naujas kolekcijas uzmate? visur,kur buvau ana savaite maciau tik kruizine rodos ta..ir colibri
o jau taip naujoviu norisi
Atsakyti
Buvau nusipirkus Catrice nagų laką, bet visiskai nesužavėjo.. Labai jau skystas kažkoks, ir negražiai lakuojasi..smile.gif
Atsakyti